|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Koho tipujete na cekového vítěze turnaje? |
| Francie, Itálie |
|
5% |
[ 3 ] |
| Argentina, Brazílie |
|
44% |
[ 26 ] |
| Anglie, Nizozemsko |
|
15% |
[ 9 ] |
| Německo |
|
13% |
[ 8 ] |
| Uruguay, USA |
|
3% |
[ 2 ] |
| Africké mančafty (Jihoafrická republika, Nigerie, Ghana, Kamerun, Pobřeží slonoviny) |
|
6% |
[ 4 ] |
| Outsidery turnaje (Korejská republika, Řecko, Slovinsko, Alžírsko, Srbsko, Japonsko, Nový Zéland, KLDR, Chile, Švýcarsko, Slovensko, Paraguay, Honduras) |
|
10% |
[ 6 ] |
|
| Celkem hlasů : 58 |
|
| Autor |
Zpráva |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st červen 16, 2010 8:34 pm Předmět: |
|
|
Jarolím, ten je vyrýsovanej parádně
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
c87

|
Zaslal: st červen 16, 2010 8:55 pm Předmět: |
|
|
| ripperr napsal: | prispejte mi na účet a schudnem na 80kg ako ronaldo |
80 kg? to si nemyslim.... tak 75 max
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st červen 16, 2010 10:58 pm Předmět: |
|
|
| c87 napsal: | | ripperr napsal: | prispejte mi na účet a schudnem na 80kg ako ronaldo |
80 kg? to si nemyslim.... tak 75 max |
Já o něm něco četl tak půlrok zpět... měl kolem 74/75kg... ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: st červen 16, 2010 10:59 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | c87 napsal: | | ripperr napsal: | prispejte mi na účet a schudnem na 80kg ako ronaldo |
80 kg? to si nemyslim.... tak 75 max |
Já o něm něco četl tak půlrok zpět... měl kolem 74/75kg... ;) |
Tak to by sedelo
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: čt červen 17, 2010 8:15 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt červen 17, 2010 8:21 am Předmět: |
|
|
| mirio napsal: | | http://www.novinky.cz/koktejl/203477-sazkar-vsadil-v-87-minute-zapasu-slovensko-novy-zeland-585-tisic-na-slovaky.html |
Koukal sem :D Jako v komentářích to tam napsal někdo pěkně..... vsadit půl mega s tím, že možná výhra je 12k ? Demence - navíc na fotbal, kde jeden tým vyloženě brání a my víme, že když někdo začně bránit, je to tak 50/50 že druhej tým vyrovná....
By mě zajímalo, jak zajištěnej ten člověk je + reakce okolí =)
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt červen 17, 2010 8:28 am Předmět: |
|
|
Jinak bude to plácnutí na prázdno, protože momentálně nemám důkaz a screen mám na nějakém DVDčku v záloze, takže netuším, kde to je a věřit může ( a asi bude, protože to zas tak šílené není a nevyšlo to ) kdo chce....
Vsadil jsem si na cca 25 věcí...
100 kč .... kurz 197:1
Bylo ta to převážně olympiáda (Peking) + začátek premier league.
Vyšlo mi všechno krom posledního zápasu, kterej měl být tutovka ...
Vyšly brutální zápasy z OH, kdy Argentina vyhrála až v posledních minutách to samé tuším nizozemsko a nigérie...
... pak už sem skoro slavil, protože poslední zápas byl ManU vs Newcastle.... ManU doma, první zápas sezony, kvalitní příprava.... prostě něco, co musel vyhrát (newcastle tu sezonu nakonec myslim sestoupil) ....
takže 1 .....
Manchester nakonec remizoval nepochopitelně 1:1, když dali nějaký břevna... a v 92. minutě navíc kopal Rooney přímák z velkýho vápna a přestřelil. Sem skoro brečel :D
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
|
| nahoru |
|
 |
Medek
|
Zaslal: pá červen 18, 2010 2:28 pm Předmět: |
|
|
Krása Srbsko, tak se bojuje...
Jinak kdyby ten bookmaker, kterého mají na ČT sázel, tak už prohrál i svoje kalhoty. Takřka nic mu nevychází.
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Kalous

|
Zaslal: pá červen 18, 2010 3:18 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Kalous

|
|
| nahoru |
|
 |
Medek
|
Zaslal: pá červen 18, 2010 3:54 pm Předmět: |
|
|
| Jirka Kalous napsal: | | Medek napsal: | Krása Srbsko, tak se bojuje...
Jinak kdyby ten bookmaker, kterého mají na ČT sázel, tak už prohrál i svoje kalhoty. Takřka nic mu nevychází. |
Už jsem si řikal, že kdyby sázel za ČT tak budou muset zvýšit poplatky |
je to prostě takové to klasické myšlení bookmakerů, zanedbávají náhodu a okolní vlivy. Počasí, zranění, vyloučení atd.. Pak ty kurzy pro člověka, který nad tim trochu zabádá, jsou na favority hodně nízké a směšné. Dalo by se to využít naopak, kurz na výhru Srbů byl asi 7.5
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: pá červen 18, 2010 5:23 pm Předmět: |
|
|
| Medek napsal: | | Jirka Kalous napsal: | | Medek napsal: | Krása Srbsko, tak se bojuje...
Jinak kdyby ten bookmaker, kterého mají na ČT sázel, tak už prohrál i svoje kalhoty. Takřka nic mu nevychází. |
Už jsem si řikal, že kdyby sázel za ČT tak budou muset zvýšit poplatky |
je to prostě takové to klasické myšlení bookmakerů, zanedbávají náhodu a okolní vlivy. Počasí, zranění, vyloučení atd.. Pak ty kurzy pro člověka, který nad tim trochu zabádá, jsou na favority hodně nízké a směšné. Dalo by se to využít naopak, kurz na výhru Srbů byl asi 7.5 |
Lol co to placas,Bookmaker asi nevi o zraneni,ten ma vetsi prehled a info ktere ty nikdy mit nebudes..Jako on netipuje rika jen jaky bude asi prubeh a vetsina lidi se s nim shoduje.Nikdo neceka ze zrovna najednou zacnou padat branky a nebo ze Sui porazi Spanelsko.On rika to co se da ocekavat.
Tohle MS se proste neda do predu poradne tipnout.
|
|
| nahoru |
|
 |
Sudji
|
Zaslal: pá červen 18, 2010 5:32 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Tojotomi

|
Zaslal: pá červen 18, 2010 5:34 pm Předmět: |
|
|
Já bych řekl, že bookmaker (hlavně v ČR) je akorát pokročilý uživatel excelu a internetu. Vždyť ty kurzy téměř vždy kopírují velké zahraniční sázkovky...
Taloše a Francouze vystihli úplně přesně.
_________________ "Neutopte se v detailech. Dívejte se na celek."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|