MORICO's Logbook ~ hybridní trénink: posilování / kolo

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 113, 114, 115  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - MORICO's Logbook ~ hybridní trénink: posilování / kolo  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> MORICO's Logbook ~ hybridní trénink: posilování / kolo
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Morico

PříspěvekZaslal: pá červenec 23, 2010 12:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

23.7.2010 - Pátek: 9:20 ~ 11:00 - "PEAK 3 DAY" - Peaky pojedu teď 5 - 3 - 4 - 1 - 2

5 min. chůze do kopce (8°), 5 kmph

dřep : PEAK 3
- 10x15, 8x65, 5x85, 3x105, 1x125, 1x135, 1x155 - PR - VELKÝ OČI :), 3x145 - PR - chtěl jsem dát 3x155, ale asi jsem se přecenil :) takže jsem dal jen jedno opakování abych nemissnul

cg benchpress : PEAK 3
- 10x15, 8x45, 5x65; 3x85; 1x90, 3x100 - MISS - zase velký oči :D, 3x95 - PR

incline benchpress s jednoručkama :
- 10x20, 10x20, 8x35, 8x35, 8x35

shyby :
- 6x, 6x, 6x

stahování horní kladky před hlavu širokým úchopem :
- 8x65, 8x65

biceps s jednoručkama + tricepsové stahování horní kladky : dvojkombinace
- 8x20 + 8x35, 8x20 + 8x35, 8x20 + 8x35,

strečing : 1 série na každou polohu, výdrž 30 sec

A video:

Naposledy upravil Morico dne po červenec 26, 2010 11:25 pm, celkově upraveno 2 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
KOTO

PříspěvekZaslal: pá červenec 23, 2010 4:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sice to není podle plánu,ale alespon PRka padají.V neděli se pořádně nažer a v pondělí to zopákni na 4reps,když bude síla...
Jinak ten úzký bench máš opravdu úzký
Morico

PříspěvekZaslal: so červenec 24, 2010 10:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

KOTO napsal:
Sice to není podle plánu,ale alespon PRka padají.V neděli se pořádně nažer a v pondělí to zopákni na 4reps,když bude síla...

No já byl ten den celkově nějakej slabej, takže nic moc, ale zkusim to samy zopakovat pro 4reps, je to jen o 1 opak víc, ne ;)
Majesty

PříspěvekZaslal: ne červenec 25, 2010 7:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kolego, zvedate pekny vahy, fandim fandim :) Mame stejnej cil.
Rischard1

PříspěvekZaslal: ne červenec 25, 2010 1:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cus kolego

u tech drepu by to chtelo i video z boku pro kontrolu techniky ale i takhle je videt, ze zvedate zbytecne na hrane svejch moznosti a hodne na ukor techniky.
Chce se to k tem vaham dopracovat. Ulitava vam prdel a vahu hodne prebiraj spodni zada. u tech tezsich vah pri vic opakovanich uz nejedete poctive dolu jak by to chtelo.

Jinak ale vahy slusny, jenom dle meho skromneho nazoru opravdu pozor na techniku pri vyzsich vahach hrozy zbytecne zraneni.
Morico

PříspěvekZaslal: ne červenec 25, 2010 1:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Majesty napsal:
Kolego, zvedate pekny vahy, fandim fandim :) Mame stejnej cil.

Díky :) Taky držim palce, ať síla roste.
Morico

PříspěvekZaslal: ne červenec 25, 2010 1:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rischard1 napsal:
cus kolego

u tech drepu by to chtelo i video z boku pro kontrolu techniky ale i takhle je videt, ze zvedate zbytecne na hrane svejch moznosti a hodne na ukor techniky.
Chce se to k tem vaham dopracovat. Ulitava vam prdel a vahu hodne prebiraj spodni zada. u tech tezsich vah pri vic opakovanich uz nejedete poctive dolu jak by to chtelo.

Jinak ale vahy slusny, jenom dle meho skromneho nazoru opravdu pozor na techniku pri vyzsich vahach hrozy zbytecne zraneni.

Čau, díky za názor. Video z boku příště udělam, taky už jsem si to řikal.

Jinak na hraně mých možností to teď trochu je (i když s malou rezervu si tam ještě nechávam, právě proto, že je pro mě důležitější se nezranit, než nutně zvednou o 5kg víc), ale na hraně je to teď vesměs se záměrem, dokončil jsem fázi, kde jsem cvičil 5 opak. s cca 70-80% a teď postupně vymaxovávam, takže teď to na hraně trochu bude, pak zařadim pauzu a najedu na jinej trénink

... ale je fakt, že tenhle poslední trénink, hlavně těch 155 jsem trochu přecenil ... jinak to že jsem u toho 3x145 nejel druhý opakování tak hluboku, to byl spíš psychickej než silovej blok, nebyl jsem si zkrátka jistej ... na to videu je ale vidět, že u toho 3tího opak. už jsem šel zas trochu níž, sice né tak jak bych chtěl, ale už jsem trochu hlavu přesvědčil.

A co myslíš tim "ulítáváním" prdele? Jako že se pohybuje trochu do stran ? Jinak záda u toho téměř necítim, ale i tak, dam si na to pozor.

Dík za postřehy.
Rischard1

PříspěvekZaslal: ne červenec 25, 2010 2:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jj mistre ctu tvuj log pravidelne tak vim, ze ted maxka skousis. jen uz nezvedas male vahy a tak to chce opravdu hlidat tu techniku. Znam to z vlastni skusenosti.

Ulitavanim prdele myslim, ze kdyz v dolni fazy zaberes tak ti zadek trochu ustreli nahoru a celej se trochu predklonis. az to natocis z boku tak to jasne poznas. je to tim, ze na nohy je to tezka vaha a tak to preberou spodni zada. taky sem to tak delal az mne na to upozornil kulisek kdyz sem byl u nich na trenalu.
Morico

PříspěvekZaslal: ne červenec 25, 2010 3:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo to mas pravdu, kdyz uz je to opravdu tezky a zvedam se, tak me to nepatrne predkloni .. ok, dik za upozorneni, priste si to zkusim ohlidat a natocim to :-) btw zrovna jsem objednal botky na vzpirani, tak jsem zvedavej az prijdou, jestli pak s podpadkama nebu jeste vic padat na hubu, ale to je asi o zvyku :-)
KOTO

PříspěvekZaslal: ne červenec 25, 2010 3:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Morico napsal:
KOTO napsal:

No já byl ten den celkově nějakej slabej, takže nic moc, ale zkusim to samy zopakovat pro 4reps, je to jen o 1 opak víc, ne ;)

Ale pokud budeš nějakej slabej aj v pondělí tak to o trochu odlož.Třeba na úterý středu.Uvidíš sám.

Jinak nevím jestli je dobrý nápad zrovna teď zkoušet boty s podpadkem.Lepší by asi bylo si na ně začít zvykat až od nového cyklu,pěkně od malých vah zase...
Morico

PříspěvekZaslal: ne červenec 25, 2010 4:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

KOTO napsal:
Morico napsal:
KOTO napsal:

Ale pokud budeš nějakej slabej aj v pondělí tak to o trochu odlož.Třeba na úterý středu.Uvidíš sám.

Jinak nevím jestli je dobrý nápad zrovna teď zkoušet boty s podpadkem.Lepší by asi bylo si na ně začít zvykat až od nového cyklu,pěkně od malých vah zase...

Ne to je jasny, ted je vubec pouzivat jeste nebudu, mam je jenom objednany, takze stejne nez prijdou, tak uz bude davno po cyklu.

Jinak unavenej sem nebyl jako fyzicky, jenom sem nemel proste moc silu ten den, ted ale celej vikend nehorazne zeru a jenom se fakam :D takze v pondeli by to jit mohlo :)
Morico

PříspěvekZaslal: po červenec 26, 2010 11:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

26.7.2010 - Pondělí: 9:30 ~ 11:00 - "PEAK 4 DAY"

5 min. eliptical, zátěž 8

dřep : PEAK 4
- 10x15, 8x55, 5x85, 3x115, 1x130, 1x140, 4x145 - PR

cg benchpress : PEAK 4
- 10x15, 8x45, 5x65; 3x85; 1x90, 4x95 - PR - dneska jsem měl jednoho ze spolucvičících za zády, kdyby něco, a jakmile tam neni ten psychickej blok, tak to šlo samo - úplně s přehledem, rezerva minimálně na jedno opakování

clean & press s JČ :
- Levá i pravá: 10x20, 8x30, 6x35, 6x40
- Pravá: 4x40, 4x40, 0x45 :)

zkracovačky s nohama na fitballu :
- 4 x 20-30

10 min. eliptical, zátěž 7

A zase video : dneska natočenej jenom dřep, při benchpressu jsem využil možnost jištění a tak jsem netočil ... dřep jsem vzal víc z boku, sice né úplně, páč nebylo zrovna kam položit foťák, ale i tak je tam vidět (bohužel) jak mě hlava u těžkých vah nechce pustit tak hluboko, jak bych si představoval, ... navíc dneska jsem u toho, pro mě z nepochopitelných důvodů občas udělal výpon :D

... jo a zvukových projevů si nevšímat, to se musim taky odnaučit :)

Morico

PříspěvekZaslal: st červenec 28, 2010 9:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

28.7.2010 - Středa: 9:30 ~ 11:15

powerclean : nácvik techniky, lehce
- milion x prázdná osa - nácvik techniky, 10x35, 10x35, 10x35

shyby :
- 12x, 10x, 8x, 8x

přítahy JČ v předklonu :
10x20, 10x30, 10x40, 10x40

přítahy spodní kladky s berany :
- 12x75, 12x75, 10x85

rumunský mrtvý tah :
- 6x95, 6x95, 6x95

woodchops s 5kg kotoučem v sedu na míči + zkracovačky s nohama na míči + sklapovačky s předáváním míče : trojsérie
- 3 x 20-30 vše

15 min. eliptical, zátěž 7-8
Morico

PříspěvekZaslal: pá červenec 30, 2010 6:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

30.7.2010 - Pátek: 11:00 ~ 12:40 - "PEAK 1 DAY"

dřep : PEAK 1
- 10x15, 8x45, 5x85, 3x115, 1x135, 1x145, 1x160 - PR - Není to sice tolik, kolik sem si myslel, že bych moh dát, ale rozhod sem se, ať je to radši menší číslo, ale fakt pořádně provedenej dřep, takže jsem šel hluboko, tak jako chodim u lehkýh vah ... a je to teda znát, bylo to těžký jako prase, ale podařilo se mi u toho nepředklonit, takže z toho mam vlastně větší radost, než kdyby to bylo 170 ...

cg benchpress : PEAK 1
- 10x15, 8x45, 5x65; 3x85; 1x90, 1x100 1x110 - PR - tady jsem maximálně spokojenej, bylo to sice dost těžký, ale řek bych, že mírná rezerva tam ještě byla (asi tak na ještě jedny zámky:)

powerclean :
- 5x55, 5x55, 5x55, 5x55, 5x55 - masakr, tohle mi vážně baví a možná už začínam chytat techniku, ještě chvilku a odvážim se to i natočit :)

goodmornings :
- 6x45, 6x45, 6x55, 6x55

biceps s EZ na scottovce :
- 12x30, 12x30, 12x30

biceps s JČ vestoje :
- 6x22.5, 6x22.5, 6x22.5 - pumpin'

tricepsové stahování horní kladky :
- 8x35, 8x35, 8x35

kliky na bradlech :
- 2 x max

Dneska bohužel bez videa ... požádal jsem nějakýho spolucvičence o jištění, tak mi bylo blbý ho u toho i natáčet (obzvlášť po tom, co jsem mu sáhodlouze vysvětloval, jak mi jistit na dřepu) .. .trochu mě to mrzí, páč jsem chtěl mít maxka natočený, ale wth ... natočim při dalších :)

Naposledy upravil Morico dne po srpen 02, 2010 3:59 pm, celkově upraveno 1 krát
KOTO

PříspěvekZaslal: pá červenec 30, 2010 7:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Uau,dobře válíš,
Takže už jenom jeden trénink a konečně pauza co?
Pořádně nacukruj a v pondělí nebo v úterý dej toto na 2RM a je to cajk Je to jen o jedno opakování víc ne?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - MORICO's Logbook ~ hybridní trénink: posilování / kolo Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 113, 114, 115  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: