Filmy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 281, 282, 283 ... 614, 615, 616  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Filmy  Úvodní stránka -> Ostatní -> Filmy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Poman

PříspěvekZaslal: pá červenec 16, 2010 7:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
guruhonza napsal:
Enn napsal:
ale no tak :-) Ja jsem k tomu mel (mam) stejnou nechut, ale kdyz jsem se po nekolika letech odhodlal se na to podivat, tak musim konstatovat, ze "az tak spatny" to nebylo.. resp. jsem to cekal mnohem horsi. Jen mi nejde do hlavy co na tom ty zenske (zenske pisu schvalne, protoze to neni vysada holek a divek) vidi...

Parádně si to vystihl. Ta "sága" dává smysl... navíc je to prostě fillm do 21. století a sedí sem a proto je tak dobrý-uspěšný. Ale my to asi nikdy nepochopíme...

edit: navíc... tohle není film pro lidi, kterým končí věk jinak než -náct

sorry tam nie je čo chápať, po 15 minútacvh som to vypol, je to veľmi zle natočený film, strašná umelina, dialógy, ktoré trhajú uši, herci, ktorí nehrajú, proste komečný úspech veľký, 12ky až 25ky sa možu vytešovať, ale je to filmársky FAIL.

Taky jsem viděl:) Je to hlavně strašná,ale uplně šílená nuda...některý scény mě fakt pobavily,bohužel to ale nebyl jejich účel
BUFU

PříspěvekZaslal: pá červenec 16, 2010 7:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ještě bych tu rád zmínil seriál Lucky Louie ... Jediný v čem je chyba, je to že je natočená jen jedna série... :D

85 % na CSFD http://www.csfd.cz/film/228803-lucky-louie/

- btw pouze pro dospělé
Marky V.

PříspěvekZaslal: ne červenec 18, 2010 6:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem si dal klasiku:
http://www.csfd.cz/film/6444-nelitostny-souboj/
Bohužel velké zklamání. Příběh nic moc, šablonovité postavy, dlouhá stopáž...takhle to dopadá, když člověk věří různým žebříčkům a pak má od skvěle hodnoceného filmu moc velké očekávání.
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: ne červenec 18, 2010 7:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Marky V. napsal:
Tak jsem si dal klasiku:
Bohužel velké zklamání. Příběh nic moc, šablonovité postavy, dlouhá stopáž...takhle to dopadá, když člověk věří různým žebříčkům a pak má od skvěle hodnoceného filmu moc velké očekávání.

Me to naopak moc prijemne prekvapilo, videl jsem to poprve a hned se to zaradilo mezi me top filmy aspon co se zanru tyce. Navic ma film jednu ze nejrealistictejsich prestrelek, co jsem kdy videl.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne červenec 18, 2010 11:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Marky V. napsal:
Tak jsem si dal klasiku:
Je to vynikající film.
Lunreal

PříspěvekZaslal: ne červenec 18, 2010 11:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

JJ HEAT je perfektni snimek, nenudil sem se po celou dobu.
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: ne červenec 18, 2010 11:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Lunreal napsal:
JJ HEAT je perfektni snimek, nenudil sem se po celou dobu.

Prave, o to slo, napjaty jsem byl az do konce, mozna to je hlavne tim ze jsem to pral teroristum v cele s De Nirem, proto jsem si neuveritelne vychutnal tu prestrelku u banky Nevzpominam si ze by mel nejaky film takove napeti jako prave u Heat.
Lunreal

PříspěvekZaslal: ne červenec 18, 2010 11:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Myslim ze tady asi vsichni fandili de nirovi :) Ty zvuky tech zbraní pri strelbe byly takovej malej orgasmus
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: ne červenec 18, 2010 11:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Lunreal napsal:
Myslim ze tady asi vsichni fandili de nirovi :) Ty zvuky tech zbraní pri strelbe byly takovej malej orgasmus

jj kdyz sem tu prestrelku videl po prve tak sem byl v transu a behal mne mraz po zadech.
Lougi

PříspěvekZaslal: ne červenec 18, 2010 1:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

c87 napsal:
Ip man 2 - po velmi dobrej jednotke prisla minimalne tak dobra dvojka, na japonsky film az moc dobre prepracovany, pre mna 8.5/10

souhlasim, celkem kvalitní film (oba díly).. taky bych dal tak 8.5/10

http://www.loupak.cz/video/umeni-a-respekt/6683-velmi-povzbuzujici-rec
Marky V.

PříspěvekZaslal: ne červenec 18, 2010 1:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě ta přestřelka přišla strašně nerealistická. Tři ozbrojenci, okolo nich desítky poldů a výsledek jako v Rambovi.
A ty klišé postavy: čestný zásadový zločinec, inteligentní, respektovaný a proti němu polda, který práci obětoval rodinný život, taky inteligentní a respektovaný a oba se znají a respektují a zajdou na kafe...
Není to špatný film, ale asi jsem měl moc velký očekávání.
Lougi

PříspěvekZaslal: ne červenec 18, 2010 1:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

c87 napsal:
UNDISPUTED 3

ani dvojka ani trojka sa ani z daleka nechyta na fakt dobru jednotku, hodnotenia na csfd a imdb su fakt dost nadhodnotene, akcne sceny su paradne ale ten pribeh je jedna velka močka ... za akcne sceny davam 5/10

tak co se týče příběhu, stím se dalo počítat..že to žádnej šlágr nebude.
Ale co se týče fajtů, vede u mě jasně 3jka

http://www.loupak.cz/video/umeni-a-respekt/6683-velmi-povzbuzujici-rec
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: ne červenec 18, 2010 3:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Marky V. napsal:
Mě ta přestřelka přišla strašně nerealistická. Tři ozbrojenci, okolo nich desítky poldů a výsledek jako v Rambovi.
A ty klišé postavy: čestný zásadový zločinec, inteligentní, respektovaný a proti němu polda, který práci obětoval rodinný život, taky inteligentní a respektovaný a oba se znají a respektují a zajdou na kafe...
Není to špatný film, ale asi jsem měl moc velký očekávání.

Jenze vsichni policajti co byli okolo aut v zatarasach meli max. brokovnice ale vetsinou devitky, kdezto 2 z teroristu meli M4A1 a treti IMI Galil a vetsinou pouzivali automatickou strelbu, akorat Pacino mel IMI Galil a ten pokud vim ani automat nevyuzil. Ale tu prestrelku jsem myslel realnou spis efektama a realnymy zvuky. Jen teda jaksi malo (skoro vubec) nenabijeli na to jak dlouho strileli davkou, ale co... je to jen film :)
Marky V.

PříspěvekZaslal: út červenec 20, 2010 6:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Starý, český, černobílý, těžký, depresivní film. Žádný stovky mrtvol, ale ta atmosféra . Režie Vojtěch Jasný a v hlavní roli náš první filmový vazoun Franta Peterka. Dávám 8/10.
http://www.csfd.cz/film/4779-prezil-jsem-svou-smrt/
jari

PříspěvekZaslal: út červenec 20, 2010 9:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Filmy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 281, 282, 283 ... 614, 615, 616  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: