Strikeforce: Fedor vs. Werdum *spoil*

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Strikeforce: Fedor vs. Werdum *spoil*  Úvodní stránka -> Bojové sporty -> Strikeforce: Fedor vs. Werdum *spoil*
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Vítězem bude:
Fedor by KO/TKO
56%
 56%  [ 22 ]
Fedor by sub.
25%
 25%  [ 10 ]
Werdum by KO/TKO
5%
 5%  [ 2 ]
Werdum by sub.
12%
 12%  [ 5 ]
Celkem hlasů : 39

Autor Zpráva
ursus.

PříspěvekZaslal: so červen 26, 2010 3:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

magion napsal:
V kolik to ma zacit cca? Budete se nekdo divat zive?

"Fedor vs. Werdum" will take place at the HP Pavilion in San Jose, California, and the four-fight main card will air live on Showtime, beginning at 10 p.m. ET.

cize podla mojich kalkulacii v 4AM nasho?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: so červen 26, 2010 3:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

AHOLA napsal:
mirio napsal:
Pořád se tady všichni oldschoolisté (hytuk, douglas, ahola) vracíte do minulosti. Všichni dobře víte, že Fedora nijak nehaním a dělat to ani nikdy nebudu. Sere mě M-1 a její přístup k věci. Taky mně sere to, že nevidíme nejlepší možné fighty, které bychom klidně vidět mohli.

V boxu už jim to došlo, kdo to dojde manažerům v MMA?

Ja som teraz nereagoval na teba, slo o pohlad celkovy a osobny nazor... Ja by som bol najradsej, keby bola jedna dobra organizacia a hotovo , takto je to o hovne. Rovnako pri k-1 sa bojim, aby ten novy holandsky pokus zorganizovat konkurenciu ku k-1 neviedol k tomu, ze ti najlepsi sa spolu nestretnu.
No, vždyť toto já tvrdím celou dobu, přečti si ten můj post znova. :-)

Chápu, že jde o prachy, ale v případě sjednocení beltů by na tom byli dobře všichni...
AHOLA

PříspěvekZaslal: so červen 26, 2010 4:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:

Mario, ty soi pako, ved to som napisal akop nieco v com sa zhodujeme:)
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: so červen 26, 2010 4:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

AHOLA napsal:
citace:

Mario, ty soi pako, ved to som napisal akop nieco v com sa zhodujeme:)
Proč píšeš japonsky? :-))

Ale jo, jsi sice mimoň, ale v tomto se teda shodnem.
AHOLA

PříspěvekZaslal: so červen 26, 2010 4:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:

Lebo sa neviem sustredit, ten dedo v tvojom avatare mi niekoho pripomina..kto to je? Josip Broz Tito?
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: so červen 26, 2010 4:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

AHOLA napsal:
citace:

Lebo sa neviem sustredit, ten dedo v tvojom avatare mi niekoho pripomina..kto to je? Josip Broz Tito?

Raz

PříspěvekZaslal: so červen 26, 2010 5:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Caute, som tu novy a moc sa nevyznam v MMA a K1. Som velky fanusik Fedora. Ale ak by doslo k zapasu Fedor - Overeem, tak sa obavam, ze Fedor by prehral. Overeem, je velmi vysoky, ma obrovsku silu, a strasne silne udery a velmi nebezpecne kolena. Fedor je dobry taktik, ma tiez silne udery a na zemi je jeden z najlepsich fighterov vobec. Len dufam, ze sa raz uskutocni nejaky fakt dobry zapas napriklad Fedor - Overeem, Carwin, Lesnar..... Ak niekto vie, kde sa da na internete pozerat live zapas Fedor - Werdum, prosim napiste adresu. Dik.
Douglas

PříspěvekZaslal: so červen 26, 2010 8:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No na mma trackeru je odpocitavani do zacatku eventu cca hodina a pul. Taky bych se na to rad podival on-line, ale jsem liny to hledat.. :-D

JInak Mirio, sice jsem nepobral proc tu Aholovi vyznavas lasku , nicmene to tvoje oznaceni "oldschoolista" se mi libi, davam to do podpisu.
Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
AHOLA

PříspěvekZaslal: so červen 26, 2010 8:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Douglas, mozem ta o nieco poprosit? Daj si prosim iny avatar, nieco, kde nebude ziaden politik a ani ziadna asociacia na Hitlera. Ved uz mate po volbach...Ked si uz oldschoolista, trebars si daj niekoho z tvojej generacie

Bazzy

PříspěvekZaslal: so červen 26, 2010 8:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Miross

PříspěvekZaslal: so červen 26, 2010 8:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Raz napsal:
Caute, som tu novy a moc sa nevyznam v MMA a K1. Som velky fanusik Fedora. Ale ak by doslo k zapasu Fedor - Overeem, tak sa obavam, ze Fedor by prehral. Overeem, je velmi vysoky, ma obrovsku silu, a strasne silne udery a velmi nebezpecne kolena. Fedor je dobry taktik, ma tiez silne udery a na zemi je jeden z najlepsich fighterov vobec. Len dufam, ze sa raz uskutocni nejaky fakt dobry zapas napriklad Fedor - Overeem, Carwin, Lesnar..... Ak niekto vie, kde sa da na internete pozerat live zapas Fedor - Werdum, prosim napiste adresu. Dik.

Ked si myslis ze by prehral tak si pozri zapas kde fedor vyhral nad Hong man choiom nezalezi na vyške staci ked ho Fedor da na zem!
Douglas

PříspěvekZaslal: so červen 26, 2010 8:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

AHOLA napsal:
Douglas, mozem ta o nieco poprosit? Daj si prosim iny avatar, nieco, kde nebude ziaden politik a ani ziadna asociacia na Hitlera. Ved uz mate po volbach...Ked si uz oldschoolista, trebars si daj niekoho z tvojej generacie

To si pletes, to je Yggova generace, ja mam jinych rovestnikov , napr. The Last Emperor (plus minus nejaky ten rocek), chlap v nejlepsich letech...
A Rath je porad u moci (hejtman kraje a poslanec) a porad je to stejna pica, nicmene ti vyhovim, zitra si tam dam viteze zapasu Fedor vs. Werdum.
Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
Bazzy

PříspěvekZaslal: so červen 26, 2010 8:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

do prdele a tady na tom videu vypada wand tak na 60

AHOLA

PříspěvekZaslal: so červen 26, 2010 8:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Douglas napsal:
AHOLA napsal:

To si pletes, to je Yggova generace, ja mam jinych rovestnikov , napr. The Last Emperor (plus minus nejaky ten rocek), chlap v nejlepsich letech...
A Rath je porad u moci (hejtman kraje a poslanec) a porad je to stejna pica, nicmene ti vyhovim, zitra si tam dam viteze zapasu Fedor vs. Werdum.

Dik, ale urob to az neskor, aby to nebol spoil....Mozes si dat do podpisu aj to, ze si z Fedorovej generacie. Inak som zvedavy kedy sa ozve Helio ygg
Douglas

PříspěvekZaslal: so červen 26, 2010 9:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

AHOLA napsal:
Douglas napsal:
AHOLA napsal:

Dik, ale urob to az neskor, aby to nebol spoil....Mozes si dat do podpisu aj to, ze si z Fedorovej generacie. Inak som zvedavy kedy sa ozve Helio ygg

Az zitra, v tomto veku uz se chodi spat jak v predskolnim veku, cili ted chodi spat se svoji malou, po vecernicku...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Strikeforce: Fedor vs. Werdum *spoil* Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: