VOLBY 2010

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 50, 51, 52 ... 63, 64, 65  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - VOLBY 2010  Úvodní stránka -> Události, komentáře... -> VOLBY 2010
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Koho budete volit?
ČSSD
6%
 6%  [ 10 ]
ODS
16%
 16%  [ 26 ]
KSČM
1%
 1%  [ 3 ]
TOP09
29%
 29%  [ 47 ]
KDU-ČSL
0%
 0%  [ 1 ]
Strana zelených
2%
 2%  [ 4 ]
Věci veřejné
12%
 12%  [ 19 ]
Strana svobodných občanů
12%
 12%  [ 19 ]
Strana práv občanů (Zemanovci)
9%
 9%  [ 15 ]
Jiná strana (dole napište jaká)
8%
 8%  [ 14 ]
Celkem hlasů : 158

Autor Zpráva
TS

PříspěvekZaslal: čt červen 17, 2010 2:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Robb napsal:
TS napsal:
Wojtkingson napsal:
S tím souhlasím, ale zase pochybuju že by se člověk ze střední mohl například zabývat konstrukcí motorů nebo turbín ... jsou obory a obory, obory úzce specializovaný a obory kde se učíš kolik hnoje se vejde na vlek a pak za to máš titul...

I středoškolák může konstruovat turbíny

...ale máš bludišťáka, že si mě rozesmál

Nevim co ti na tom přijde vtipný..asi máš hodně zkušeností ve firmě vyrábějící parní turbíny že?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Robb

PříspěvekZaslal: čt červen 17, 2010 2:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Naposledy upravil Robb dne ne březen 03, 2013 10:46 am, celkově upraveno 1 krát
Tomkins

PříspěvekZaslal: čt červen 17, 2010 5:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:

Tomkins ti to napsal celkem dobře.

Není možná
ygg

PříspěvekZaslal: čt červen 17, 2010 7:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tomkins napsal:
ygg napsal:

Není možná

Taky si to nezapomeň napsat do deníčku
Tomkins

PříspěvekZaslal: čt červen 17, 2010 9:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
Tomkins napsal:
ygg napsal:

Není možná

Taky si to nezapomeň napsat do deníčku

Už jsem si to vytisknul a pověsil nad postel. Máš nějak dobrou náladu - měl jsi úspěšnej den?
mysH

PříspěvekZaslal: ne červen 20, 2010 6:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne červen 20, 2010 7:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To teda jo, ale nepřijde mi to na škodu...
ygg

PříspěvekZaslal: ne červen 20, 2010 7:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mirio napsal:
To teda jo, ale nepřijde mi to na škodu...

Pokud se dotyční ve funkcích "nedokurví", tak mi to přijde jako velmi vítaná změna.
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne červen 20, 2010 7:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Přesně tak. Zatím to vypadá, že se po volbách opravdu něco děje. Doufám, že to není jen zdání. :-)
ygg

PříspěvekZaslal: ne červen 20, 2010 7:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mirio napsal:
Přesně tak. Zatím to vypadá, že se po volbách opravdu něco děje. Doufám, že to není jen zdání. :-)

Jediné co mi tam zatím chybí je nějaký charismatický vedoucí typ, protože tohle je pro mě zatím takové šedé křoví....i když Nečase snesu, Němcovou taky, a Pospíšila mám vyloženě rád, tak tam chybí NĚKDO. Ale pro začátek dobrý...
ygg

PříspěvekZaslal: pá červen 25, 2010 12:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://ekonomika.idnes.cz/nejdrazsi-pumpy-uz-prodavaji-benzin-za-35-korun-zdrazuje-kvuli-slabe-korune-1b1-/ekonomika.asp?c=A100624_172055_ekonomika_vem

to Tomkins, to není myšleno jako provokace, ale jako aktuální doplnění dříve diskutovaného tématu.
mysH

PříspěvekZaslal: út červen 29, 2010 8:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

http://domaci.ihned.cz/c1-44541770-necas-uz-vi-kde-se-bude-setrit-plosne-skrty-v-socialnich-davkach-nebudou

Kromě toho chce koalice snížit už s platností od roku 2010 roční státní podporu stavebnímu spoření ze tří tisíc, u starších smluv pak ze 4,5 tisíce na 1500 korun. Díky tomu získá zhruba sedm miliard.

docela by me zajimalo jak chtej uz u uzavrenych smluv zpetne menit podminky ..
Tomkins

PříspěvekZaslal: út červen 29, 2010 9:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

mysH napsal:

docela by me zajimalo jak chtej uz u uzavrenych smluv zpetne menit podminky ..

Ten článek se mi zdá trochu zkreslující. Vždyť koalice už dřív prohlásila, že nemůže retroaktivitou porušit právo, tak státní příspěvek jen zdaní, nikoliv sníží. Že by teď najednou zase obrátili? To se mi nezdá.
mysH

PříspěvekZaslal: út červen 29, 2010 9:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Me to spis prijde jako dobra kampan jak udrzet lidi v tuposti, aby si hodne rychle vsichni neudelali novy stavebka s jeste vyhodnyma podminkama. Protoze pak by se snizeni podpory stavebka promitlo v usporach az za hodne let.
Tomkins

PříspěvekZaslal: út červen 29, 2010 10:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

mysH napsal:
Me to spis prijde jako dobra kampan jak udrzet lidi v tuposti, aby si hodne rychle vsichni neudelali novy stavebka s jeste vyhodnyma podminkama. Protoze pak by se snizeni podpory stavebka promitlo v usporach az za hodne let.

Myslíš, že chtějí napínat lidi co nejdýl, aby pak na konci roku prosadili snížení státního příspěvku u nových smluv? To by jim asi moc nepomohlo, protože většina nových smluv se uzavírá na přelomu listopadu/prosince, teď není kam spěchat. Pochybuju, že by dokázali odsouhlasit změnu pár dní před novým rokem, aby lidi neměli dostatek času zajít si na pobočku a podepsat jeden papír.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - VOLBY 2010 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 50, 51, 52 ... 63, 64, 65  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: