|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
wojceek

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
eSko
Naivka

|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
|
| nahoru |
|
 |
hooliganko
|
|
| nahoru |
|
 |
wojceek

|
Zaslal: út červen 08, 2010 8:19 pm Předmět: |
|
|
tak malou farmičku. chovam kozu slepice a krávu s bykem.v zimě vždycky zabiju čuníka  . takový vesnický sedlák
ale je to dost náročné na čas. naštěstí jsem teď dodělal školu a tak můžu robit pořádně doma.
tož co je z domácího chovu tak to chutná nejlépe
|
|
| nahoru |
|
 |
Broken

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st červen 09, 2010 1:20 am Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | mleko piju cca 1 - 1,5l denne uz skoro 10 let a jeste jsem neumrel :) |
ja v soucasne dobe 2 litry normalniho a 2 litry kefiroveho a taky ziju a prekvapive z toho nemam sebemensi problem s zazivanim _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
wojceek

|
|
| nahoru |
|
 |
Svalovec
|
Zaslal: st červen 09, 2010 6:38 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | CIZOPASNIK napsal: | | mleko piju cca 1 - 1,5l denne uz skoro 10 let a jeste jsem neumrel :) |
ja v soucasne dobe 2 litry normalniho a 2 litry kefiroveho a taky ziju a prekvapive z toho nemam sebemensi problem s zazivanim |
Tohle snad nemůže být slučitelné se životem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
wojceek

|
|
| nahoru |
|
 |
Jarack
|
Zaslal: st červen 09, 2010 8:41 am Předmět: |
|
|
Půl litříku v kávě každej den.. _________________ Ryba plave, pták lítá a člověk běhá..
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st červen 09, 2010 9:09 am Předmět: |
|
|
| Svalovec napsal: | | Draper napsal: | | CIZOPASNIK napsal: | | mleko piju cca 1 - 1,5l denne uz skoro 10 let a jeste jsem neumrel :) |
ja v soucasne dobe 2 litry normalniho a 2 litry kefiroveho a taky ziju a prekvapive z toho nemam sebemensi problem s zazivanim |
Tohle snad nemůže být slučitelné se životem. |
Ja mam, rekl bych, nadpozemsky travici system :) a opravdu mne tohle nedela problem a fakt toto kazdy den vypiju. Uz par let jim take opravdu obrovske mnozstvi zeleniny a hodne si potrpim na bylinne case podporujici traveni, takze mozna i to ma svuj podil.
| citace: | | Toho kefíru bych se možná trochu bál , ale tři litry normálního denně pro mě není problém... Škoda že snadno špekatím a nemůžu si to běžně dopřát |
Proc? Ja myslel, ze prave kefir je mnohem lepsi a zdravejsi nez mleko. Mimochodem jaky je rozdil mezi kefirovym a acidofilnim mlekem? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: st červen 09, 2010 9:14 am Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | mleko piju cca 1 - 1,5l denne uz skoro 10 let a jeste jsem neumrel :) |
Taky tak, dobrej zdroj bilkovin.
topic : jestli se chces posrat, tak se mlikem pri cviceni klidne nalivej.
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|