SPALOVAČE a STIMULANTY (kofein, synephrine, ...)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 48, 49, 50 ... 104, 105, 106  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - SPALOVAČE a STIMULANTY (kofein, synephrine, ...)  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> SPALOVAČE a STIMULANTY (kofein, synephrine, ...)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Tomkins

PříspěvekZaslal: st červen 16, 2010 10:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tysonek napsal:

hloupost, o to to je váha nahoru váha dolů, období free období diety, já když to chci dát dolů vyloženě hladovím , kašlu na nějaký jídelníček , klidně jsem na 20g bílkoviny a směšné dávce sachrů denně , seknu že mám žíly na břiše a nespadne mi ani svalová a to i bez doplňků.

No, teď jsi tomu nasadila korunu. Přemýšlím, jestli má vůbec smysl na tohle reagovat... Asi ne

EDIT: Ale mohl bych citovat eSka: "Dej si facku, běž se ven projít a až se vrátíš k počítači, tak si znovu a pomalu přečti, co jsi vlastně napsala."
tysonek
Anonymní

PříspěvekZaslal: st červen 16, 2010 10:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tomkins napsal:
tysonek napsal:

hloupost, o to to je váha nahoru váha dolů, období free období diety, já když to chci dát dolů vyloženě hladovím , kašlu na nějaký jídelníček , klidně jsem na 20g bílkoviny a směšné dávce sachrů denně , seknu že mám žíly na břiše a nespadne mi ani svalová a to i bez doplňků.

No, teď jsi tomu nasadila korunu. Přemýšlím, jestli má vůbec smysl na tohle reagovat... Asi ne

EDIT: Ale mohl bych citovat eSka: "Dej si facku, běž se ven projít a až se vrátíš k počítači, tak si znovu a pomalu přečti, co jsi vlastně napsala."

já se držím praxe ne teorie, a za tím co jsem napsala si stojím !
Diesel Vin

PříspěvekZaslal: st červen 16, 2010 10:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

EpsteinBarr napsal:
Diesel Vin napsal:
EpsteinBarr napsal:
Porovnavat kulturistu po niekolko mesacnej priprave a sutazi a nasledny "jojo" efekt.....s tym, co pisal Tomkins je uplne absurdne.

Nezerem=chudnem urcite plati. Ako dlho...? A potom? Nejest cely zivot len za ucelom udrzania si vahy? To sa da inak a velmi elegantne.

pomoooooooc
nechceš mi ještě vysvětlit, jak mám správně cvičit?
napsal jsem, že když užíváš něco, co ti potlačí chuť k jídlu, potom i člověk, který má problém za normálních okolností držet dietu, tento problém ztrácí

s nějakou formou např. efka se drží dieta líp, než bez něho
o tom doufám nemusíme diskutovat? nebo ano?

Ako cvicis to ma nezaujima a je mi jedno. Bavili sme sa o tom? Nepostrehol som.

Vyuzitie "spalovaca" ja vidim v niecom inom. Ak hovorime o diete "bezneho" cloveka, ktory si upravil zivotospravu a povedzme drzi dlhodobo sacharidove vlny, ale to plati dajme tomu aj pre sutaziaceho, organizmus si na vlny, podobne ako na vsetko casom zvykne a adaptuje sa. V tomto momente je podla mna vyhodny spalovac, ktory termogenezou udrzi, resp. zvysi bazalny metabolizmus a tymto mechanizmom podpori dalsi ubytok vahy.
Ak niekto berie spalovac s myslienkou na zabranenie chuti do jedla...ten by mal navstivit skor psychologa, nie obchod s doplnkami.

podle mně bys měl navštívit psychologa spíš ty. Polovina efektu z efka pochází z termogeneze a druhá z akorektického působení. "Spalovač", který nesnižuje chuť k jídlu ale stimuluje metabolismus je hormon štítné žlázy. Všechny ostatní mají vliv na chuť k jídlu.
A krom toho všeho, je do naturálně držené diety efko to nejlepší možné řešení, protože má silné antikatabolické působení, takže zatímco ty budeš dávat spalovač (třeba Therm-x, ten je taky úplně na hovno) až v okamžiku, kdy se ti zastaví dieta, já budu dávat efko už od začátku diety a na konci skončím s daleko větším podílem udržené svalové hmoty než ty.
Legálně prodávané spalovače určitě nemají antikatabolické účinky, mají menší efekt na chuť k jídlu... a koneckonců mají i neporovnatelně nižší termogenezi než ma huang.
jedna studie nakonec
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/11319627
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
EpsteinBarr

PříspěvekZaslal: st červen 16, 2010 10:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Chut na jedlo je vec, ktora je v hlave. Ak je niekto slaboch, ktory nema pevnu volu, aj tak v konecnom sucte nedosiahne nic. Nielen v diete.

Vsimol si si niekde, zeby som diskutoval o efku? Naviac nazor, ze dieta+efko=naturalna...teda, to bolo fakt dobre....
Diesel Vin

PříspěvekZaslal: st červen 16, 2010 10:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

EpsteinBarr napsal:
Chut na jedlo je vec, ktora je v hlave. Ak je niekto slaboch, ktory nema pevnu volu, aj tak v konecnom sucte nedosiahne nic. Nielen v diete.

Vsimol si si niekde, zeby som diskutoval o efku? Naviac nazor, ze dieta+efko=naturalna...teda, to bolo fakt dobre....

pomooooooooooc

celá tato diskuse začala tímto

Tomkins napsal:

Nedá mi to a dodám, že pokud někdo bere ThermX, a shání se po jiných (zakázaných) spalovačích, protože stále nehubne, tak pravděpodobně dělá chybu někde ve stravě a to mu potom ani ten nejsilnější spalovač nepomůže.

já jsem napsal, že je setsakra rozdíl mezi dietou na carnitinu a na "nelegálním spalovači" - efku. že i člověk s průměrnou vůli a dietou /viz ta studie/ shodí víc tuku, udrží víc svalu, než tentýž člověk bez efka.

CELOU DOBU SE TU BAVÍME O EFKU!!!!

naturální dieta = dieta bez hormonů, podle tvého uvažování člověk, který jde do lékárny a koupí modafen už není naturál, v pořádku, já to vidím trošku jinak
Tomkins

PříspěvekZaslal: st červen 16, 2010 11:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tysonek napsal:
Tomkins napsal:
tysonek napsal:

já se držím praxe ne teorie, a za tím co jsem napsala si stojím !

Vysvětlit ti, že píšeš kraviny, je stejnej kumšt, jako vysvětlit Paroubkovi, že na ty třinácté důchody peníze prostě nejsou. I když ale budeš stokrát opakovat, že hladovkou dojde k vyrýsování bez ztráty svalové hmoty, stejně to nebude pravda. Prosímtě, ty tvoje rady, to je jako číst si Ženu a život: "Hubnoucí kůra" - týden jezte denně jen tři kousky ananasu - zhubnete neuvěřitelných 6 kilo a budete mít tělo připravené k ukazování na pláži.

Prostě kravina. Když nebudu týden jíst, taky zhubnu, taky budu vyrýsovanej. První problém nastane, když se zamyslím, jak budu vypadat o měsíc později, pokud začnu zase jíst. Druhým problémem je skutečnost, že po tom týdnu nejezení asi nezbyde nic, co by šlo vyrýsovat.

Nevím, jestli holce dokážu vysvětlit, že nejezením dochází k drastickému úbytku svalové hmoty. Kéž by to někdo napsal za mě.
tysonek
Anonymní

PříspěvekZaslal: st červen 16, 2010 11:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ale jdi ty brepto
Tomkins

PříspěvekZaslal: st červen 16, 2010 11:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tysonek napsal:
ale jdi ty brepto

Nepůjdu.
tysonek
Anonymní

PříspěvekZaslal: st červen 16, 2010 11:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

zábavné, ta klávesnice snese všecko, to už tady bylo a tváří v tvář pak panáček koktal a uhnul mi z cesty, ráda ti osobně kamkoli přijedu ukázat úbytek svalové hmoty v mém podání
EpsteinBarr

PříspěvekZaslal: st červen 16, 2010 11:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tysonek napsal:
zábavné, ta klávesnice snese všecko, to už tady bylo a tváří v tvář pak panáček koktal a uhnul mi z cesty, ráda ti osobně kamkoli přijedu ukázat úbytek svalové hmoty v mém podání

Na Tomkinsovom mieste by som okamzite takuto ponuku bral Za predpokladu, ze to bude v spodnom pradle teda , ved ako inak?
Tomkins

PříspěvekZaslal: st červen 16, 2010 11:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

EpsteinBarr napsal:
tysonek napsal:

Na Tomkinsovom mieste by som okamzite takuto ponuku bral Za predpokladu, ze to bude v spodnom pradle teda , ved ako inak?

V tomto případě kdykoliv. Klidně i bez toho spodního prádla - stejně by se nakonec muselo sundat... Rozumněj, v rámci důkladného přezkoumání úbytku tuku na všech partiích.
tysonek
Anonymní

PříspěvekZaslal: st červen 16, 2010 11:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tomkins napsal:
EpsteinBarr napsal:
tysonek napsal:

V tomto případě kdykoliv. Klidně i bez toho spodního prádla - stejně by se nakonec muselo sundat... Rozumněj, v rámci důkladného přezkoumání úbytku tuku na všech partiích.

k tomu účelu mi bohatě stačí moje upocený leginy a boxer
badevil

PříspěvekZaslal: st červen 16, 2010 11:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tysonek si vas najde a bude vas tahat s pomoci jejich sneznych psu za sankama kolem mesta...a to ani neni snih
spider1029

PříspěvekZaslal: st červen 16, 2010 11:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ono s Efkom ze vraj fakt netreba dodrziavat vsetke principy efektivnej redukcnej diety ako jest kazde 2 hodiny a da sa vpohode chudnut bez vacsich strat na svalovej hmote. Otazny je potom jojo efekt. Pri eferdine si ale treba davat pozor na rozne pseudo efedriny (Ephedra Nevadensis) ktore su sice legalne- Yellow Swarn, Stacker ale ucinok oproti tomu "pravemu" efedrinu z (Ephedra Sinica) je minimalny. Ale na sebe to vyskusane nemam, len co som si robil research :).
Tomkins

PříspěvekZaslal: st červen 16, 2010 12:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

badevil napsal:
tysonek si vas najde a bude vas tahat s pomoci jejich sneznych psu za sankama kolem mesta...a to ani neni snih

Já jsem četl "bude Vás tahat s pomocí jejich prsů...." a furt jsem přemýšlel, jak by to asi tak vypadalo.
Thermogenic Active | Survival
Účinná kombinace synefrinu, kofeinu, L-karnitinu a dalších látek do redukce hmotnosti.
399 Kč
Agrezz ® | Extrifit
Maximálně napumpované svaly, dokonalá koncentrace na trénink, skutečná intenzita!
699 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - SPALOVAČE a STIMULANTY (kofein, synephrine, ...) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 48, 49, 50 ... 104, 105, 106  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: