|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
cocman
|
Zaslal: po květen 31, 2010 8:48 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: |
Tak jsem to dokoukal....no šikana slušná, ALE na profesionální výcvik SEALS to zdaleka nemá (ještě aby jo, tihle 17-18letý by to nezvládli).
To, jak se tam ten kluk neudržel na tyči, mi přišlo opravdu vtipné. Na druhou stranu, ono to na psychice moc nepřidá když na ně řvou, nadávají jim apod. Souhlasím s tím, že tyhle kluci se prostě a jednodušše stanou zelenými mozky, ale na druhou stranu získají disciplínu, kázeň a jsou daleko lepší jak rozmazlení a drzí fakani, kterých je v dnešní době většina. Má to svoje PRO i PROTI. |
Jenze k SEALS se muzes prihlasit az po nejaky dobe co budes v armade...takze je jasny, ze to je uplne jinej level
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Robb
|
Zaslal: út červen 01, 2010 8:12 am Předmět: |
|
|
[quote="Frozz."][quote="Robb"] | Frozz. napsal: | | Robb napsal: | | dneska ve 20:00 by měl jít na Z1 dokument "Hry patriotů", je to o amer. námořní pěchotě, jak probíhá nábor rekrutů, jejich trénink, atd.........tak snad by to mohlo bejt zajímavý |
Tak jsem to dokoukal....no šikana slušná, ALE na profesionální výcvik SEALS to zdaleka nemá (ještě aby jo, tihle 17-18letý by to nezvládli).
To, jak se tam ten kluk neudržel na tyči, mi přišlo opravdu vtipné. Na druhou stranu, ono to na psychice moc nepřidá když na ně řvou, nadávají jim apod. Souhlasím s tím, že tyhle kluci se prostě a jednodušše stanou zelenými mozky, ale na druhou stranu získají disciplínu, kázeň a jsou daleko lepší jak rozmazlení a drzí fakani, kterých je v dnešní době většina. Má to svoje PRO i PROTI. |
ale přišlo mi to fakt jako nějaká továrna na vojáky......
nevim no, neabsolvoval jsem ani výcvik u maríny, ani SEALS, ani žádnej jinej, tak nemůžu hodnotit.....
jinak rozmazlenost a drzost je většinou daná jejich výchovou, takový děti byli, jsou a budou pořád.......
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út červen 01, 2010 6:49 pm Předmět: |
|
|
Berdych je v semi na Roland Garros. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: út červen 01, 2010 6:50 pm Předmět: |
|
|
Mam radost z postupu Tomase Berdycha do semifinale, hral vyborne, nekazil, zaslouzenene vyhral.
edit: jak hral Federer? vim ze to bylo 6:3, 3:6....
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st červen 02, 2010 5:43 am Předmět: |
|
|
po dlouhe dobe jsem se krasne vyspal a v noci jen 2x jedl _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: pá červen 04, 2010 5:11 pm Předmět: |
|
|
http://spaceflightnow.com/falcon9/001/status.html
Tak už ten krám odpalte, musím se jít učit.
Z Floridy právě startuje první,plně komereční raketa schopná vynášet lodě s lidskou posádkou. Doufám že jim to hned po statu nevybouchne _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
Adno
|
Zaslal: pá červen 04, 2010 5:18 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: pá červen 04, 2010 5:21 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Adno
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
|
| nahoru |
|
 |
Adno
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: pá červen 04, 2010 6:09 pm Předmět: |
|
|
| Adno napsal: | Ano, viem o tom, kedze som do tohto v celku maniak Nech im to vyjde, hlavne sa potom tesim na Falcon 9 Heavy, nechce sa mi to teraz presne hladat, ale na LEO vynesie cca 30 ton, co uz pekne cislo a v bududucnosti sa to urcite zide. Napriklad na vynesenie vesmirnych "nafukovacich" modulov od sukromnej firmy Bigelow, ktora uz ma objednany let od SpaceX... niet nad sukromne firmy, tymto smerom to malo ist uz davno |
Přesně, SpaceX,Virgin a Bigelow se rozjeli:)
NASA nedejbože ESA jsou uplně mimo.
Čína se sice hezky snaží,ale má co dohánět.
Japonci se zase spíš soustředěj na sondy, roboty a techniku ( dostala mě ta jejich pokusná solární plachetnice co před pár kdy startovala )
Takže soukromej sektor je jediná možnost jak se někam pohnout a ne 50 let dělat to samý, nebo někdy i to horší, nechápu jak teď NASA chtěla X dalších let vyvýjet Ares V když Saturn skvěle lítal před 40 lety a od tý doby podobnej nosiš ani není _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: pá červen 04, 2010 6:32 pm Předmět: |
|
|
3 vteřiny před startem zrušeno _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
Adno
|
Zaslal: pá červen 04, 2010 6:35 pm Předmět: |
|
|
Asi ma urve  Tak teraz ma vazne nastvali  Snad to poleti este dnes...
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|