PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 116, 117, 118 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
hooliganko

PříspěvekZaslal: út červen 08, 2010 5:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nastrouhat a sezrat dohromady
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: út červen 08, 2010 5:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vysvětli mi, jak si díky osobní zkušenosti zjistil, že ze zmiňovaného výběru je wpc 80 lepší? Vynechme teď stravitelnost.
Khajo

PříspěvekZaslal: út červen 08, 2010 5:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

eSko napsal:
Co je lepší, jablko nebo hruška?

hooliganko napsal:
Qwake napsal:
hooliganko napsal:
wpc 80

Proč myslíš?

Osobní zkušenost , měl sem oba víckrát .

Přijdeš mi tak trochu jak ti kulturisti z těch reklam.
"Tento protein je něco úplně jiného, s tímto proteinem mi opravdu rostou svaly rychleji!"

ako by si odpovedal ty?
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: út červen 08, 2010 6:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tady nejde říct jakej protein je lepší, maximálně můžete porovnat stravitelnost, ale když se podíváte na složení, dojde vám, proč jsem psal jablka a hrušky.
Každý z výše uvedených proteinů je svým složením a koncentrací vhodný v jinou denní dobu.

Matrix/wpc 60 spíše ráno a na svačinu
pokud bere protein někdo i jako PTN, tak zde je vhodný wpc 80

Stačí takhle?
Khajo

PříspěvekZaslal: út červen 08, 2010 6:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No idem rysovat, takze rozmyslam co bude pre mna lepsie...
hooliganko

PříspěvekZaslal: út červen 08, 2010 6:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

VYSVETLIM TI TO SELSKYM ROZUMEM JO ? KOUPIL SEM SI MATRIX , POTOM WPC 80 A WPC 80 MI JAK VIC CHUTNAL , TAK SE MI LEPE ROZMICHAVAL , TAK SEM S NIM CELKOVE BYL VICE SPOKOJENY OKE ?

pro me je tedy lepsi wpc 80 , co dodat , vsechno je to o vlastnich zkusenostech , protoze ty proteiny sou dneska skoro vsechno stejny od tech lepsich znacek a kdyz je to stejny % proteinu
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: út červen 08, 2010 6:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Matrix; WPC 80, 90; Hydro... jakýkoliv vysokoprocentní protein s minimálním množství tuků a sacharidů.
Khajo

PříspěvekZaslal: út červen 08, 2010 6:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

thx esko, mam ku tomu brat este amina, alebo nejaky kofein?

hooligan - ake si mal prichute, a ako ti chutilo? matrix a wpc 80

Naposledy upravil Khajo dne út červen 08, 2010 6:44 pm, celkově upraveno 1 krát
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: út červen 08, 2010 6:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hooliganko napsal:
VYSVETLIM TI TO SELSKYM ROZUMEM JO ? KOUPIL SEM SI MATRIX , POTOM WPC 80 A WPC 80 MI JAK VIC CHUTNAL , TAK SE MI LEPE ROZMICHAVAL , TAK SEM S NIM CELKOVE BYL VICE SPOKOJENY OKE ?

pro me je tedy lepsi wpc 80 , co dodat , vsechno je to o vlastnich zkusenostech , protoze ty proteiny sou dneska skoro vsechno stejny od tech lepsich znacek a kdyz je to stejny % proteinu

Caps lockem piš někomu jinýmu, já ti odepisuju jako člověk, snaž se taky.
Pokud vememe vyloženě subjektivní pocity při konzumování proteinu, tak tu budeme do aleluja. Čekal jsem nějaký závažný důvod, proč zrovna wpc 80, ale to mi teda nepovíš.
PS: Před interpunkcí se mezera nedělá, pak si má někdo s tebou psát, když se to nedá číst. Jestli jsi se právě urazil jak ženská, tak se s tím nějak smiř.
hooliganko

PříspěvekZaslal: út červen 08, 2010 6:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to co tady děláš , jsou naprosto zbytečný kecy a otázky , které jsou v každém topicu a potom se strhne flame , co by si jako chtel ? aby mu tu napsal zkusenost jen nekdo , kdo mel ty oba proteiny na nejakym mega extra uber ultra rozboru a vyvodil z toho strasne chytrej zaver , proc je jeden z tech dvou lepsi ? muzes mi napsat milion studii a ja si stejne reknu , ze wpc je pro me lepsi .
samozrejme by sme tu mohli do aleluja rozebirat , ktery je lepsi do ptn , ktery rano apod , ale pocitam , ze on to ma jako protein proste na cely den , takze je relativne fuk jestli matrix nebo wpc , podle sympatii

obo dvoje sem mel cokoladu , matrix zakovy sladsi , trosku hustsi nez wpc .
kofein klidne , muze i nemusi byt , amina by se docela hodily , ale taky nemusi byt , je to jen tresnicka na dortu , kdyz budes mit v diete 100% stravu
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: út červen 08, 2010 7:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Z mé strany je to vše, protože zeď už je řádně omlácená a hrách už mi taky došel.
Anonymní

PříspěvekZaslal: so červen 12, 2010 12:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

eSko napsal:
hooliganko napsal:

Caps lockem piš někomu jinýmu, já ti odepisuju jako člověk, snaž se taky.
Pokud vememe vyloženě subjektivní pocity při konzumování proteinu, tak tu budeme do aleluja. Čekal jsem nějaký závažný důvod, proč zrovna wpc 80, ale to mi teda nepovíš.
PS: Před interpunkcí se mezera nedělá, pak si má někdo s tebou psát, když se to nedá číst. Jestli jsi se právě urazil jak ženská, tak se s tím nějak smiř.

On ti to vysvětloval "SELSKÝM ROZUMEM", tam jsou možná pro interpunkci jiná pravidla ... a pro hodnocené proteinů taky
Anonymní

PříspěvekZaslal: so červen 12, 2010 12:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tomkins napsal:

Plná 70ml odměrka bude nemusí mít nutně 30 gramů. Když ji naplníš vodou, bude mít třeba 70 gramů. Když ji naplníš jedním proteinem, tak 30 gramů, když glukopurem, tak 55 gramů, a když třeba sachariďákem, tak třeba 45 gramů. Objem a váha nejsou vždy ve stejném poměru. Píšeš, že jsi ji naplnil obsahem 30g sáčku, to ještě nic neznamená. Když totiž nabíráš protein z pixly, tak je v odměrce víc "zmáčklej", než když ho tam jen volně nasypeš. A stačí, abys měl v jedný odměrce pravidelně 35 gramů, a seš s celkovou váhou někde úplně jinde. Stačí si pořídit za 150g kuchyňskou váhu a uvidíš.

Jo, to bylo první co mě napadlo, že ta jeho "metoda měření" je poněkud divná - první příklad mi skočil před oči byl, že když naplním cejchovanou litrovou odměrku po okraj peřím a po okraj matičkami M8, tak že váha po vysypání bude poněkud jiná.
Jedinej způsob jak to přesně přeměřit jsou váhy, a ne zapisování počtu odměrek a jejich součet.
hopik007

PříspěvekZaslal: po červen 14, 2010 3:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj..
Chtel bych se zeptat,zda je mozne zasobovat denni prijem bilkovin z proteinoveho prasku. Respektive je to mozne ,ale jestli je to zdrave a tak. Vazim 85kg.
Mam 78% protein - http://www.bodybuilding.com/store/sv/whey.html .
Pisou,ze se mam brat 3krat denne nejakych 30g coz dela cca 90g denne. Coz je priblizne 70g bilkovin denne. Podle me vahy bych mel do sebe dostat priblizene 170g bilkovin denne. Stalo by se neco kdyby suplementoval dvounasobne davky? dekuji za odpoved.
Qwake

PříspěvekZaslal: po červen 14, 2010 3:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Asi solidně den "proprdíš" a z jedné strany to možné je. A to z té doplnění bílkovin. Ale na druhou stranu tělo potřebuje i další věci, než jsou bílkoviny. A to v tom prášku nenajdeš... člověk je všežravec. Ne "všepijec". I když o tomto se dá pochybovat...

Tvorba webu na míru - http://wenam.cz

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 116, 117, 118 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: