|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Koho budete volit? |
| ČSSD |
|
6% |
[ 10 ] |
| ODS |
|
16% |
[ 26 ] |
| KSČM |
|
1% |
[ 3 ] |
| TOP09 |
|
29% |
[ 47 ] |
| KDU-ČSL |
|
0% |
[ 1 ] |
| Strana zelených |
|
2% |
[ 4 ] |
| Věci veřejné |
|
12% |
[ 19 ] |
| Strana svobodných občanů |
|
12% |
[ 19 ] |
| Strana práv občanů (Zemanovci) |
|
9% |
[ 15 ] |
| Jiná strana (dole napište jaká) |
|
8% |
[ 14 ] |
|
| Celkem hlasů : 158 |
|
| Autor |
Zpráva |
TS
|
Zaslal: čt červen 17, 2010 2:36 pm Předmět: |
|
|
| Robb napsal: | | TS napsal: | | Wojtkingson napsal: | | S tím souhlasím, ale zase pochybuju že by se člověk ze střední mohl například zabývat konstrukcí motorů nebo turbín ... jsou obory a obory, obory úzce specializovaný a obory kde se učíš kolik hnoje se vejde na vlek a pak za to máš titul... |
I středoškolák může konstruovat turbíny |
...ale máš bludišťáka, že si mě rozesmál |
Nevim co ti na tom přijde vtipný..asi máš hodně zkušeností ve firmě vyrábějící parní turbíny že?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Robb
|
Zaslal: čt červen 17, 2010 2:44 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil Robb dne ne březen 03, 2013 10:46 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Tomkins

|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
|
| nahoru |
|
 |
Tomkins

|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: ne červen 20, 2010 6:11 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: ne červen 20, 2010 7:19 pm Předmět: |
|
|
To teda jo, ale nepřijde mi to na škodu...
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: ne červen 20, 2010 7:25 pm Předmět: |
|
|
| mirio napsal: | | To teda jo, ale nepřijde mi to na škodu... |
Pokud se dotyční ve funkcích "nedokurví", tak mi to přijde jako velmi vítaná změna. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: ne červen 20, 2010 7:28 pm Předmět: |
|
|
Přesně tak. Zatím to vypadá, že se po volbách opravdu něco děje. Doufám, že to není jen zdání. :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: ne červen 20, 2010 7:46 pm Předmět: |
|
|
| mirio napsal: | | Přesně tak. Zatím to vypadá, že se po volbách opravdu něco děje. Doufám, že to není jen zdání. :-) |
Jediné co mi tam zatím chybí je nějaký charismatický vedoucí typ, protože tohle je pro mě zatím takové šedé křoví....i když Nečase snesu, Němcovou taky, a Pospíšila mám vyloženě rád, tak tam chybí NĚKDO. Ale pro začátek dobrý... _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: pá červen 25, 2010 12:40 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: út červen 29, 2010 8:52 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Tomkins

|
Zaslal: út červen 29, 2010 9:30 am Předmět: |
|
|
| mysH napsal: |
docela by me zajimalo jak chtej uz u uzavrenych smluv zpetne menit podminky .. |
Ten článek se mi zdá trochu zkreslující. Vždyť koalice už dřív prohlásila, že nemůže retroaktivitou porušit právo, tak státní příspěvek jen zdaní, nikoliv sníží. Že by teď najednou zase obrátili? To se mi nezdá. _________________ Čokoláda je naprosto zdrcujícím důkazem toho, že tuk ve spojení s jednoduchými sacharidy na celé čáře chuťově válcuje proteiny se sacharidy komplexními.
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: út červen 29, 2010 9:42 am Předmět: |
|
|
Me to spis prijde jako dobra kampan jak udrzet lidi v tuposti, aby si hodne rychle vsichni neudelali novy stavebka s jeste vyhodnyma podminkama. Protoze pak by se snizeni podpory stavebka promitlo v usporach az za hodne let.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tomkins

|
Zaslal: út červen 29, 2010 10:08 am Předmět: |
|
|
| mysH napsal: | | Me to spis prijde jako dobra kampan jak udrzet lidi v tuposti, aby si hodne rychle vsichni neudelali novy stavebka s jeste vyhodnyma podminkama. Protoze pak by se snizeni podpory stavebka promitlo v usporach az za hodne let. |
Myslíš, že chtějí napínat lidi co nejdýl, aby pak na konci roku prosadili snížení státního příspěvku u nových smluv? To by jim asi moc nepomohlo, protože většina nových smluv se uzavírá na přelomu listopadu/prosince, teď není kam spěchat. Pochybuju, že by dokázali odsouhlasit změnu pár dní před novým rokem, aby lidi neměli dostatek času zajít si na pobočku a podepsat jeden papír. _________________ Čokoláda je naprosto zdrcujícím důkazem toho, že tuk ve spojení s jednoduchými sacharidy na celé čáře chuťově válcuje proteiny se sacharidy komplexními.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|