|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Johny HaRd
|
Zaslal: čt červenec 08, 2010 11:40 am Předmět: |
|
|
Jestli to někdo má v hlavě v pořádku, nebo ne, si po internetu nedovolím odhadovat, každopádně Herza mi svými příspěvky (biochemie/výživa) pořád víc a víc dokazuje, že ví o čem mluví a to, že si pod pojmem ketoacidóza představuje něco jinýho než diesel, na tom nic nemění. _________________ "To mi rve koule"
Eric Cartman
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
EpsteinBarr
|
Zaslal: čt červenec 08, 2010 6:08 pm Předmět: |
|
|
Nie je to prilis stastne prirovnanie...
Herza a eSko vyrazne vynikaju svojimi vedomostami z oblasti biochemie a vyzivy. Je to tak a s tym nic neurobite. Btw., nikto nie je dokonaly a nikto nevie uplne vsetko...ale je rozdiel mat nieco v hlave a vysypat to z rukava, alebo utekat vedla do izby po knizku, ci tukat nieco do googlu a potom polemizovat.
Proste nedalo mi nereagovat. Ale je to jedno.
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: čt červenec 08, 2010 6:40 pm Předmět: |
|
|
Kdyby herza nebyl duševně nemocný píčus s patentem na rozum, 99% těhle keců by tu nebylo :)
|
|
| nahoru |
|
 |
EpsteinBarr
|
Zaslal: čt červenec 08, 2010 6:45 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Bernhard
|
Zaslal: čt srpen 26, 2010 12:02 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: čt srpen 26, 2010 12:12 pm Předmět: |
|
|
Bez jakýchkoliv pochyb hydrolyzát z hovězího masa.
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: čt srpen 26, 2010 12:32 pm Předmět: |
|
|
Těch dotazů pod výrobkem je spousty a některé patří vždycky k perlám. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Tomkins

|
Zaslal: čt srpen 26, 2010 2:27 pm Předmět: |
|
|
| eSko napsal: |
Těch dotazů pod výrobkem je spousty a některé patří vždycky k perlám. |
Máš na mysli:
| citace: | | Dobry den,dekuji za radu a mohl byste mi doporucit nejakej ten sacharidovy protein ktery se da pit s vodou a posmaknu si na nem? | _________________ Čokoláda je naprosto zdrcujícím důkazem toho, že tuk ve spojení s jednoduchými sacharidy na celé čáře chuťově válcuje proteiny se sacharidy komplexními.
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: čt srpen 26, 2010 2:57 pm Předmět: |
|
|
| Tomkins napsal: | | eSko napsal: |
Máš na mysli:
| citace: | | Dobry den,dekuji za radu a mohl byste mi doporucit nejakej ten sacharidovy protein ktery se da pit s vodou a posmaknu si na nem? | |
Jednu dobu jsem si tyhle ty dotazy pročítal a výborně jsem se u toho bavil
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: čt srpen 26, 2010 3:23 pm Předmět: |
|
|
| Tomkins napsal: | | eSko napsal: |
Máš na mysli:
| citace: | | Dobry den,dekuji za radu a mohl byste mi doporucit nejakej ten sacharidovy protein ktery se da pit s vodou a posmaknu si na nem? | |
Třeba. Horší je, že na ně musim prostě odpovídat bez nějakého náznaku, že ten dotyčnej je hňup :-) _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
marian.kopr
|
Zaslal: ne srpen 29, 2010 6:52 pm Předmět: |
|
|
| Ronnie napsal: | | Bernhard napsal: | | Je -beef-amino-hydro-4000skutečně hovězí hydrolyzát nebo jen hydrolyzát kolagenu,což někdo odhaduje podle aminokyselinového spektra ( přítomnost/nepřítomnost hydroxyprolinu,tryptofanu)? |
Bez jakýchkoliv pochyb hydrolyzát z hovězího masa. |
To by mě zajímalo, díval jsme se jak tam nějakej borec psal, že jsou tam stejný hodnoty jak u želatiny ATP. Díval jsem se a je to opravdu tak!
Je pravda, že na obalu je napsáno, že je to hydrolyzovaná hovězí bílkovina, což vlastně nepopírá původ v hovězím kolagenu, je to jen hra slov.
Takže hurá na nákup hovězího kolagenu. :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
dunnoWayne
(ban)

|
Zaslal: ne srpen 29, 2010 6:59 pm Předmět: |
|
|
| marian.kopr napsal: | | Ronnie napsal: | | Bernhard napsal: | | Je -beef-amino-hydro-4000skutečně hovězí hydrolyzát nebo jen hydrolyzát kolagenu,což někdo odhaduje podle aminokyselinového spektra ( přítomnost/nepřítomnost hydroxyprolinu,tryptofanu)? |
To by mě zajímalo, díval jsme se jak tam nějakej borec psal, že jsou tam stejný hodnoty jak u želatiny ATP. Díval jsem se a je to opravdu tak!
Je pravda, že na obalu je napsáno, že je to hydrolyzovaná hovězí bílkovina, což vlastně nepopírá původ v hovězím kolagenu, je to jen hra slov.
Takže hurá na nákup hovězího kolagenu. :-) |
Takže? + ? - ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Tomkins

|
Zaslal: ne srpen 29, 2010 7:19 pm Předmět: |
|
|
| eSko napsal: |
Třeba. Horší je, že na ně musim prostě odpovídat bez nějakého náznaku, že ten dotyčnej je hňup :-) |
To na ně odpovídáš ty? _________________ Čokoláda je naprosto zdrcujícím důkazem toho, že tuk ve spojení s jednoduchými sacharidy na celé čáře chuťově válcuje proteiny se sacharidy komplexními.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: po srpen 30, 2010 11:29 am Předmět: |
|
|
| dunnoWayne napsal: | | marian.kopr napsal: | | Ronnie napsal: | | Bernhard napsal: | | Je -beef-amino-hydro-4000skutečně hovězí hydrolyzát nebo jen hydrolyzát kolagenu,což někdo odhaduje podle aminokyselinového spektra ( přítomnost/nepřítomnost hydroxyprolinu,tryptofanu)? |
Takže hurá na nákup hovězího kolagenu. :-) |
Takže? + ? - ? |
První zatím stručné a rychle psané informace od ing. potravinářské chemie - osoby, zodpovědné za surovinu použitou v Beef Amino Hydro:
1) Článek, na něž jsi mi poslal odkaz, je snůška nesmyslů, lží a tendenčních tvrzení (inspirováno jedním reklamním článkem z USA z období, kdy byla válka dvou tamních společností). Hodnoty aminospektra želatiny tam uvedené jsou čísla nějakého šrotu na výrobu klihu z osmdesátých let.
2) Naše beefy jsou vyrobeny z HYDROLYZOVANÉHO HOVĚZÍHO PROTEINOVÉHO 98% IZOLÁTU a AMINOSPEKTRUM a veškeré další hodnoty má Extrifit SPRÁVNĚ. Certifikát, který toto potvrzuje, pošlu až budu v kanceláři.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama BCAA Instant | SurvivalInstantní aminokyseliny s obsahem BCAA, glutaminu a argininu s výbornou rozpustností i chutí. 499 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|