|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
tysonek
Anonymní
|
Zaslal: st červen 16, 2010 12:10 pm Předmět: |
|
|
| badevil napsal: | tysonek si vas najde a bude vas tahat s pomoci jejich sneznych psu za sankama kolem mesta...a to ani neni snih |
akita je pes na medvědy
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
tysonek
Anonymní
|
Zaslal: st červen 16, 2010 12:11 pm Předmět: |
|
|
| Tomkins napsal: | | badevil napsal: | tysonek si vas najde a bude vas tahat s pomoci jejich sneznych psu za sankama kolem mesta...a to ani neni snih |
Já jsem četl "bude Vás tahat s pomocí jejich prsů...." a furt jsem přemýšlel, jak by to asi tak vypadalo. |
při mém procentu tuků nijak
|
|
| nahoru |
|
 |
Tomkins

|
|
| nahoru |
|
 |
tysonek
Anonymní
|
Zaslal: st červen 16, 2010 1:15 pm Předmět: |
|
|
| Tomkins napsal: | | tysonek napsal: | | Tomkins napsal: | | badevil napsal: | tysonek si vas najde a bude vas tahat s pomoci jejich sneznych psu za sankama kolem mesta...a to ani neni snih |
Já jsem četl "bude Vás tahat s pomocí jejich prsů...." a furt jsem přemýšlel, jak by to asi tak vypadalo. |
při mém procentu tuků nijak |
Vidíš. Kdybys hubla jiným stylem, tak by ti alespoň nějaký rozinky pod kobercem zůstaly. |
opět hloupost , nedělám to poprvý a vyzkoušela jsem takovejch věcí, prsa jsou z valné většiny tuk , a když jdeš na doraz nezůstanou ani kdybys se na hlavu postavil, ale to je opět praxe vs. teorie
|
|
| nahoru |
|
 |
tysonek
Anonymní
|
|
| nahoru |
|
 |
Tomkins

|
Zaslal: st červen 16, 2010 1:48 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
dumar
|
Zaslal: čt červen 17, 2010 2:56 pm Předmět: Oxy elite pro |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
WIAL
|
|
| nahoru |
|
 |
dumar
|
Zaslal: pá červen 18, 2010 4:50 pm Předmět: |
|
|
| WIAL napsal: | Oxy Elite pro
kde na tej stránce najdu složení ? |
klikni a mas slozeni
|
|
| nahoru |
|
 |
_Lundgren

|
Zaslal: po červen 21, 2010 4:12 pm Předmět: |
|
|
Máte někdo zkušenost s nějakým aspoň trochu funkčním "povzbuzovačem"? Jde mi hlavně o podporu výkonu a nabuzení, než o přímé spalování. Předem dík ;-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Scandale
|
Zaslal: pá červenec 02, 2010 7:13 pm Předmět: |
|
|
| _Lundgren napsal: | | Máte někdo zkušenost s nějakým aspoň trochu funkčním "povzbuzovačem"? Jde mi hlavně o podporu výkonu a nabuzení, než o přímé spalování. Předem dík ;-) |
Ja jsem skusila Clenburexin II od Trec Nutrition . Je tam zelena kava (cetla jsem na ruznych strankach ze je to zajimava novinka v suplementaci) v docela velkem mnozstvi-900mg na davku, a jeste zeleny caj 540mg, tyrozin, kofein a jine slozky ktere jsou povzbuzujici. Pro me je to nejlepsi co jsem mela v zivote. Citim ze mam vice sil na treninku, muzu cvicit dele a uz nejsem takova unavena po cely cas. Pouzivam to uz temez treti mesic a priznam ze jsem zhubla 3 kila. Tak muzu to klidne doporucit , tak se mej :)
|
|
| nahoru |
|
 |
redvous

|
Zaslal: pá červenec 02, 2010 8:08 pm Předmět: |
|
|
| Scandale napsal: | | _Lundgren napsal: | | Máte někdo zkušenost s nějakým aspoň trochu funkčním "povzbuzovačem"? Jde mi hlavně o podporu výkonu a nabuzení, než o přímé spalování. Předem dík ;-) |
Ja jsem skusila Clenburexin II od Trec Nutrition . Je tam zelena kava (cetla jsem na ruznych strankach ze je to zajimava novinka v suplementaci) v docela velkem mnozstvi-900mg na davku, a jeste zeleny caj 540mg, tyrozin, kofein a jine slozky ktere jsou povzbuzujici. Pro me je to nejlepsi co jsem mela v zivote. Citim ze mam vice sil na treninku, muzu cvicit dele a uz nejsem takova unavena po cely cas. Pouzivam to uz temez treti mesic a priznam ze jsem zhubla 3 kila. Tak muzu to klidne doporucit , tak se mej :) |
Nově založený profil, nový produkt. špatný pokus o reklamu.
|
|
| nahoru |
|
 |
_Lundgren

|
Zaslal: pá červenec 02, 2010 8:11 pm Předmět: |
|
|
| redvous napsal: | | Scandale napsal: | | _Lundgren napsal: | | Máte někdo zkušenost s nějakým aspoň trochu funkčním "povzbuzovačem"? Jde mi hlavně o podporu výkonu a nabuzení, než o přímé spalování. Předem dík ;-) |
Ja jsem skusila Clenburexin II od Trec Nutrition . Je tam zelena kava (cetla jsem na ruznych strankach ze je to zajimava novinka v suplementaci) v docela velkem mnozstvi-900mg na davku, a jeste zeleny caj 540mg, tyrozin, kofein a jine slozky ktere jsou povzbuzujici. Pro me je to nejlepsi co jsem mela v zivote. Citim ze mam vice sil na treninku, muzu cvicit dele a uz nejsem takova unavena po cely cas. Pouzivam to uz temez treti mesic a priznam ze jsem zhubla 3 kila. Tak muzu to klidne doporucit , tak se mej :) |
Nově založený profil, nový produkt. špatný pokus o reklamu. |
Nicméně je to jediný člověk, co mi odpověděl :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: pá červenec 02, 2010 8:15 pm Předmět: |
|
|
nazev to ma ale hodne zajimavej _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Scandale
|
Zaslal: so červenec 03, 2010 6:44 pm Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | nazev to ma ale hodne zajimavej |
vite ja bydlim v cesku od nedavna a nevim zda je ten Clenburexin II tady dostupny-v obchodach to asi neni, ja jsem si to koupila v anglie. ale mi vyhovuje.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Agrezz ® | ExtrifitMaximálně napumpované svaly, dokonalá koncentrace na trénink, skutečná intenzita! 699 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|