Spíš si myslím,že by se Alistair měl zaměřit jen na jednu disciplínu,neříkám že není dobrý jak v jedné nebo druhé,ale v obou šampion stejně nebude.Myslím že má lepší MMA tak by se toho měl držet,ale jak přiznal K1 jsou pro něj peníze a to ač je to už běžné mi na něm vadí.
K Fedorovi máte pravdu že by měl prohrát a třeba si to s odchodem do důchodu rozmyslí,že ho neuvidíme v UFC je vážně škoda,zde by mohli vzniknout opravdu zajímavé zápasy.Ale kdyby alespoň dopadl ten zápas s Overeemem tak by mě to potěšilo.V podstatě je ale fakt že Fedor nemusí nic dokazovat...
_________________ www.mmafights.cz - web o ultimátních zápasech,aktuální dění a mnoho zajímavostí ze světa MMA právě zde!
www.mma-brno.cz - nejlepší možnost trénovat MMA v Brně...
AO se specializovat nemusí, právě proto, že patří do špičky v obou odvětvích. V K-1 bych řekl, že po odchodu Remyho a přerušení Badra, do TOP 3. V MMA to teprve musí potvrdit.
A že to dělá kvůli penězům - no a? Něco jíst musí. :-)
Fedor - je to furt dokola, dokazovat samozřejmě nemusí nic, je to jen o tom, jestli chce vyvrátit ty neustálé (oprávněné) dohady okolo jeho osoby.
Mně už to celé začíná pít krev - prosím (zde neexistující) moderátory o přiřazení mi statutu "Official M-1 hater", tak jako měl (nebo má) Freimen statut "Hadače".
Tak za spekulace si může MMA samo .... v K-1 je prostě jasno .... nejlepší je Schilt
btw doufam, ze nejpozdejc na letosnim K-1 finale se konecne utka Schilt s Alistairem, to je pro druhej nejzajimavejsi fight vubec asi, hned po A. vs F. (jenom sen)
S ohledem na na BH + RB ze hry, se oni dva opravdu jeví v K-1 momentálně jako ti nej .... a fandil bych Alistarovi, ale vsadil na Schilta.
_________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
Taky si myslím že vyhraje Shilt i když mu nefandím a asi ani nikdy nebudu,protože se mi nelíbí jeho styl boje.
_________________ www.mmafights.cz - web o ultimátních zápasech,aktuální dění a mnoho zajímavostí ze světa MMA právě zde!
www.mma-brno.cz - nejlepší možnost trénovat MMA v Brně...
Souhlasim s Hytukem, ja to nechte rikat, ale v mma ma sice Overeem kupu jasnych vitezstvi, ale s kym, ze... S top borci se bije jen v k1, ale taky jsou ty uspechy stridave.
A navic, co se tyka poctu Fedorovych zapasu, podivejte na Mirkova posledni vyjadreni, kdy srovnava svych 30+ zapasu a Randyho -20, proste uz mu to tak regenerovat nemusi a ta porce vrcholovych zapasu muze byt tak akorat co dlouhodobeji dava.
Kazdopadne mu budu fandit a i kdyz by, nedej boze, prohral, pro me je proste uz ted no 1 forever. To je srdcovka, stejne jako Mirio uz bude do konce zivota jezdit k mori jen do Chorvatska... :-D
_________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
Kazdopadne mu budu fandit a i kdyz by, nedej boze, prohral, pro me je proste uz ted no 1 forever.
+1
Drzal sa na vrchole neuveritelne dlho bez porazky, teraz sa moze spekulovat co keby, ale minimalne pocas celej svojej Pride kariery bol no. 1 VO VESMIRE A to bolo prosim pekne 6 rokov ...Aj ked UFC v tom case mala svojich sampionov, kto z nich mal byt lepsi ako Fedor? Arlovski, Sylvia..?
Navyse jeho zapasy su super, ziadna zyvacka. Zapas s Crocopom je pre mna jeden z naj v mma historii...Ja mam v best ever jasno, ale je to vec kazdeho kto je pre neho top.
Inak neviem, ci sa Fedor stale zmensuje, alebo jeho superi rastu :)
Pořád se tady všichni oldschoolisté (hytuk, douglas, ahola) vracíte do minulosti. Všichni dobře víte, že Fedora nijak nehaním a dělat to ani nikdy nebudu. Sere mě M-1 a její přístup k věci. Taky mně sere to, že nevidíme nejlepší možné fighty, které bychom klidně vidět mohli.
V boxu už jim to došlo, kdy to dojde manažerům v MMA?
Naposledy upravil mirio dne so červen 26, 2010 4:15 pm, celkově upraveno 1 krát
I don't know if you're aware of it, but MMA fans and even some promoters continue to debate whether you are the top heavyweight or the top pound-for-pound fighter. Does it matter at all to you whether people see you this way?
First of all, let me say that this does not affect me at all in any way. As long as I remember myself, it will always work out. It has always been for me that some fighters would appear and people would want to see me in matches against these fighters. That will always happen. As for the UFC, when my contract with Strikeforce is over – I have two fights left on my contract – the UFC will have the time and the opportunity to prepare and offer a contract that may be interesting to me.
Pořád se tady všichni oldschoolisté (hytuk, douglas, ahola) vracíte do minulosti. Všichni dobře víte, že Fedora nijak nehaním a dělat to ani nikdy nebudu. Sere mě M-1 a její přístup k věci. Taky mně sere to, že nevidíme nejlepší možné fighty, které bychom klidně vidět mohli.
V boxu už jim to došlo, kdo to dojde manažerům v MMA?
Ja som teraz nereagoval na teba, slo o pohlad celkovy a osobny nazor...Ja by som bol najradsej, keby bola jedna dobra organizacia a hotovo, takto je to o hovne. Rovnako pri k-1 sa bojim, aby ten novy holandsky pokus zorganizovat konkurenciu ku k-1 neviedol k tomu, ze ti najlepsi sa spolu nestretnu.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru