maria3

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - maria3  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> maria3
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
maria

PříspěvekZaslal: st červen 09, 2010 7:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

sobota úplný kľud, nedeľa doobeda korčule, ktoré sa skončili neskutočnou alergiou , oči ako pinpongové loptičky, podvečer plávanie
v pondelok a dnes tréning tristo, včera plávanie
tréning tristo je v tieto teplé dni ako jeden veľký trest, za čo netuším, nedá sa dýchať, potíš sa ako blázon, ale jednoje na ňom super , keď ho skončíš je po ňom úžasná pohoda tela a duše
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
maria

PříspěvekZaslal: čt červen 10, 2010 9:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dnes plávanie, čo len budem robiť, keď mi na prázdniny zatvoria bazén
maria

PříspěvekZaslal: so červen 12, 2010 9:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

včera voľno, mala som mať tréning doobeda, ale zišlo z neho,dnes som si ráno pokorčuľovala, plánovaná bola pol hodina, nakoniec celá hodina, poobede sme boli plávať, v tejto príšernej horúčave je bazén ako super relax, plávalo sa veľmi dobre, kilometrík šiel dnes slušne v rýchlom tempe

moja váha sa nebezpečne priblížila k 70kg, som zbytočne mohutná, zbytočne silná v cvičení a začínam si uvedomovať, že toto nie je naj cesta, ktorou sa chcem v ďalšom období uberať
takže plán na leto, ak cvičenie formou buťď aeróbnych tréningov,alebo niečo ako tréning 300, mám tak rozbehnutý metabolizmus, že keby sa dalo jem v podstate po celý den , aj toto sa musí zmeniť, život predsa nie je len o naberaní a jedení
trénigngy s mužmi musím pozastaviť tiež, muž ide po váhe a silových výkonoch, smutné je , že mám silu a potom aj ja cvičím podobne, výsledok je , že rastiem často viac ako on
musím proste prehodnotiť to čo je a stanoviť si čo bude

vítam návrhy od skúsených, ono je pravda, že zubár si sám zuby neopraví, v tomto sa priznávam
Draper

PříspěvekZaslal: so červen 12, 2010 9:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
moja váha sa nebezpečne priblížila k 70kg, som zbytočne mohutná, zbytočne silná v cvičení a začínam si uvedomovať, že toto nie je naj cesta, ktorou sa chcem v ďalšom období uberať
takže plán na leto, ak cvičenie formou buťď aeróbnych tréningov,alebo niečo ako tréning 300, mám tak rozbehnutý metabolizmus, že keby sa dalo jem v podstate po celý den , aj toto sa musí zmeniť, život predsa nie je len o naberaní a jedení

Az na toto najdes recept, tak mne ho napis :) Ja uz vazne nevim, jak sve chute ukojit : (

Jinak souhlas s tim, co jsi napsala, myslim, ze se vydavas na spravnou cestu a budes se i lepe citit jak po fyzicke tak psychice strance (ostate ono i to pekne pocasi, kdyz na sebe hodis nejeka lehke letni obleceni nebo plavky, opalis se atd cloveka donuti k prehodnoceni nekterych veci) a v tomto mas moji plnou podporu
maria

PříspěvekZaslal: ne červen 13, 2010 6:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dnes sa to nieslo opäť v znamení aeróbky, doobeda sme sa vybrali na 20 km prechádzku na bicykloch, bola super až na to príliš veterné počasie, ktoré sme dúfali , že ca cestou späť otočí , otočil sa ale opäť nám fúkalo do tváre
poobede ešte bazén, zlepšujem sa v kondícií
maria

PříspěvekZaslal: so červen 19, 2010 8:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tento týždeň som plávala, 4 x, po večeroch doma bicykel 3x, cvičila som dvakrát, v tréningu boli hlavne nohy, vršok mierne , opakovania vysoké, váhy malé, mnoho superiek
uvidíme čo urobí takýto systém cvičenia,na leto nechcem mať mnoho hmoty a hlavne telo si potrebuje oddýchnuť od ťažšieho cvičenia,v jeseni to pravdepodobne znovu naštartujem silovejším tréningom
maria

PříspěvekZaslal: ne červen 20, 2010 9:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dnes len 45 min bicykel, akurát na tréningu s klientom som občas niečo zdvihla, potreboval posunúť, keď sa zastavil na tlakoch s jednoručkami na prsia 24x6, ukázazala som mu 24x10, že je to ľahké a hneď šiel na 26 niekedy je dobré mať silnú trénerku , podobne na prsiach benchi a biceps.zdvih s veľkou činkou10x30kg
ale toto nebolo cvičenie, ja mám kľud
maria

PříspěvekZaslal: st červenec 14, 2010 8:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

prešlo dosť dní,necvičím,ale denne mám nejakú športovú činnosť, plávanie, bicykel, ak je zlé počasie doma stacionárny, momentálne celý týždeň skoro ráno korčuľujem pozdejšie sa už nedá ani žiť nieto ešte športovať

výsledok mojej cvičebnej nečinnosti je , že svaly na vršku spľasli, nohy mierne, fakt mierne zoštíhleli a váha šla dole, ale uvidíme ako tento pokus dopadne, jedno je isté, že tá obrovská chuť do jedla prechádza a to je dobré
korčule aspoň 10km,plávanie 1km, bicykle aspoň 20km
maria

PříspěvekZaslal: po červenec 19, 2010 1:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pokračujem v aeróbnej činnosti, včera bol ozaj bomba aeróbny deň, ráno korčule 10km, potom menšia túra na Lysu, vkuse stúpanie , poobede som šla na bicykli 10km na kupko a na kupku plávanie síce len 30 dĺžok, ale aj to je niečo
večer som sa cítila parádne *a01*dnes ma bolia nožky a preto po dlhšom čase pauza
maria

PříspěvekZaslal: so červenec 24, 2010 7:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

denne korčuľujem, treba využiť leto, pri rieke je nádherne, raj pre dušu a zaberačka na nohy
dlho som necvičila, zatiaľ mi to nechýba, aj keď v kútiku duše sa už niečo plánuje, ale len na kvalitu
maria

PříspěvekZaslal: st červenec 28, 2010 5:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mám radosť, ranná váha bola už 63,5kg toľko som nevážila už dlho
pokračujem v aeróbnej činnosti
maria

PříspěvekZaslal: út srpen 03, 2010 9:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

správne by som tu ani nemala písať, stále necvičím, len športujem, korčule denne,rána sú pri rieke nádherné, najnovšie ma baví bicyklom cez pol Prešova na odkrytý bazén, tam zaplávať a späť, pekne to unaví
cez leto ustávajú tréningy, je viac voľna, menej penazí , ale už sa začínajú vracať dovolenkári
maria

PříspěvekZaslal: čt srpen 12, 2010 8:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hej, zmenila som sa , ako dlho som už necvičila? mesiac, či viac, síce necvičím, ale šport z môjho života neodišiel, práve naopak
keď je pekne ráno korčuľujem, ak je pekne aj cez deň idem si zaplávať, zatiaľ von , kým sa dá a ešte lietam na bicykli, vlastne to tu píšem stále dookola
hlavne ma to teší, vôbec mi nevadí ako vyzerajú moje svaly, oddychujú a myslím, že mi to neuškodí, cítim sa dobre
Draper

PříspěvekZaslal: čt srpen 12, 2010 8:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

maria napsal:
hej, zmenila som sa , ako dlho som už necvičila? mesiac, či viac, síce necvičím, ale šport z môjho života neodišiel, práve naopak
keď je pekne ráno korčuľujem, ak je pekne aj cez deň idem si zaplávať, zatiaľ von , kým sa dá a ešte lietam na bicykli, vlastne to tu píšem stále dookola
hlavne ma to teší, vôbec mi nevadí ako vyzerajú moje svaly, oddychujú a myslím, že mi to neuškodí, cítim sa dobre

Presne tak to je u me. Je mne jedno, ze jsem ztratil nejake svaly a naopak se bez nich citim mnohem lepe a nejen fyzicky, protoze je to pro telo jista uleva, ale asi i psychicky
agnez

PříspěvekZaslal: čt srpen 12, 2010 9:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
maria napsal:

Presne tak to je u me. Je mne jedno, ze jsem ztratil nejake svaly a naopak se bez nich citim mnohem lepe a nejen fyzicky, protoze je to pro telo jista uleva, ale asi i psychicky

Jenze ty drejpre si v posilovne kazdy den a cvicis 150serii na partii a vypadas skoro stejne,takze tam moc zmeny nevidim

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - maria3 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: