|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
spider1029

|
Zaslal: so červen 05, 2010 11:50 am Předmět: |
|
|
Je to este horsie... je to film o dvoch buznach...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
spider1029

|
Zaslal: so červen 05, 2010 12:16 pm Předmět: |
|
|
Slumdog Millionaire sa mi naopak pacil. Naposledy som videl The Crazies.
| citace: | | http://www.csfd.cz/film/254871-podivni/ |
Mam rad horory, ale toto bola trochu nuda. Atmosfera bola dobra, ale bolo to predvidave a neoriginalne. Dal by som tak 55%.
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: so červen 05, 2010 12:24 pm Předmět: |
|
|
Ted je na prime strihoruky Edward ten film je super J.Deep bezkonkurenci.
Naposledy upravil agnez dne so červen 05, 2010 12:27 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: so červen 05, 2010 12:25 pm Předmět: |
|
|
spider1029: já si s tebou dovolím strikně nesouhlasit, zrovna tvá zmíněná zkrocená hora, je oskarový film který navzdory tomu o čem pojednává se líbí 80 % populace, je uplně v pořádku, že se ti nelíbí - patříš do těch dvaceti. Já se na ten film podíval z donucení, protože zrovna nemusim koukat na film o dvou buznách, to mi věř, ale objektivně musim uznat, že filmově a herecky je to ojedinělý kousek a jsem natolik objektivní, že uznám že je to více než dobrý film.
co se týče vašeho Undisputed III, už nás je tu třeba 5 co ten film uplně odsoudili, když mu všichni dáme nízký hodnocení, pomůžem mu se dostat pěkně k průměru
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: so červen 05, 2010 12:29 pm Předmět: |
|
|
Jinak zrozeni sampiona 10/10.Hodne zajimavy pribeh navic podle pravdy.
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: so červen 05, 2010 12:30 pm Předmět: |
|
|
Nejde o to že je třeba Forest Gump druhý nejlepší film všech dob, to vůbec ne, jde o to kolika procentum se prostě ten film líbí, lepší měřítko prostě nenajdete. Nelze ani použít "kolik lidí, tolik chutí" vždyť o tom to přeci je.
Vykoupení z věznice Shawschank je celosvětově první. Viděl jsem. Je to opravdu pěkný film s překvapivým koncem a já mu dám 5 hvězdiček, a tak podpořím jeho pevné postavení v pomyslném žebříčku, ikdyž to můj nejlepší film není ani omylem....
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: so červen 05, 2010 12:32 pm Předmět: |
|
|
Ty nemas zadne city Me se ten film libil.
|
|
| nahoru |
|
 |
spider1029

|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: so červen 05, 2010 12:41 pm Předmět: |
|
|
| agnez napsal: |
Ty nemas zadne city Me se ten film libil. |
ale mam, to bych nemel Zelenou mili, nebo Rain man ve svem top 10. Nebo i zmineny Strihoruky Edward se mi moc libi.
Naposledy upravil 70mMyW!53 dne so červen 05, 2010 12:43 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
ripperr

|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: so červen 05, 2010 12:54 pm Předmět: |
|
|
| 70mMyW!53 napsal: | | agnez napsal: |
Ty nemas zadne city Me se ten film libil. |
ale mam, to bych nemel Zelenou mili, nebo Rain man ve svem top 10. Nebo i zmineny Strihoruky Edward se mi moc libi. |
Zelena mile je mezi myma top 3..mozna asi to nej.
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: so červen 05, 2010 12:54 pm Předmět: |
|
|
| spider1029 napsal: | Slumdog Millionaire sa mi naopak pacil. Naposledy som videl The Crazies.
| citace: | | http://www.csfd.cz/film/254871-podivni/ |
Mam rad horory, ale toto bola trochu nuda. Atmosfera bola dobra, ale bolo to predvidave a neoriginalne. Dal by som tak 55%. |
Co se tyce hororu tak ted sem videl Misery nechce zemrit - velmi povedena adaptace stejnojmene knihy od Stephena Kinga. Tento film mne neskutecne sedl a uz se tesim az se na to po delsi dobe opet podivam. I kdyz neni to uplne tak horor, spis takovy psychothriller.
http://www.csfd.cz/film/7623-misery-nechce-zemrit/
|
|
| nahoru |
|
 |
spider1029

|
Zaslal: so červen 05, 2010 1:12 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: so červen 05, 2010 1:22 pm Předmět: |
|
|
Joo to jsem viděl to je dobrá sranda
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|