|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
zENTYE
|
Zaslal: čt červenec 22, 2010 10:04 pm Předmět: tvaroh |
|
|
No tak tvaroh si občas dávám, ale otec se na mě dívá jak na mimozemšťana a ten protein je víc praktický a přece jen bych se do něj nemusel tolik nutit:-)
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: pá červenec 23, 2010 1:46 pm Předmět: |
|
|
Když už noční protein, tak kvalitní a bez rychlých sacharidů, kvůli zachování vysoké sekrece GH. Nejkvalitnější na trhu má momentálně Nutrend, podznačka Compress. https://obchod.ronnie.cz/s-2881-compress-n-t.html?slovo=night
To, že děláš něco jinak než ostatní, znamená u tvého táty, že je to divný? Stačí pár slov a vysvětlit tátovi proč je tvaroh tak na noc důležitý. Nechci vidět, jak se na tebe bude koukat, když si budeš "sypat" prášek na noc... aby tě náhodou nenařknul ze steroidů _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Khajo

|
|
| nahoru |
|
 |
zENTYE
|
Zaslal: po červenec 26, 2010 4:39 pm Předmět: proteiny |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Onďa.
|
Zaslal: po červenec 26, 2010 5:42 pm Předmět: Re: proteiny |
|
|
| zENTYE napsal: | Co říkáte na chuť whey proteinu 80ky od promilu a te 80ky od 4fitness? |
whey 80 od Promilu je u mě protejn č.1 co se chuti týče, měl jsem před ním matrix čokoládovej a cookies a vůbec mě nejely ale ten promil je fakt dobrej v čokoládě , ještě mě leží doma nenačnutá vanilka tak jak vyzkouším poreferuji.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po červenec 26, 2010 5:57 pm Předmět: |
|
|
Nerikam, ze nejsou lepsi proteiny nez od Prominlu, ale osobne je radim na predni pricku sveho "proteinoveho zebricku" :) Samozrejme zalazi, jak a s cim si ho namichas, ale celkove mne celkem chutnaji a nemam s nima zadny problem. Hlavne mne vyhovuje, ze nejsou ridke - vodove, ale spise kremovejsiho charakteru a trochu peni, takze je toho plny sejkr :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
OndraR

|
Zaslal: po červenec 26, 2010 9:17 pm Předmět: .. |
|
|
Já promil už doporučoval
už asi ve dvou příspěvkách tady
Hned Po Weiderovi (kerej je drahej)
je ume promil na nejvyšich misteh
ted mam Whey čokoládovej a je dobrej
Kdysi sem mel vicesložkovej Nugatovej a taky dobrý
|
|
| nahoru |
|
 |
m4x

|
Zaslal: út srpen 03, 2010 9:19 pm Předmět: |
|
|
Nechcem zakladat zbytocne novu temu (ale pokial nik neodpovie, budem nuteny:-D )
Aky protein zvolit ? Mam namysli ake cislo ? Cvicim uz dlhsiu dobu, ale proteinom som sa vyhybal (nezvladal som ho).
Pocul som, ze nema zmysel kupovat 80 - 100ku. Vraj najlepsie je ist do 65ky, tak co je z toho pravdy ? Ja osobne by som volil nejaku tu 85ku, kvoli vyssiumu obsahu bielkovin na davku, ale ako to vidite vy ? Pripadne to je prakticky jedno (kvoli tomu, ze stravim aj tak najviac tak 30g bielkovin a zvysok aj tak ...) ? Vdaka.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út srpen 03, 2010 9:37 pm Předmět: |
|
|
Jo koncentrace okolo 80% je ok _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: út srpen 03, 2010 9:54 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Fangorn

|
Zaslal: čt srpen 05, 2010 7:15 pm Předmět: |
|
|
| m4x napsal: |
Pocul som, ze nema zmysel kupovat 80 - 100ku. |
Proč ne, kde jsi to slyšel?
|
|
| nahoru |
|
 |
bigflex
|
Zaslal: po srpen 09, 2010 3:45 pm Předmět: |
|
|
Já mám nejradši protein World No.1, chuťově supr hlavně čokoláda ale mohl by mi někdo říct jak a kdy ho brát ??
|
|
| nahoru |
|
 |
Qwake

|
Zaslal: po srpen 09, 2010 4:08 pm Předmět: |
|
|
Za tu cenu aby nebyl...
Asi tak jako každý jiný protein. V době, kdy potřebuješ rychle doplnit bílkoviny. Po tréninku. +/- 30-60minut. _________________ I was born to be wild.
"Tři základní věci jsou potřebné k dosáhnutí něčeho cenného: tvrdá práce, vytrvalost a zdravý rozum." - Thomas Alva Edison
Tvorba webu na míru - http://wenam.cz
|
|
| nahoru |
|
 |
orome

|
Zaslal: po srpen 09, 2010 4:40 pm Předmět: |
|
|
naposledy vyskusane champion jahoda a cookies,jahoda klasika, ale cookies davam na 1. miesto pred weidera,co sa chuti tyka
|
|
| nahoru |
|
 |
Bujo
(ban)
|
Zaslal: st srpen 11, 2010 11:40 am Předmět: After Sport + Iso Drink ZDARMA |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|