|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Vojtisek

|
Zaslal: st duben 21, 2010 7:36 am Předmět: |
|
|
Tvaroh + bily jogurt + mleko a rozmixovat, kdyz ingredience vyndam z lednice, tak je to krasne osvezujici pred spanim :).
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
dakien
|
Zaslal: st duben 21, 2010 8:00 am Předmět: |
|
|
tvaroh se dá skutečně dochutit téměř čímkoliv. Já jsem vyzkoušel nezkonale variant. Například včera jsem měl tvaroh s česnekem... což doporučuju.
|
|
| nahoru |
|
 |
usd07
|
Zaslal: st duben 21, 2010 10:40 am Předmět: |
|
|
tvaroh jím už přes rok takto, tvaroh dám do půllitru doleju vodou, rozkvrdlám vydličkou a vypiju, rychlí a chutný _________________ "Každý chce mít svaly, ale nikdo nechce zvedat proklatě těžké váhy."
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: st duben 21, 2010 11:09 am Předmět: |
|
|
| usd07 napsal: | tvaroh jím už přes rok takto, tvaroh dám do půllitru doleju vodou, rozkvrdlám vydličkou a vypiju, rychlí a chutný |
takto sem to zkousel a malem se poblil
|
|
| nahoru |
|
 |
usd07
|
|
| nahoru |
|
 |
dex89
|
Zaslal: st červen 23, 2010 4:26 pm Předmět: dex89 |
|
|
hele tvaroh navečer jíte na nabírací nebo rýsovací fázi ? nebo se hodí na obě ?
|
|
| nahoru |
|
 |
witus

|
Zaslal: st červen 23, 2010 4:48 pm Předmět: |
|
|
| usd07 napsal: | tvaroh jím už přes rok takto, tvaroh dám do půllitru doleju vodou, rozkvrdlám vydličkou a vypiju, rychlí a chutný |
souhlas, ja to hodim do sejkru, zaleju vodou a hotovo :) clovek si opravdu zvykne a kdyz je ten sejkr treba jeste spinavej od proteinu, tak se to da docela i pit :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: st červen 23, 2010 5:01 pm Předmět: Re: dex89 |
|
|
| dex89 napsal: | | hele tvaroh navečer jíte na nabírací nebo rýsovací fázi ? nebo se hodí na obě ? |
Na obě, v rýsovačce ale asi nízkotučnej :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
redis

|
Zaslal: st červen 23, 2010 6:34 pm Předmět: |
|
|
Tvaroh bud zeru uz ochucenej nizkotucnej tvaroh:
Ovofit
12g bilkovin
6g sacha (4g cukr)
2g tuku (1g NMK)
a nebo si kupuju nizkotucnej tvaroh a bezcukrovej jogurt ochucenej:
21g bilkovin
11g sacha
3g tuku
(tady je vetsi mnozstvi proto i vetsi hodnoty jinak to vychazi +- autobus stejne s vrskem, ja to mam vetsinou na dvakrat, ale sezeru toza den no rano pulku vecer druhou ...)
|
|
| nahoru |
|
 |
Markisha

|
Zaslal: st červen 23, 2010 8:14 pm Předmět: |
|
|
zelenina, tvaroh, trochu sojového mléka, koření tzaziky a granulovaný česnek
|
|
| nahoru |
|
 |
Fenix
|
Zaslal: st červen 23, 2010 9:16 pm Předmět: |
|
|
Ták ták, máj méén:-) Taky to tam praktikuji, chlejstnu to do sebe a za 20 sekund nemám co řešit.
|
|
| nahoru |
|
 |
Rall_

|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: čt červen 24, 2010 1:23 am Předmět: |
|
|
| 70mMyW!53 napsal: | | usd07 napsal: | tvaroh jím už přes rok takto, tvaroh dám do půllitru doleju vodou, rozkvrdlám vydličkou a vypiju, rychlí a chutný |
takto sem to zkousel a malem se poblil |
náhodou takhle ho taky jim (piju) a vůbec mi to nepřipadá hnusný, chutná to trochu jak mlíko.. mně to chutná a je to rychlý jak píšou kolegové nademnou
|
|
| nahoru |
|
 |
Koooky

|
Zaslal: so červenec 03, 2010 1:31 pm Předmět: |
|
|
ja si do nej sypu obycejnou skorici (ne skoricovy cukr) a k tomu treba knackebrot. Nebo uvarim celozrnnou ryzi, necham vychladnout a smicham s tvarohem a skorici:)
Ale treba polotucny tvaroh Milko je tak dobry, ze ho muzu i samotny.
|
|
| nahoru |
|
 |
skeleton
|
Zaslal: so červenec 03, 2010 4:43 pm Předmět: |
|
|
Rozprdlam vidlickou banan + jogurt a do toho tvaroh. Je to taky pomerne husty krem, ale pre mna BOMBA
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|