SPALOVAČE a STIMULANTY (kofein, synephrine, ...)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 49, 50, 51 ... 104, 105, 106  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - SPALOVAČE a STIMULANTY (kofein, synephrine, ...)  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> SPALOVAČE a STIMULANTY (kofein, synephrine, ...)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
tysonek
Anonymní

PříspěvekZaslal: st červen 16, 2010 12:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

badevil napsal:
tysonek si vas najde a bude vas tahat s pomoci jejich sneznych psu za sankama kolem mesta...a to ani neni snih

akita je pes na medvědy
tysonek
Anonymní

PříspěvekZaslal: st červen 16, 2010 12:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tomkins napsal:
badevil napsal:
tysonek si vas najde a bude vas tahat s pomoci jejich sneznych psu za sankama kolem mesta...a to ani neni snih

Já jsem četl "bude Vás tahat s pomocí jejich prsů...." a furt jsem přemýšlel, jak by to asi tak vypadalo.

při mém procentu tuků nijak
Tomkins

PříspěvekZaslal: st červen 16, 2010 1:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tysonek napsal:
Tomkins napsal:
badevil napsal:

Já jsem četl "bude Vás tahat s pomocí jejich prsů...." a furt jsem přemýšlel, jak by to asi tak vypadalo.

Vidíš. Kdybys hubla jiným stylem, tak by ti alespoň nějaký rozinky pod kobercem zůstaly.
tysonek
Anonymní

PříspěvekZaslal: st červen 16, 2010 1:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tomkins napsal:
tysonek napsal:
Tomkins napsal:
badevil napsal:

Vidíš. Kdybys hubla jiným stylem, tak by ti alespoň nějaký rozinky pod kobercem zůstaly.

opět hloupost , nedělám to poprvý a vyzkoušela jsem takovejch věcí, prsa jsou z valné většiny tuk , a když jdeš na doraz nezůstanou ani kdybys se na hlavu postavil, ale to je opět praxe vs. teorie
tysonek
Anonymní

PříspěvekZaslal: st červen 16, 2010 1:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mimochodem tímto tempem , když chvilku počkám , tak mi začneš říkat jaký to je mít menstuaci
Tomkins

PříspěvekZaslal: st červen 16, 2010 1:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tysonek napsal:
mimochodem tímto tempem , když chvilku počkám , tak mi začneš říkat jaký to je mít menstuaci

To jako, že chlap nikdy nemůže pochopit, že holkám při hubnutí mizí kozy? Trochu mi to připomíná jednu historku, kde jedna holka nemohla pochopit, že klukům při nejezení mizí svaly...
dumar

PříspěvekZaslal: čt červen 17, 2010 2:56 pm    Předmět: Oxy elite pro Odpovědět s citátem

podle teto tabulky jsem si vybral Oxy Elite pro
http://www.supplementreviews.com/categories/weight-loss/fat-burners

Zatim 2 den ,az dokoncim aspon mesic dam vedet.....
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
WIAL

PříspěvekZaslal: pá červen 18, 2010 5:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Oxy Elite pro
kde na tej stránce najdu složení ?
dumar

PříspěvekZaslal: pá červen 18, 2010 4:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

WIAL napsal:
Oxy Elite pro
kde na tej stránce najdu složení ?

klikni a mas slozeni
_Lundgren

PříspěvekZaslal: po červen 21, 2010 4:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Máte někdo zkušenost s nějakým aspoň trochu funkčním "povzbuzovačem"? Jde mi hlavně o podporu výkonu a nabuzení, než o přímé spalování. Předem dík ;-)
Scandale

PříspěvekZaslal: pá červenec 02, 2010 7:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

_Lundgren napsal:
Máte někdo zkušenost s nějakým aspoň trochu funkčním "povzbuzovačem"? Jde mi hlavně o podporu výkonu a nabuzení, než o přímé spalování. Předem dík ;-)

Ja jsem skusila Clenburexin II od Trec Nutrition . Je tam zelena kava (cetla jsem na ruznych strankach ze je to zajimava novinka v suplementaci) v docela velkem mnozstvi-900mg na davku, a jeste zeleny caj 540mg, tyrozin, kofein a jine slozky ktere jsou povzbuzujici. Pro me je to nejlepsi co jsem mela v zivote. Citim ze mam vice sil na treninku, muzu cvicit dele a uz nejsem takova unavena po cely cas. Pouzivam to uz temez treti mesic a priznam ze jsem zhubla 3 kila. Tak muzu to klidne doporucit , tak se mej :)
redvous

PříspěvekZaslal: pá červenec 02, 2010 8:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Scandale napsal:
_Lundgren napsal:

Ja jsem skusila Clenburexin II od Trec Nutrition . Je tam zelena kava (cetla jsem na ruznych strankach ze je to zajimava novinka v suplementaci) v docela velkem mnozstvi-900mg na davku, a jeste zeleny caj 540mg, tyrozin, kofein a jine slozky ktere jsou povzbuzujici. Pro me je to nejlepsi co jsem mela v zivote. Citim ze mam vice sil na treninku, muzu cvicit dele a uz nejsem takova unavena po cely cas. Pouzivam to uz temez treti mesic a priznam ze jsem zhubla 3 kila. Tak muzu to klidne doporucit , tak se mej :)

Nově založený profil, nový produkt. špatný pokus o reklamu.
_Lundgren

PříspěvekZaslal: pá červenec 02, 2010 8:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

redvous napsal:
Scandale napsal:
_Lundgren napsal:

Nově založený profil, nový produkt. špatný pokus o reklamu.

Nicméně je to jediný člověk, co mi odpověděl :)
Luster

PříspěvekZaslal: pá červenec 02, 2010 8:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nazev to ma ale hodne zajimavej
Scandale

PříspěvekZaslal: so červenec 03, 2010 6:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:
nazev to ma ale hodne zajimavej

vite ja bydlim v cesku od nedavna a nevim zda je ten Clenburexin II tady dostupny-v obchodach to asi neni, ja jsem si to koupila v anglie. ale mi vyhovuje.
Thermogenic Active | Survival
Účinná kombinace synefrinu, kofeinu, L-karnitinu a dalších látek do redukce hmotnosti.
399 Kč
Agrezz ® | Extrifit
Maximálně napumpované svaly, dokonalá koncentrace na trénink, skutečná intenzita!
699 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - SPALOVAČE a STIMULANTY (kofein, synephrine, ...) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 49, 50, 51 ... 104, 105, 106  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: