PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 117, 118, 119 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
Tomkins

PříspěvekZaslal: po červen 14, 2010 4:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Qwake napsal:
Asi solidně den "proprdíš" a z jedné strany to možné je. A to z té doplnění bílkovin. Ale na druhou stranu tělo potřebuje i další věci, než jsou bílkoviny. A to v tom prášku nenajdeš... člověk je všežravec. Ne "všepijec". I když o tomto se dá pochybovat...

Výjimečně se to dá a možná ani celej den neproprdíš, ale jak mi někdo říkal "proteiňák je DOPLNĚK stravy, takže má stravu DOPLŇOVAT , ne NAHRAZOVAT . Z dlouhodobýho hlediska je to blbost.
hopik007

PříspěvekZaslal: po červen 14, 2010 6:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ok..diky za info..
Myslel jsem si to ,ze to nebude koser. Tak se podle toho zaridim.
Jeste jednou. diky
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Qwake

PříspěvekZaslal: po červen 14, 2010 6:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Píšu jen, že z hlediska doplnění bílkovin to možné je. Dále, že v tom prášku není vše, co člověk potřebuje. Nic víc, nic míň. Nic o tom, že je možno tím stravu úplně nahradit...

Tvorba webu na míru - http://wenam.cz
spider1029

PříspěvekZaslal: út červen 15, 2010 3:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co hovorite na Synthu 6 ako napoj pred spanim? Obsahuje az 15g sacharidov v jednej davke. Proteinov je tam iba 22g. Nic moc pomer, nie?
Tomkins

PříspěvekZaslal: út červen 15, 2010 4:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Qwake napsal:
Píšu jen, že z hlediska doplnění bílkovin to možné je. Dále, že v tom prášku není vše, co člověk potřebuje. Nic víc, nic míň. Nic o tom, že je možno tím stravu úplně nahradit...

To bylo na hopika, ne na tebe. Omylem jsem jen quotnul tvůj příspěvek.
Khajo

PříspěvekZaslal: út červen 15, 2010 10:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No tak ten WPC 80 ziadna extra chut. Taka "umela"... No co uz, grc to nie je, tak to vypijem, uvidime ake budu vysledky. Inak ryska na odmerke je v polovici a pisu ze 1 odmerka = 25g. Tych 25g je polovica odmerky ci cela? Diky
sajzz

PříspěvekZaslal: st červen 16, 2010 7:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chcel by som si ujasnit jednu vec ohladom tychto dvoch proteinoch

1. http://www.bodyworld.sk/katalog/proteiny/produkt/anabolic-whey-2300-g

2. http://www.bodyworld.sk/katalog/proteiny/produkt/100-whey-protein-professional-2350-g

Dost ludi odporuca Anabolic Whey od scitecu (protein 1.) Napriklad aj Boris Prekop ho odporuca a vravel ze patri medzi jeho TOP.

Chcel by som sa ale spytat, aky je podstatny rozdiel medzi anabolicom a profesionalom. Precital som na stranke ze anabolic je zlozeny z: koncentratu,izolatu a profesional len z koncentratu. Ale ono je este od scitecu viac tychto proteinov, obycajny whey, whey pro, whey isolate, whey anabolic..

Poradili by ste mi ? Niekto kto ma prehlad ohladom suplementacie, konrektne tychto scitec protakov. vdaka
No_pain

PříspěvekZaslal: pá červen 18, 2010 11:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Máte někdo zkušenosti s "Muscle Meds CARNIVOR" je to údajně protein z hovězího masa.. zná někdo, nebo ho někdo již měl???
Prsatej muž

PříspěvekZaslal: pá červen 18, 2010 11:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No_pain napsal:
Máte někdo zkušenosti s "Muscle Meds CARNIVOR" je to údajně protein z hovězího masa.. zná někdo, nebo ho někdo již měl???

Už jsem o něm taky četl a ptal jsem se na zkušenosti a zatím nikde nic...
Zkus ho první a dej mi vědět To co o něm píšou (sušený hovězí), vypadá dobře, ale dokud nezkusíš, nevíš.
EpsteinBarr

PříspěvekZaslal: pá červen 18, 2010 12:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ked mam dlhsiu sluzobku, beef jerky je zakladna vybava. Uz sa mi stalo, ze som zabudol materialy na rokovanie, ale beef jerky je v povinnej vybave mojho auta
No_pain

PříspěvekZaslal: pá červen 18, 2010 12:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zkusím ho.. a pak dám vědět..
Prsatej muž

PříspěvekZaslal: pá červen 18, 2010 12:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No_pain napsal:
zkusím ho..

Výborně, na to jsem zvědavej! Hlavně na tu chuť a vstřebatelnost - jestli tě to nafoukne a nebo jestli za 20 minut můžeš normálně jíst...
mentzers boy

PříspěvekZaslal: ne červen 20, 2010 7:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No_pain napsal:

už mám za sebou dvě balení a teď jsem si objednal třetí,chuťově mi moc nechutná,trochu pění,a asi hodinu až hodinu a půl jsem po carnivoru v pohodě jedl,odkazy se tady nesmí dávat,ale já ho kupuju za 1200kč po zaregistrování se na tom daném eshopu,napiš do seznamu carnivor a snad to najdeš,těch eshopu tolik není co to prodávají.
Draper

PříspěvekZaslal: ne červen 20, 2010 7:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem ochutnal vzorek tohoto noveho proteinu http://www.reflexnutrition.cz/zpravy?nid=104 . S mlekem, lehce prislazeny sladidlem a poradne usejkrovany naprosto vynikajci
Tojotomi

PříspěvekZaslal: ne červen 20, 2010 8:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mentzer's boy napsal:
No_pain napsal:

už mám za sebou dvě balení a teď jsem si objednal třetí,chuťově mi moc nechutná,trochu pění,a asi hodinu až hodinu a půl jsem po carnivoru v pohodě jedl,odkazy se tady nesmí dávat,ale já ho kupuju za 1200kč po zaregistrování se na tom daném eshopu,napiš do seznamu carnivor a snad to najdeš,těch eshopu tolik není co to prodávají.

Mně na tom vadí tři věci. Proč nikde výrobce neuvádí amino acid profil, když je to tak nadupaný výrobek. Dále vysoký podíl kreatinu v jedné dávce. To se dá zkousnout, když je člověk v nasycovací či udržovací fázi cyklu, jinak to postrádá smysl. No a poslední je výběr příchutí. Taková borůvka musí chutnat skoro jako hovězí

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 117, 118, 119 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: