PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 124, 125, 126 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
zENTYE

PříspěvekZaslal: čt červenec 22, 2010 10:04 pm    Předmět: tvaroh Odpovědět s citátem

No tak tvaroh si občas dávám, ale otec se na mě dívá jak na mimozemšťana a ten protein je víc praktický a přece jen bych se do něj nemusel tolik nutit:-)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: pá červenec 23, 2010 1:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Když už noční protein, tak kvalitní a bez rychlých sacharidů, kvůli zachování vysoké sekrece GH. Nejkvalitnější na trhu má momentálně Nutrend, podznačka Compress. https://obchod.ronnie.cz/s-2881-compress-n-t.html?slovo=night

To, že děláš něco jinak než ostatní, znamená u tvého táty, že je to divný? Stačí pár slov a vysvětlit tátovi proč je tvaroh tak na noc důležitý. Nechci vidět, jak se na tebe bude koukat, když si budeš "sypat" prášek na noc... aby tě náhodou nenařknul ze steroidů
Khajo

PříspěvekZaslal: pá červenec 23, 2010 3:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chlapi poradte ako brat WPC 80 a Lipo-6? Niekde som cital ze narano to nejde kombinovat.
zENTYE

PříspěvekZaslal: po červenec 26, 2010 4:39 pm    Předmět: proteiny Odpovědět s citátem

Co říkáte na chuť whey proteinu 80ky od promilu a te 80ky od 4fitness?
Onďa.

PříspěvekZaslal: po červenec 26, 2010 5:42 pm    Předmět: Re: proteiny Odpovědět s citátem

zENTYE napsal:
Co říkáte na chuť whey proteinu 80ky od promilu a te 80ky od 4fitness?

whey 80 od Promilu je u mě protejn č.1 co se chuti týče, měl jsem před ním matrix čokoládovej a cookies a vůbec mě nejely ale ten promil je fakt dobrej v čokoládě , ještě mě leží doma nenačnutá vanilka tak jak vyzkouším poreferuji.
Draper

PříspěvekZaslal: po červenec 26, 2010 5:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nerikam, ze nejsou lepsi proteiny nez od Prominlu, ale osobne je radim na predni pricku sveho "proteinoveho zebricku" :) Samozrejme zalazi, jak a s cim si ho namichas, ale celkove mne celkem chutnaji a nemam s nima zadny problem. Hlavne mne vyhovuje, ze nejsou ridke - vodove, ale spise kremovejsiho charakteru a trochu peni, takze je toho plny sejkr :)
OndraR

PříspěvekZaslal: po červenec 26, 2010 9:17 pm    Předmět: .. Odpovědět s citátem

promil už doporučoval
už asi ve dvou příspěvkách tady
Hned Po Weiderovi (kerej je drahej)
je ume promil na nejvyšich misteh
ted mam Whey čokoládovej a je dobrej
Kdysi sem mel vicesložkovej Nugatovej a taky dobrý
m4x

PříspěvekZaslal: út srpen 03, 2010 9:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nechcem zakladat zbytocne novu temu (ale pokial nik neodpovie, budem nuteny:-D )

Aky protein zvolit ? Mam namysli ake cislo ? Cvicim uz dlhsiu dobu, ale proteinom som sa vyhybal (nezvladal som ho).
Pocul som, ze nema zmysel kupovat 80 - 100ku. Vraj najlepsie je ist do 65ky, tak co je z toho pravdy ? Ja osobne by som volil nejaku tu 85ku, kvoli vyssiumu obsahu bielkovin na davku, ale ako to vidite vy ? Pripadne to je prakticky jedno (kvoli tomu, ze stravim aj tak najviac tak 30g bielkovin a zvysok aj tak ...) ? Vdaka.
Draper

PříspěvekZaslal: út srpen 03, 2010 9:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo koncentrace okolo 80% je ok
cipinek

PříspěvekZaslal: út srpen 03, 2010 9:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Jo koncentrace okolo 80% je ok

kup si 65, ta je zatraceně sexy...
Fangorn

PříspěvekZaslal: čt srpen 05, 2010 7:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

m4x napsal:

Pocul som, ze nema zmysel kupovat 80 - 100ku.

Proč ne, kde jsi to slyšel?
bigflex

PříspěvekZaslal: po srpen 09, 2010 3:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já mám nejradši protein World No.1, chuťově supr hlavně čokoláda ale mohl by mi někdo říct jak a kdy ho brát ??
Qwake

PříspěvekZaslal: po srpen 09, 2010 4:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Za tu cenu aby nebyl...
Asi tak jako každý jiný protein. V době, kdy potřebuješ rychle doplnit bílkoviny. Po tréninku. +/- 30-60minut.

Tvorba webu na míru - http://wenam.cz
orome

PříspěvekZaslal: po srpen 09, 2010 4:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

naposledy vyskusane champion jahoda a cookies,jahoda klasika, ale cookies davam na 1. miesto pred weidera,co sa chuti tyka
Bujo
(ban)

PříspěvekZaslal: st srpen 11, 2010 11:40 am    Předmět: After Sport + Iso Drink ZDARMA Odpovědět s citátem

Co rikate na tento protein ?? After Sport + Iso Drink ZDARMA
https://obchod.ronnie.cz/s-1728-after-sport-iso-drink-zdarma.html
Mnel ho zvas us nekdo ?? jaky je ??? ...premyslim ze siho koupim... kdyz je knemu us ten drink..

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 124, 125, 126 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: