|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Turakam

|
Zaslal: ne červen 06, 2010 11:42 pm Předmět: |
|
|
Ignasov samoúčelnosť vadí aj mne, ale čo človek narobí, žiaľ samotná realita je častokrát oveľa oveľa horšia, je to téma bez konca... _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
70mMyW!53
|
Zaslal: po červen 07, 2010 7:24 am Předmět: |
|
|
| spider1029 napsal: | | ignasov napsal: | Mum & Dad
velmi rad by som vedel, kam tento skurveny svet speje ze sa vymyslaju taketo filmy... pat rokov do zadu nebol jeden takyto morbidno sexualne zvrateny film... |
To je este nic kamo, pozri si Martyrs.
http://www.csfd.cz/film/235981-martyrs/
Ale toto je uz fakt uchylne... hodnotim to ako odpad. |
Martyrs sem videl, ale nejak mne unikla pointa. NA konci filmu sem nemel ten stejny pocit jako u ostatnich filmu, proste prazdnota a akorat sem musel premyslet co to vubec melo znamenat.
|
|
| nahoru |
|
 |
xCROWx
|
Zaslal: po červen 07, 2010 7:50 am Předmět: |
|
|
From Paris With Love / Bez soucitu - 7/10 - další Bessonem zaštítěná akční jednohubka, solidní řemeslo, spousta střílení, politicky nekorektní a hláškující Travolta navrch. _________________ "Give the guy a gun and he's superman, give him two and he's God."
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: po červen 07, 2010 9:03 am Předmět: |
|
|
Tak mám pocit, že ten August Underground bude něco podobnýho jak toto:
http://www.csfd.cz/film/221709-tryzneni/
Taky hafo vtipnej film... "Šokující dokument o muži, který unáší ženy a mučí je ve své garáži. Zatímco jeho manželka touží po jeho pozornosti, je jím držena v nejistotě."
Nejvíc mě dostala scéna s nožem a citronovou šťávou.... Hodnocení na csfd si nevšímejte, samy víte jak je  (ne no, fakt to není zrovna oscarovej film o týpkovi co běhá  ) _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
ignasov
|
Zaslal: po červen 07, 2010 10:18 am Předmět: |
|
|
hej zalozim na fb skupinu  o to mi fakt nejde.. chcel som len vyjadrit nazor k tvorbe takychto filmov... martyrs som kedysi videl, to staci preklikat, alebo dokonca aj pustit bez zvuku a ma to rovnaku hodnotu... strasny trapas... mne len ide o to, ze inteligentny clovek si ten film pozrie , zhodnoti, ide dalej... ale je kopa hlupakov, ktori nieco vidia vo filmle a napriklad to chcu skusit.. pride im to normalne, ved to videli vo filme... uvediem priklad, kult hakoveho kriza.. podla mna super film, naozaj hodnotny, ale kolko debilov od vtedy skusilo dat niekomu kusnut do chodnika a skocit na hlavu ???  to je len pre priklad...
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: po červen 07, 2010 10:21 am Předmět: |
|
|
| ignasov napsal: | hej zalozim na fb skupinu o to mi fakt nejde.. chcel som len vyjadrit nazor k tvorbe takychto filmov... martyrs som kedysi videl, to staci preklikat, alebo dokonca aj pustit bez zvuku a ma to rovnaku hodnotu... strasny trapas... mne len ide o to, ze inteligentny clovek si ten film pozrie , zhodnoti, ide dalej... ale je kopa hlupakov, ktori nieco vidia vo filmle a napriklad to chcu skusit.. pride im to normalne, ved to videli vo filme... uvediem priklad, kult hakoveho kriza.. podla mna super film, naozaj hodnotny, ale kolko debilov od vtedy skusilo dat niekomu kusnut do chodnika a skocit na hlavu ??? to je len pre priklad... |
To je ovsem v nekterych pripadech pravda, bud nejaci fanatici nebo male decka. Dukazem je nedavna tragedie ve Finsku kde skolak postrilel lidi ve skole a udajne se inspiroval hranim akcnich her, ovsem muzou to byt i filmy.
|
|
| nahoru |
|
 |
spider1029

|
Zaslal: po červen 07, 2010 10:22 am Předmět: |
|
|
| 70mMyW!53 napsal: |
Martyrs sem videl, ale nejak mne unikla pointa. NA konci filmu sem nemel ten stejny pocit jako u ostatnich filmu, proste prazdnota a akorat sem musel premyslet co to vubec melo znamenat. |
Ja som mal tiez nervy na konci. Ten film proste nema pointu.
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: po červen 07, 2010 10:46 am Předmět: |
|
|
| BUFU napsal: | ale to je demence těch lidí a ne filmu A dementní lidi jsou tu odjakživa... a vem si historii, tam se ti magoři mlátili furt a všici se všema. Podle mě tahle doba není nějak hrozná at už se týče násilí, drog, sexu, atd. Jen se o tom mnohem víc mluví díky netu, tv, apod. V podstatě sme na tom nejmírněji za celou historii lidstva |
jj proto pisu fanatici, ale co se drog tyce tak aspon u Pervitinu je to v poslednim desetileti nejhorsi. Masivne se zacal Pernik varit, navic se to rozrostlo az do Nemecka a do okolnich statu. Driv ( 70. 80 leta) kdy to zacinalo se sice taky varil ale bylo to jen par varen a nebralo to tolik lidi. NAvic to vari uz i male decka ktere s tim nemaji vubec zkusenosti, jen si stahnout z netu nejaky navod a vyrobi nebezpecnou sracku ktera ani nefaka. Toto driv nebylo. Celkem su zvedavy jek se to bude vyvijet v pristich letech.
|
|
| nahoru |
|
 |
Robb
|
Zaslal: po červen 07, 2010 11:12 am Předmět: |
|
|
Naposledy upravil Robb dne ne březen 03, 2013 10:50 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
spider1029

|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: po červen 07, 2010 11:53 am Předmět: |
|
|
| spider1029 napsal: | Vdaka internetu zacinaju deti masovo varit pervitin? O tom som este nepocul |
vsak ja sem nic takoveho ani nenapsal, precti si to poradne.
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: po červen 07, 2010 11:54 am Předmět: |
|
|
| 70mMyW!53 napsal: | | BUFU napsal: | ale to je demence těch lidí a ne filmu A dementní lidi jsou tu odjakživa... a vem si historii, tam se ti magoři mlátili furt a všici se všema. Podle mě tahle doba není nějak hrozná at už se týče násilí, drog, sexu, atd. Jen se o tom mnohem víc mluví díky netu, tv, apod. V podstatě sme na tom nejmírněji za celou historii lidstva |
jj proto pisu fanatici, ale co se drog tyce tak aspon u Pervitinu je to v poslednim desetileti nejhorsi. Masivne se zacal Pernik varit, navic se to rozrostlo az do Nemecka a do okolnich statu. Driv ( 70. 80 leta) kdy to zacinalo se sice taky varil ale bylo to jen par varen a nebralo to tolik lidi. NAvic to vari uz i male decka ktere s tim nemaji vubec zkusenosti, jen si stahnout z netu nejaky navod a vyrobi nebezpecnou sracku ktera ani nefaka. Toto driv nebylo. Celkem su zvedavy jek se to bude vyvijet v pristich letech. |
Já tím chtěl naznačit, že drogy se brali furt a brát budou. Vem si třeba takový šamany, ti byly taky v jednom kuse sjetý z těch jejich "lektvarů" Nebo třeba prokletí básníci z francie, všici známí byli v hašišových klubech apod (minimálně) a ted se o nich učí děcka na maturitu .... A podobných příkladů bude mnohem víc _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: út červen 08, 2010 1:08 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ignasov
|
Zaslal: út červen 08, 2010 1:18 pm Předmět: |
|
|
PI CO VI NA !!!!
a to iste ten film s cageom co je novy teraz.. aj eva mendes tam hra.. film ktory si nezasluzi ani ten cas straveny pri nom
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|