|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Bernhard
|
Zaslal: út červenec 13, 2010 8:50 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | guardarian napsal: | | Ahoj, zkouseli ste nekdo proteiny od Smartlabs? Ten jejich chow, tasty, hydro... Co rikate na chut, vstrebatelnost, rozpustnost? Jake jsou ve srovnani treba s Matrixem? |
Nejsou spatne jen by je chlapci mohli delat trochu (podstatne) vic vyraznejsi, co se chuti tyka, ale nastesti to jde jeste dochutit. |
jen to nedoslazovat
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út červenec 13, 2010 8:52 pm Předmět: |
|
|
| Bernhard napsal: | | Draper napsal: | | guardarian napsal: | | Ahoj, zkouseli ste nekdo proteiny od Smartlabs? Ten jejich chow, tasty, hydro... Co rikate na chut, vstrebatelnost, rozpustnost? Jake jsou ve srovnani treba s Matrixem? |
Nejsou spatne jen by je chlapci mohli delat trochu (podstatne) vic vyraznejsi, co se chuti tyka, ale nastesti to jde jeste dochutit. |
jen to nedoslazovat |
tak si to nedoslazuj, kdyz ti to chutna, ja si ale doslazuji vsechny proteiny a poradne _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Bernhard
|
Zaslal: st červenec 14, 2010 11:41 am Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Před pár dny jsem se stal šťasným majitelem proteinového koncentrátu Reflex nutrition Instant whey s příchutí choco-mint. Prášek je neskutečně jemný a okamžitě se rozpustí, nenechá jedinou hrudku. Nádherně čokoládově voní (ač výrobce dodáva nezbytné minimum dochucovadel) a chutná fakt dobře. Já mám tu kombinaci celkem rád. Toho času bývaly na trhu takové sáčky (vypadalo to jako čajové sáčky) a jmenovalo se to nějak At eight. Mátový extrakt je tak silný, že po polknutí zůstává v krku jemný chlad :-) |
opravdu chutná výborně
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: st červenec 14, 2010 1:57 pm Předmět: |
|
|
| Bernhard napsal: | | daymoon napsal: | | Před pár dny jsem se stal šťasným majitelem proteinového koncentrátu Reflex nutrition Instant whey s příchutí choco-mint. Prášek je neskutečně jemný a okamžitě se rozpustí, nenechá jedinou hrudku. Nádherně čokoládově voní (ač výrobce dodáva nezbytné minimum dochucovadel) a chutná fakt dobře. Já mám tu kombinaci celkem rád. Toho času bývaly na trhu takové sáčky (vypadalo to jako čajové sáčky) a jmenovalo se to nějak At eight. Mátový extrakt je tak silný, že po polknutí zůstává v krku jemný chlad :-) |
opravdu chutná výborně |
Daymoone menovalo sa to after eight a u nás je to v predaji stále, poprípade v duty free shopoch. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Jeff Willett
|
Zaslal: st červenec 14, 2010 2:24 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: pá červenec 16, 2010 7:59 pm Předmět: |
|
|
Co říkate na pure whey vanilku co se chuti týče?
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá červenec 16, 2010 8:13 pm Předmět: |
|
|
Co porad vsichni mate na tech Championech? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: pá červenec 16, 2010 9:12 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | Co porad vsichni mate na tech Championech? |
Dobrá cena a jsem na něj zvyklý.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá červenec 16, 2010 9:15 pm Předmět: |
|
|
hmm _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Prdka27

|
Zaslal: pá červenec 16, 2010 9:32 pm Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | | Co říkate na pure whey vanilku co se chuti týče? |
Me prijde takova umelejsi ale jinak v poho
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: so červenec 17, 2010 6:36 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Khajo

|
Zaslal: ne červenec 18, 2010 4:54 pm Předmět: |
|
|
mam WPC 80, polku som uz zjedol, prichut cokolada ale uz mi to nejako nechuti... mal niekto vanilku? rozmyslam aj nad matrixom-vanilka... nejake skusenosti? este priprada do uvahy WPI 90
|
|
| nahoru |
|
 |
petr616
|
Zaslal: ne červenec 18, 2010 5:22 pm Předmět: |
|
|
Kdyz nebudu porovnavat prichute, NUTREND 100% WHEY vs. CHAMPION PURE WHEY, cenove vyrovnane (ne na ronnie.cz), co se tyce slozeni myslim ze kazdopadne vede NUTREND, i na tu chut jsem si uz zvyknul (jahoda), priste zkusim vanilku.
|
|
| nahoru |
|
 |
pippo

|
Zaslal: po červenec 19, 2010 8:39 pm Předmět: |
|
|
cau chci se zeptat,, pouzivam protein - whey protein blend, je to cca 80-ti procentni protein.
Vadi kdyz si ho davam do mleka ? je to bezne mleko cca 1,5 % tuku,
zmensuje to nejak efekt ?
dekuji za odpovedi
|
|
| nahoru |
|
 |
digitalm
|
Zaslal: po červenec 19, 2010 8:48 pm Předmět: |
|
|
| pippo napsal: | cau chci se zeptat,, pouzivam protein - whey protein blend, je to cca 80-ti procentni protein.
Vadi kdyz si ho davam do mleka ? je to bezne mleko cca 1,5 % tuku,
zmensuje to nejak efekt ?
dekuji za odpovedi |
velmi by ma zaujimalo aky konkretny efekt myslis?
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|