AMINOKYSELINY

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 35, 36, 37 ... 106, 107, 108  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - AMINOKYSELINY  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> AMINOKYSELINY
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Johny HaRd

PříspěvekZaslal: čt červenec 08, 2010 11:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jestli to někdo má v hlavě v pořádku, nebo ne, si po internetu nedovolím odhadovat, každopádně Herza mi svými příspěvky (biochemie/výživa) pořád víc a víc dokazuje, že ví o čem mluví a to, že si pod pojmem ketoacidóza představuje něco jinýho než diesel, na tom nic nemění.

Eric Cartman
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: čt červenec 08, 2010 5:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hitler byl taky dobrej řečník...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
EpsteinBarr

PříspěvekZaslal: čt červenec 08, 2010 6:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nie je to prilis stastne prirovnanie...
Herza a eSko vyrazne vynikaju svojimi vedomostami z oblasti biochemie a vyzivy. Je to tak a s tym nic neurobite. Btw., nikto nie je dokonaly a nikto nevie uplne vsetko...ale je rozdiel mat nieco v hlave a vysypat to z rukava, alebo utekat vedla do izby po knizku, ci tukat nieco do googlu a potom polemizovat.
Proste nedalo mi nereagovat. Ale je to jedno.
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: čt červenec 08, 2010 6:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdyby herza nebyl duševně nemocný píčus s patentem na rozum, 99% těhle keců by tu nebylo :)
EpsteinBarr

PříspěvekZaslal: čt červenec 08, 2010 6:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chod sa pozriet do temy o ochrane svalov...zistis, co su to kecy
Bernhard

PříspěvekZaslal: čt srpen 26, 2010 12:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Je https://obchod.ronnie.cz/s-3015-beef-amino-hydro-4000.html skutečně hovězí hydrolyzát nebo jen hydrolyzát kolagenu,což někdo odhaduje podle aminokyselinového spektra ( přítomnost/nepřítomnost hydroxyprolinu,tryptofanu)?
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: čt srpen 26, 2010 12:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bernhard napsal:
Je https://obchod.ronnie.cz/s-3015-beef-amino-hydro-4000.html skutečně hovězí hydrolyzát nebo jen hydrolyzát kolagenu,což někdo odhaduje podle aminokyselinového spektra ( přítomnost/nepřítomnost hydroxyprolinu,tryptofanu)?

Bez jakýchkoliv pochyb hydrolyzát z hovězího masa.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: čt srpen 26, 2010 12:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bernhard napsal:

Těch dotazů pod výrobkem je spousty a některé patří vždycky k perlám.
Tomkins

PříspěvekZaslal: čt srpen 26, 2010 2:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

eSko napsal:

Máš na mysli:

citace:
Dobry den,dekuji za radu a mohl byste mi doporucit nejakej ten sacharidovy protein ktery se da pit s vodou a posmaknu si na nem?
grogy

PříspěvekZaslal: čt srpen 26, 2010 2:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tomkins napsal:
eSko napsal:

Máš na mysli:

citace:
Dobry den,dekuji za radu a mohl byste mi doporucit nejakej ten sacharidovy protein ktery se da pit s vodou a posmaknu si na nem?

Jednu dobu jsem si tyhle ty dotazy pročítal a výborně jsem se u toho bavil

"Vždyť je to jen bolest"

http://www.kstkurim.estranky.cz/
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: čt srpen 26, 2010 3:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tomkins napsal:
eSko napsal:

Máš na mysli:

citace:

Třeba. Horší je, že na ně musim prostě odpovídat bez nějakého náznaku, že ten dotyčnej je hňup :-)
marian.kopr

PříspěvekZaslal: ne srpen 29, 2010 6:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ronnie napsal:
Bernhard napsal:
Je -beef-amino-hydro-4000skutečně hovězí hydrolyzát nebo jen hydrolyzát kolagenu,což někdo odhaduje podle aminokyselinového spektra ( přítomnost/nepřítomnost hydroxyprolinu,tryptofanu)?

To by mě zajímalo, díval jsme se jak tam nějakej borec psal, že jsou tam stejný hodnoty jak u želatiny ATP. Díval jsem se a je to opravdu tak!

Je pravda, že na obalu je napsáno, že je to hydrolyzovaná hovězí bílkovina, což vlastně nepopírá původ v hovězím kolagenu, je to jen hra slov.

Takže hurá na nákup hovězího kolagenu. :-)
dunnoWayne
(ban)

PříspěvekZaslal: ne srpen 29, 2010 6:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

marian.kopr napsal:
Ronnie napsal:
Bernhard napsal:
Je -beef-amino-hydro-4000skutečně hovězí hydrolyzát nebo jen hydrolyzát kolagenu,což někdo odhaduje podle aminokyselinového spektra ( přítomnost/nepřítomnost hydroxyprolinu,tryptofanu)?

To by mě zajímalo, díval jsme se jak tam nějakej borec psal, že jsou tam stejný hodnoty jak u želatiny ATP. Díval jsem se a je to opravdu tak!

Je pravda, že na obalu je napsáno, že je to hydrolyzovaná hovězí bílkovina, což vlastně nepopírá původ v hovězím kolagenu, je to jen hra slov.

Takže? + ? - ?
Tomkins

PříspěvekZaslal: ne srpen 29, 2010 7:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

eSko napsal:

Třeba. Horší je, že na ně musim prostě odpovídat bez nějakého náznaku, že ten dotyčnej je hňup :-)

To na ně odpovídáš ty?
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: po srpen 30, 2010 11:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

dunnoWayne napsal:
marian.kopr napsal:
Ronnie napsal:
Bernhard napsal:

Takže? + ? - ?

První zatím stručné a rychle psané informace od ing. potravinářské chemie - osoby, zodpovědné za surovinu použitou v Beef Amino Hydro:

1) Článek, na něž jsi mi poslal odkaz, je snůška nesmyslů, lží a tendenčních tvrzení (inspirováno jedním reklamním článkem z USA z období, kdy byla válka dvou tamních společností). Hodnoty aminospektra želatiny tam uvedené jsou čísla nějakého šrotu na výrobu klihu z osmdesátých let.

2) Naše beefy jsou vyrobeny z HYDROLYZOVANÉHO HOVĚZÍHO PROTEINOVÉHO 98% IZOLÁTU a AMINOSPEKTRUM a veškeré další hodnoty má Extrifit SPRÁVNĚ. Certifikát, který toto potvrzuje, pošlu až budu v kanceláři.
Instant BCAA | Extrifit
Skutečně čistá instantní BCAA bez jakýchkoli jiných složek.
499 Kč
BCAA Instant | Survival
Instantní aminokyseliny s obsahem BCAA, glutaminu a argininu s výbornou rozpustností i chutí.
499 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - AMINOKYSELINY Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 35, 36, 37 ... 106, 107, 108  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: