|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út červenec 13, 2010 5:55 pm Předmět: |
|
|
Tréninkový den: 443 - 13.7.2010
na rozjezd
shyby 3x8 + kliky na bradlech 3x8
tlaky vestoje s VČ 3x8x35kg + přítahy v předklonu s VČ 8x35kg, 2x8x55kg
přední dřepy 3x8x35kg + zakopávání 8x20, 2x20x30kg
benchpress 3x8x70kg + shyby 3x5
planks 3xMAX
zkracovačky s nohama nahoře 3xMAX
ČAS: 1:00hod
Dnes trénink po návratu z dovolené. Skok do reality byl hrozný. Trénink jsem si naplánoval lehoučký, zahřívací. Četl jsem trochu články od Chada Waterburyho a trochu se mi zalíbil ten princip antagonistických sérií a tak. Použil jsem ho pro tohle rozcvičení. Je možné, že ho použiju i dál. Ještě nevím :-)
Trénink v podstatě docela šel. Když pominu, že jsem se šíleně potil od první série a to pocení trvá doteď. I když myslím na dobu ledovou, potím se jak svině. Před koncem přišel Draper, takže jsem si s ním dal benchpress, který bych jinak nedával, ale jsem rád, že jsem ho dal :-)
Nechci měnit pořád trénink, ale kurňa mám chuť na nějakou takovouhle změnu. Ach jo, se mnou je to hrozný :-)
Suplementace:
1 odměrka gaineru a jedna odměrka proteinu hned po tréninku _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: út červenec 13, 2010 7:10 pm Předmět: |
|
|
Po tech 14 dnech nebo kolik to bylo mas imho lepsi formu nez predtim (a nebo to mozna dela to opaleni :) ). Jinak nebyl by spatny napad zkusit Waterburyho treninky jeden za druhym, i kdyz nevim, jestli by te to bavilo. Nebo alespon aplikovat ty jeho principy.
A fotky z dovoleny budou ? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út červenec 13, 2010 7:32 pm Předmět: |
|
|
To víš, černoši vypadají vždycky líp :-)
Jsou to zajímavé tréninky, on se pokaždé dušuje, že to funguje neskutečně a u toho napíše, že je to z jeho poslední knížky. Je to velký obchodník, ale i mám pocit, že dost ví, co dělá.
Fotek mám hodně, ale musím je upravit a teď mi na to nějak nezbývá čas :- ( _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út červenec 13, 2010 7:51 pm Předmět: |
|
|
Ja mam jeho clanky prectene skoro vsechny krome te novych za posl. par mesicu. Kdysi jsem je i celkem zral a alespon ty prvni povazuji za celkem kvalitni material, diky cemuz se i hodne proslavil a pochopil, ze na tom muze i slusne vydelat (byl by blbej, kdyby ne :) ) a jelikoz take neni porad o cem psat a je to ted uz taknejak porad dokola a vymysleni pi*ovinek :), takze je treba je uz brat trochu s rezervou (obcas i vetsi rezervou), ale jak rikam, ty clanky z doby par let zpatky, ty maji hlavu a patu a jsou inspirujici. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt červenec 15, 2010 5:17 pm Předmět: |
|
|
Tréninkový den: 444 - 15.7.2010
na rozjezd
mrtvé tahy 10,8,6,5,5,5,5,3,3x120kg + kliky na bradlech 5x10
benchpress 3x8,6x85kg + shyby 4x6
biceps s JČ Xx15kg, 2x5x25kg
planks 2xMAX
zkracovačky s nohama nahoře 3xMAX
ČAS: 1:05hod
Takový pěkný číslo tréninku a takový náročný trénink :-) V posilovně ernandes, moc silnej, moc velkej, špatně se na něj kouká, je to stroj. A málo mluví, měl by se trochu polepšit.
Mrtvé tahy v kombinaci s kliky na bradlech a pauzy kolem 45 sekund byla vražda. Super těžký, chtělo se mi zvracet po pár sériích. Hrozný.
Pak benchpress a shyby. To bylo trochu lepší, ale furt nic, na co bych mohl být hrdej.
Biceps jen tak pro srandu a na hovno.
Břicho docela ok, ale síla už nebyla a neskutečně jsem se začal potit, jak jsem si lehnul. To byl extrém.
Suplementace:
1 odměrka gaineru a jedna odměrka proteinu hned po tréninku _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne červenec 18, 2010 10:48 am Předmět: |
|
|
Tréninkový den: 445 - 18.7.2010
na rozjezd
shyby 10x5 + kliky na bradlech 10x5
benchpress 5x80kg, 5x90kg, 5x95kg, 5x100kg, 5x105kg + shyby na úzko podhmatem 5x5
přemístění od pasu 5x5x45kg
planks 2xMAX
ČAS: 1:05hod
Dnes to byl fakt pěknej trénink. Hrozně mě to bavilo a to předčí všechno ostatní. Byl jsem i celkem odpočatej a cvičilo se prostě dobře. Možná největší radost mi udělal benchpress.
Tento styl tréninku mi teď v létě maximálně vyhovuje. Připravuju nějakou změnu, jakou jsem už dlouho nezažil.
Suplementace:
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Naposledy upravil daymoon dne ne červenec 18, 2010 3:17 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne červenec 18, 2010 10:02 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | Připravuju nějakou změnu, jakou jsem už dlouho nezažil. |
Pochybuji, ze upustis o silovych cviku a pujdes nad 5 opakovani, takze me napada jedine obcasne zarazeni nejakych tech Waterburyho antagonistickych superserii, coz zase tak prevratna zmena nebude a nebo me napada jeste jedna vec, vyseres se do konce roku na cviceni uplne _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po červenec 19, 2010 4:58 am Předmět: |
|
|
Běž spát _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po červenec 19, 2010 9:47 am Předmět: |
|
|
Abych nebyl za tajnůstkáře...
Přečetl jsem si pár článků, trochu si přes dovolenou rozmyslel, co momentálně chci (měl jsem čas na přemýšlení a to je vždycky nebezpečí, že člověk vymyslí nějakou hovadinu) a měl jsem rozhovor s jedním zajímavým člověkem. Výsledkem toho všeho je, chci zkusit cvičit pár měsíců bez posilovny. Původně jsem chtěl úplně bez vah, ale protože mám doma dva páry velmi solidních nakládacích jednoruček, které jdou naložit až do skoro 40kg, říkám si, že je škoda nechat na to padat prach. Možností v záloze je to, že jeden den v týdnu bych mohl jít do posilky kvůli velkým činkám a sice mrtvému tahu, dřepu a benchi.
Dnes si jdu pro opravdu festovní hrazdu do dveří, která má možnost uchycení, že udrží slona a ještě pro pár dalších menších věcí. Doma u našich mám nedodělanou stavitelnou lavičku. Když se tento plán povede, přivezu si ji, dodělám ji a bude to dokonalost sama.
Jak to mám vlastně vymyšleno?
V zásadě chci používat cviky:
• dřepy na jedné noze
• mrtvé tahy na jedné noze
• mrtvé tahy na jedné propnuté noze
• poskoky na jedné noze se zátěží
• posilování břicha s AB wheel kolečkem, nebo variantou bez něj
• shyby nadhmatem, podhmatem, neutrálním úchopem (musím si koupit nebo udělat adaptér)
• kliky na široko, na úzko, kliky nohama nahoře, kliky mezi židlemi, kliky nohama na lavičce...
• cviky na břicho ve visu na hrazdě
• některý týden po neděli chci koupit gumové bandy, které budu vázat na hrazdu a tím si rozvinu další spektrum cviků
• krčení ramen s JČ
• trhy s JČ
• různé unilaterální varianty cviků, push-pressy, floor-pressy...
• doma mám gymnastický míč, který chci taky zařadit do tréninku, třeba kliky nohama na míči
• ...
Aerobka
Jako takový zábavný doplněk zařadím Tae-bo , což jsem před pár lety cvičil doma u televize a neskutečně mě to bavilo (pořad Come on baby na DSF). Mám doma kolo, na které se velmi těším a chci dělat menší vyjížďky po městě, protože mě velmi baví poznávat město na kole. Další zábavky ještě nemám vymyšlené, ale určitě na něco přijdu.
Co si od toho slibuju?
Odpočinek od těžkých vah, úleva pro vazy, šlachy a klouby a získání fyzické kondice zařazením principů Chada Waterburyho. Chci posílit svaly, které cvičením s činkami zanedbávám. Chci taky ušetřit peníze za posilovnu (které v zápětí utratím za vybavení, takže to bude tak nastejno). Získat čas a využít ho třeba na to Tae-bo. Těším se na to jako na velkou změnu. Aby nedošlo k omylu, pokud se to chytne, rád bych to držel do podzimu a pak se na zimu vrátil do posilovny, minimálně splnit nějaké cíle, které jsem ještě nesplnil.
zdroj:
• http://www.tmuscle.com/free_online_article/sports_body_training_performance/a_better_body_without_weights&cr=
• http://www.tmuscle.com/free_online_article/sports_body_training_performance/the_eight_best_musclebuilding_exercises&cr=
• http://rosstraining.com/blog/category/the-blog/training/ _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po červenec 19, 2010 6:06 pm Předmět: |
|
|
No nebudu rikat, ze se mne to libi, kdyz se mne to nelibi  , protoze jsem se vzdy tesil na zapisky z tvych treinku a libilo se mne sledovat tvuj soustavny progress, to jak ti rostla sila a cely ten tvuj zpusob cviceni byl nesmirne motivujici, nicmene je to tvoje volba a treba ti to k necemu bude. Trochu mam ted pocit, ze pisu, jak kdybys nas opoustel na vzdy a uz se nikdy nechtel vatit, no ale slzu jsem zamacknout musel
Podzim je tu hned, tak hlavne u toho treninku nezlenivej, at si pak splnis ty sve silove cile _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po červenec 19, 2010 6:08 pm Předmět: |
|
|
Ono se to zdá jako velká slabčárna, cvičit bez vah, ale 10 dřepů se stovkou udělám v pohodě a dřep na jedné noze až dolů ani jeden
A navíc, doma si vyhulím na plný koule Krucipüsk a to bude cvičeníčko
V poslední řadě nebuď sentimentální, jestli jsi tady něco za poslední 3 měsíce neviděl, tak to byl progres. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Naposledy upravil daymoon dne po červenec 19, 2010 6:13 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: po červenec 19, 2010 6:14 pm Předmět: |
|
|
Ten trénink je náhodou super,něco takovýho bych si cvičil i k normálnímu cvičení v posilovně kdybych nebyl tak línej...
hezky všechno piš _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po červenec 19, 2010 6:17 pm Předmět: |
|
|
Díky Erny, máš tu knížku? :-) Ross má na svých stránkách neskutečné množství vychytávek a DIY věciček. Plánuju si něco vyrobit.
Poman: jasně že budu psát :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|