Aktuality aka fight news

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 170, 171, 172 ... 464, 465, 466  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Aktuality aka fight news  Úvodní stránka -> Bojové sporty -> Aktuality aka fight news
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Luster

PříspěvekZaslal: pá červen 25, 2010 9:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mandor napsal:

to jako myslí chlapec všechno vážně?

pekny no, vypada to, ze jo
mandor

PříspěvekZaslal: pá červen 25, 2010 10:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:
mandor napsal:

to jako myslí chlapec všechno vážně?

pekny no, vypada to, ze jo

No to je skoro jako když Krzysztof Soszynski v U.Fighterovi popisoval jak v rodném Polsku bylo jídlo na příděl, přitom je to ročník 1977. Neříkám, že se lidi za totáče neměli zle, ale jsem ročník 1983 a na lístky si nějak nevzpomínám, tak ať z toho nedělají takový skanzen.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
deemao

PříspěvekZaslal: so červen 26, 2010 9:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Je to sice měsíc staré, ale nezaregistroval jsem to tu..

http://mmafrenzy.com/14545/vitor-belfort-will-challenge-silva-sonnen-winner-for-ufc-middleweight-title-in-november/
ygg

PříspěvekZaslal: so červen 26, 2010 4:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mandor napsal:

No to je skoro jako když Krzysztof Soszynski v U.Fighterovi popisoval jak v rodném Polsku bylo jídlo na příděl, přitom je to ročník 1977 . Neříkám, že se lidi za totáče neměli zle, ale jsem ročník 1983 a na lístky si nějak nevzpomínám, tak ať z toho nedělají takový skanzen.

Tak to nekecal...vy Polsku skutečně byly zejména masné výrobky v 80.letech na lístky.
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: so červen 26, 2010 4:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
mandor napsal:

No to je skoro jako když Krzysztof Soszynski v U.Fighterovi popisoval jak v rodném Polsku bylo jídlo na příděl, přitom je to ročník 1977 . Neříkám, že se lidi za totáče neměli zle, ale jsem ročník 1983 a na lístky si nějak nevzpomínám, tak ať z toho nedělají takový skanzen.
Tak to nekecal...vy Polsku skutečně byly zejména masné výrobky v 80.letech na lístky.
Je to sice kokotina, ale tak nějak to vystihuje tu dobu (a to jsem ročník 80)...

Na československo-polské hranici se potkají dva psi. Polský vběhne do Československa a československý do Polska. Československý pes říká tomu polskému: "Proč běžíš k nám?" A polský mu odpoví: "Hele, já mám takový hlad, všechno je u nás na lístky, jdu se pořádně nažrat. Budu žrát maso, čokoládu a další věci, které u nás nejsou. Ale proč ty běžíš do Polska, proboha, tomu nerozumím." A československý pes řekl: "Já si k vám běžím zaštěkat."
mandor

PříspěvekZaslal: so červen 26, 2010 6:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mirio napsal:
ygg napsal:
mandor napsal:

Je to sice kokotina, ale tak nějak to vystihuje tu dobu (a to jsem ročník 80)...

Na československo-polské hranici se potkají dva psi. Polský vběhne do Československa a československý do Polska. Československý pes říká tomu polskému: "Proč běžíš k nám?" A polský mu odpoví: "Hele, já mám takový hlad, všechno je u nás na lístky, jdu se pořádně nažrat. Budu žrát maso, čokoládu a další věci, které u nás nejsou. Ale proč ty běžíš do Polska, proboha, tomu nerozumím." A československý pes řekl: "Já si k vám běžím zaštěkat."

wow, tak to čumim a beru zpět, já odkojený vyprávěním rodičů jak se dalo v Polsku vykšeftovat vše, když u nás nic nebylo, jsem tohle nevěděl.Ale přesto mi nejdou moc dohromady ty tklivé historky o mládi o hladu a pak fotky Saši a Fjodora z mládí s gainerem etc.
ygg

PříspěvekZaslal: so červen 26, 2010 9:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mirio tím vtipem popsal přesně tehdejší situaci.

Jinak do Polska se samozřejmě nakupovat jezdilo, dalo se tam sehnat ledacos, ale oni soudruzi jaksi tenkrát neuřídili zemědělství, a opravdu v 80.letech měli velké problémy se zásobováním zejména, jak jsem psal, masnými výrobky, a občas i jinými. Způsobeno to bylo tím, že poláci si netroufli na kolektivizaci zemědělství, existovali tam mraky drobných zemědělců, kteří ale nestíhali. Svého času bylo polské zemědělství dáváno v rámci RVHP za zářný příklad, jak tedy NE

BTW ... situaci v ost-bloku je vůbec nutno posuzovat striktně zemi od země, ty rozdíly byly poměrně četné a zásadní.
ursus.

PříspěvekZaslal: po červen 28, 2010 1:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

http://www.bloodyelbow.com/2010/6/20/1526890/chuck-liddell-signs-rich-franklins

how cool is that, a zevraj fajteri su mindless bitkari
Bazzy

PříspěvekZaslal: po červen 28, 2010 7:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

narazil jsem na tuhle fotku ...."On si začal"

DiMatteo

PříspěvekZaslal: po červen 28, 2010 8:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

fakt jak maly...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: st červen 30, 2010 6:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster

PříspěvekZaslal: st červen 30, 2010 6:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://mmajunkie.com/news/19744/alistair-overeem-vs-ricco-rodriguez-on-tap-for-dream-15-on-july-10.mma
Colenoe

PříspěvekZaslal: čt červenec 01, 2010 6:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

DiMatteo

PříspěvekZaslal: čt červenec 01, 2010 8:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Colenoe napsal:
http://www.sherdog.com/news/rankings/Sherdogcoms-Pound-for-Pound-Top-10-25406

co koulis oci ja bych s tim aji souhlasil...

edit.: top 3 urcite, spodek uz moc ne
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt červenec 01, 2010 8:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Aktuality aka fight news Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 170, 171, 172 ... 464, 465, 466  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: