|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Tomkins

|
Zaslal: po červen 14, 2010 4:06 pm Předmět: |
|
|
| Qwake napsal: | | Asi solidně den "proprdíš" a z jedné strany to možné je. A to z té doplnění bílkovin. Ale na druhou stranu tělo potřebuje i další věci, než jsou bílkoviny. A to v tom prášku nenajdeš... člověk je všežravec. Ne "všepijec". I když o tomto se dá pochybovat... |
Výjimečně se to dá a možná ani celej den neproprdíš, ale jak mi někdo říkal "proteiňák je DOPLNĚK stravy, takže má stravu DOPLŇOVAT , ne NAHRAZOVAT . Z dlouhodobýho hlediska je to blbost. _________________ Čokoláda je naprosto zdrcujícím důkazem toho, že tuk ve spojení s jednoduchými sacharidy na celé čáře chuťově válcuje proteiny se sacharidy komplexními.
|
|
| nahoru |
|
 |
hopik007
|
Zaslal: po červen 14, 2010 6:51 pm Předmět: |
|
|
Ok..diky za info..
Myslel jsem si to ,ze to nebude koser. Tak se podle toho zaridim.
Jeste jednou. diky
|
|
| nahoru |
|
 |
Qwake

|
Zaslal: po červen 14, 2010 6:59 pm Předmět: |
|
|
Píšu jen, že z hlediska doplnění bílkovin to možné je. Dále, že v tom prášku není vše, co člověk potřebuje. Nic víc, nic míň. Nic o tom, že je možno tím stravu úplně nahradit... _________________ I was born to be wild.
"Tři základní věci jsou potřebné k dosáhnutí něčeho cenného: tvrdá práce, vytrvalost a zdravý rozum." - Thomas Alva Edison
Tvorba webu na míru - http://wenam.cz
|
|
| nahoru |
|
 |
spider1029

|
Zaslal: út červen 15, 2010 3:37 pm Předmět: |
|
|
Co hovorite na Synthu 6 ako napoj pred spanim? Obsahuje az 15g sacharidov v jednej davke. Proteinov je tam iba 22g. Nic moc pomer, nie?
|
|
| nahoru |
|
 |
Tomkins

|
|
| nahoru |
|
 |
Khajo

|
|
| nahoru |
|
 |
sajzz
|
Zaslal: st červen 16, 2010 7:39 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
No_pain

|
Zaslal: pá červen 18, 2010 11:12 am Předmět: |
|
|
Máte někdo zkušenosti s "Muscle Meds CARNIVOR" je to údajně protein z hovězího masa.. zná někdo, nebo ho někdo již měl???
|
|
| nahoru |
|
 |
Prsatej muž

|
Zaslal: pá červen 18, 2010 11:57 am Předmět: |
|
|
| No_pain napsal: | | Máte někdo zkušenosti s "Muscle Meds CARNIVOR" je to údajně protein z hovězího masa.. zná někdo, nebo ho někdo již měl??? |
Už jsem o něm taky četl a ptal jsem se na zkušenosti a zatím nikde nic...
Zkus ho první a dej mi vědět To co o něm píšou (sušený hovězí), vypadá dobře, ale dokud nezkusíš, nevíš.
|
|
| nahoru |
|
 |
EpsteinBarr
|
|
| nahoru |
|
 |
No_pain

|
Zaslal: pá červen 18, 2010 12:19 pm Předmět: |
|
|
zkusím ho.. a pak dám vědět..
|
|
| nahoru |
|
 |
Prsatej muž

|
Zaslal: pá červen 18, 2010 12:40 pm Předmět: |
|
|
| No_pain napsal: | | zkusím ho.. |
Výborně, na to jsem zvědavej! Hlavně na tu chuť a vstřebatelnost - jestli tě to nafoukne a nebo jestli za 20 minut můžeš normálně jíst...
|
|
| nahoru |
|
 |
mentzers boy

|
Zaslal: ne červen 20, 2010 7:28 am Předmět: |
|
|
| No_pain napsal: | | Máte někdo zkušenosti s "Muscle Meds CARNIVOR" je to údajně protein z hovězího masa.. zná někdo, nebo ho někdo již měl??? |
už mám za sebou dvě balení a teď jsem si objednal třetí,chuťově mi moc nechutná,trochu pění,a asi hodinu až hodinu a půl jsem po carnivoru v pohodě jedl,odkazy se tady nesmí dávat,ale já ho kupuju za 1200kč po zaregistrování se na tom daném eshopu,napiš do seznamu carnivor a snad to najdeš,těch eshopu tolik není co to prodávají.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne červen 20, 2010 7:44 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem ochutnal vzorek tohoto noveho proteinu http://www.reflexnutrition.cz/zpravy?nid=104 . S mlekem, lehce prislazeny sladidlem a poradne usejkrovany naprosto vynikajci _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Tojotomi

|
Zaslal: ne červen 20, 2010 8:48 pm Předmět: |
|
|
| mentzer's boy napsal: | | No_pain napsal: | | Máte někdo zkušenosti s "Muscle Meds CARNIVOR" je to údajně protein z hovězího masa.. zná někdo, nebo ho někdo již měl??? |
už mám za sebou dvě balení a teď jsem si objednal třetí,chuťově mi moc nechutná,trochu pění,a asi hodinu až hodinu a půl jsem po carnivoru v pohodě jedl,odkazy se tady nesmí dávat,ale já ho kupuju za 1200kč po zaregistrování se na tom daném eshopu,napiš do seznamu carnivor a snad to najdeš,těch eshopu tolik není co to prodávají. |
Mně na tom vadí tři věci. Proč nikde výrobce neuvádí amino acid profil, když je to tak nadupaný výrobek. Dále vysoký podíl kreatinu v jedné dávce. To se dá zkousnout, když je člověk v nasycovací či udržovací fázi cyklu, jinak to postrádá smysl. No a poslední je výběr příchutí. Taková borůvka musí chutnat skoro jako hovězí _________________ "Neutopte se v detailech. Dívejte se na celek."
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|