|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
jari

|
Zaslal: čt červen 03, 2010 3:46 pm Předmět: |
|
|
Tak pravda, Poslední skaut je kultovní snímek, filmů, kde září bude víc, hned mě napadá třeba 12 opic.....Originál Den Šakala jsem neviděl ale ten remake se mi prostě líbí rád se na něj koukám znova
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
70mMyW!53
|
Zaslal: čt červen 03, 2010 3:51 pm Předmět: |
|
|
| jari napsal: |
Tak pravda, Poslední skaut je kultovní snímek, filmů, kde září bude víc, hned mě napadá třeba 12 opic.....Originál Den Šakala jsem neviděl ale ten remake se mi prostě líbí rád se na něj koukám znova |
jj nemusi znamenat ze kazdy remake je sracka, mne se treba libil remake na horor Psycho, sice jsem ho videl jako prvni, original od Hitchcooka sem videl az po nem. Ale hlavne se mi v tom novem libil Vince Vaughn, byl tam spravne uchylny :D a kdyz ho vidim nekde jinde hned si vzpomenu na Psycho.
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: čt červen 03, 2010 7:37 pm Předmět: |
|
|
STRANGER
http://www.csfd.cz/film/272762-stranger-the/
Myslel jsem si že tam Stone Cold bude fajn, ale byla to blbost . Hned první scéná mě nasrala, protože byla rzmazaná a furt přerušovaná a tak mě to sralo že jsem ji radši přeskočil. Nejspíš bych to ke shlédnutí nedoporučil.
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: pá červen 04, 2010 12:37 am Předmět: |
|
|
ONDSKAN
http://www.csfd.cz/film/142019-zlo/
Na doporučení od Dragona.. zajímavý film, tématem mi celkem blízký takže jsem měl pochopení pro hlavní postavu... určitě stojí za shlédnutí.
|
|
| nahoru |
|
 |
ignasov
|
Zaslal: pá červen 04, 2010 9:39 pm Předmět: |
|
|
UNDISPUTED 3 neviem ci uz tu bola diskuzia k tomuto filmu, ale prave som ho dopozeral a neda mi vas neupozornit.
tento film ma na csfd hodnotenie 80 percent, co povazujem za slusne...
po dopozerani filmu ale nechapem, kto tejto praspostej sracke dal tie body... toto mal byt fightersky film z vazenskeho prostredia. pane kriste, kebyze si chcem pozret gymnasticko tanecnu hitparadu a breakdance, tak si kua nestahujem tento film... toto nebolo strasne, toto bolo utrpenie... ak sa vam rocky balboa zdal trapny jeho stalym znovzrodenim vo finale, tak finalova scena tohto filmu je rocky v terminatorovom habite.. nechcem spoilovat... je to proste hrozny film... rusaci hovoriaci po anglicky im priznacnym prizvukom, klasicky cernoch ako v kazdom filme ukecana pumpa, kazda scena je este trapnejsia ako ta prednou, kalsicke Bckove pozy, pohlady... ach boze... no a tie fighty su snad najhorsie na celom filme... nech len zmenia obsadenie dracich sparov alebo karate kida a nemusia vymyslat nic nove..
edit: jo nie dracie spary, Kickboxera 1-5...
|
|
| nahoru |
|
 |
spider1029

|
Zaslal: so červen 05, 2010 12:02 am Předmět: |
|
|
nj, hodnotenia na CSFD casto nezodpovedaju realite... uz som sa na tom par krat popalil aj ja...
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: so červen 05, 2010 1:20 am Předmět: |
|
|
| ignasov napsal: | UNDISPUTED 3 neviem ci uz tu bola diskuzia k tomuto filmu, ale prave som ho dopozeral a neda mi vas neupozornit.
po dopozerani filmu ale nechapem, kto tejto praspostej sracke dal tie body... toto mal byt fightersky film z vazenskeho prostredia. pane kriste, kebyze si chcem pozret gymnasticko tanecnu hitparadu a breakdance, tak si kua nestahujem tento film... toto nebolo strasne, toto bolo utrpenie... ak sa vam rocky balboa zdal trapny jeho stalym znovzrodenim vo finale, tak finalova scena tohto filmu je rocky v terminatorovom habite.. nechcem spoilovat... je to proste hrozny film... rusaci hovoriaci po anglicky im priznacnym prizvukom, klasicky cernoch ako v kazdom filme ukecana pumpa, kazda scena je este trapnejsia ako ta prednou, kalsicke Bckove pozy, pohlady... ach boze... no a tie fighty su snad najhorsie na celom filme... nech len zmenia obsadenie dracich sparov alebo karate kida a nemusia vymyslat nic nove..
edit: jo nie dracie spary, Kickboxera 1-5... |
třeba se podívat že hodnocení podalo zatím necelých 300 lidí, podle toho nelze objektivně posuzovat, časem bez problému spadne k nějakym 60 procentum
spider1029: často???
právě že minimálně, protože to hodnotí obyčejní lidé a né filmoví kritici, proto neexitstuje lepší obraz reality v hodnocení filmů
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: so červen 05, 2010 7:41 am Předmět: |
|
|
| jari napsal: | | ignasov napsal: | UNDISPUTED 3 neviem ci uz tu bola diskuzia k tomuto filmu, ale prave som ho dopozeral a neda mi vas neupozornit.
edit: jo nie dracie spary, Kickboxera 1-5... |
třeba se podívat že hodnocení podalo zatím necelých 300 lidí, podle toho nelze objektivně posuzovat, časem bez problému spadne k nějakym 60 procentum
spider1029: často???
právě že minimálně, protože to hodnotí obyčejní lidé a né filmoví kritici, proto neexitstuje lepší obraz reality v hodnocení filmů |
to je fakt, treba kdyz vysel Avatar byl dokonce jednu chvili v top 5 casem spadl az za 150. misto.
|
|
| nahoru |
|
 |
ignasov
|
Zaslal: so červen 05, 2010 9:14 am Předmět: |
|
|
ako hodnotenie je obcas zvratene, kolko ludi tolko chuti ako sa vravi, niekedy hlavne vystrelia hore nudne dramy, ale pani, ten film, ten film bol pre niekoho kto aspon trikrat videl mma utrpeniiiim... pane boze obcas som si uz zakryl oci lebo som sa hanbil za to co sa tam dialo. uz ked sa otvorenou dlanou bili do prs, čapkali tak povediac, to som myslel ze sa mi uz sniva... vacsina zakoncujucich akoze uderov, to snad spravili stvorite salto a vykuzlili nejaky funnyshitkick  a mne to odporucil kamarat aky super film
skoda ze nemozem spoilovat, lebo tam bolo tolko zabavynch a na hlavu postavenych momentov, ze som si skoro cvrkol
|
|
| nahoru |
|
 |
Mňam

|
Zaslal: so červen 05, 2010 11:13 am Předmět: |
|
|
The blind side
Byl jsem dost zvědavej na tenhle film a splnil má očekávání.Ani jsem nevěděl,že to je natočený podle skutečnosti.Sandra bullock předvadla hodně dobrej výkon,v roli zazobané paničky,která se snaží pomoct chudýmu klukovi.viz http://www.csfd.cz/film/256652-zrozeni-sampiona/ .
Kdyby někdo věděl kde sehnat tu knížku THE BLIND SIDE: EVOLUTION OF A GAME v češtině,tak PM pls. _________________ ,,Pokud chcete dobrou radu, neptejte se toho nejmohutnějšího kluka v posilovně. Zeptejte se toho který se nejvíce zlepšil .“ Don Peters
|
|
| nahoru |
|
 |
spider1029

|
Zaslal: so červen 05, 2010 11:16 am Předmět: |
|
|
Ignasov, presne tak. Filmy ktore hraju na city maju na CSFD prestrelene hodnotenia, no v skutocnosti je to nuda.
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: so červen 05, 2010 11:27 am Předmět: |
|
|
| spider1029 napsal: | | Ignasov, presne tak. Filmy ktore hraju na city maju na CSFD prestrelene hodnotenia, no v skutocnosti je to nuda. |
souhlas, treba Forrest Gump na 2. miste, podle me to je hodne nadhodnoceny film, takova americka vymyslena pohadka, ale pamatuju si ze kdysi davno kdyz sem to videl po prve, tak se mne to libilo. Ale to sem byl este naivni male dite. Nebo Láska nebeská, to sem uz nemohl v pulce vydrzet tu kycovitost, ale nakonec sem se dodival. Ale je videt ze lidi chcou videt citove emotivni filmy, jinak by Forrest nebyl 2.
|
|
| nahoru |
|
 |
spider1029

|
Zaslal: so červen 05, 2010 11:35 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: so červen 05, 2010 11:36 am Předmět: |
|
|
boze, podle tech obrazku to vypada jako nejaka uchylna jihoamericka telenovela.
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: so červen 05, 2010 11:48 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|