|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Morico

|
Zaslal: pá červenec 30, 2010 7:30 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
KOTO
|
Zaslal: pá červenec 30, 2010 7:36 pm Předmět: |
|
|
Dej tomu víc času,nemusíš na to vlítnout už v pondělí,stačí třeba až ve středu,ale pokud si opravdu myslíš,že to bylo tvé max,tak to si dej třeba už jen ten bench,ve kterém je rezerva a dřep už nech tak.Aj tak je hlubokých 160kg pěkné číslo. _________________ Hoo-ah!
|
|
| nahoru |
|
 |
Morico

|
Zaslal: pá červenec 30, 2010 7:44 pm Předmět: |
|
|
No ten dřep byl už fakt na doraz a navíc už začínam trochu cítit zase třísla, takže ten peak 2 odložim až na středu a uvidim podle pocitu, buď dam jenom bench a nebo i dřep třeba 2x150 bych zkusil nebo tak... _________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
|
|
| nahoru |
|
 |
KOTO
|
Zaslal: pá červenec 30, 2010 9:05 pm Předmět: |
|
|
pro 2x150 nemá cenu se rozcvičovat,to by nebyl žádný super posun dopředu.Radší si odpočiň _________________ Hoo-ah!
|
|
| nahoru |
|
 |
Morico

|
Zaslal: pá červenec 30, 2010 9:10 pm Předmět: |
|
|
Okej, dam jeste ten bench a drep uz uplne vynecham. Uz citim ze si potrebujou odpocnout trochu i vazy u kolen (nebo co to tam je :) sice mi to nijak neboli, ale citim kolem kolem trochu takovou unavu jako. _________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
|
|
| nahoru |
|
 |
Morico

|
Zaslal: po srpen 02, 2010 3:59 pm Předmět: |
|
|
2.8.2010 - Pondělí: 11:00 ~ 12:20 - trénink podle chuti
5 min. eliptical, zátěž 8
incline benchpress (multipress) :
- 10x55, 8x75, 5x95, 5x95, 5x95 - easy
přítahy VČ v předklonu :
- 12x35, 10x55, 8x75, 8x75, 8x75
clean & jerk : - první nácvik techniky
1x55, 1x55, 1x55, 1x55, 1x55, 1x55, 1x55, 1x55, 1x55, 1x55 - poznatky : přemístění docela jde, akorád mi to trochu nesedí na pravý zápěstí (zajímavý je, že u powercleanu mi zápěstí nijak nevadí) ... výraz zatim slabota, nohou du strašně málo dozadu a vůbec si tim nějak nepomůžu
clean & press s JČ :
- Levá: 8x30, 8x35
- Pravá: 8x30, 8x35, 4x40, 1x40
předkopávání + zakopávání (obojí jednonož) : dvojkombinace, rehab
- 10x15 + 10x15, 10x15 + 10x15, 10x15 + 10x15
výpony na hacken dřepu :
- 12x20, 12x70, 10x120, 10x120, 12x70
15 min. eliptical, zátěž 6
- už se vážně těšim na pauzu, od toho pátečního peaku 1 se místo toho abych se 2 denním opočinkem zregeneroval, čim dál tim víc cítim jako když mě přejel vlak :-) _________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
|
|
| nahoru |
|
 |
Morico

|
Zaslal: st srpen 04, 2010 10:35 am Předmět: |
|
|
4.8.2010 - Středa: 9:10 ~ 10:30 - "PEAK 2 DAY - CG BENCHPRESS"
5 min. eliptical, zátěž 8
cg benchpress : PEAK 2
- 10x15, 8x45, 5x65; 3x85; 1x95, 1x100, 2x105 - PR - bylo to totálně easy, možná jak sem to jel jako první cvik, před tim sem byl vždycky zřízenej po dřepech
Lehký pumping prsa, záda, biceps :
incline benchpress s JČ :
- 10x30, 10x30, 10x30
přítahy VČ v předklonu :
- 10x75, 10x75, 10x75
protisměrné kladky :
- 10x20, 10x20, 10x20
přítahy spodní kladky s berany :
- 10x62.5, 10x62.5, 10x62.5
biceps s JČ vestoje :
- 6x22.5, 6x22.5, 6x22.5
strečing : zapomněl jsem (úmyslně :)
15 min. eliptical, zátěž 7
Tak a to je konec, teď si dávam cca 14-ti denní pauzu, ještě v pátek si dam "strongman" trénink - budu pomáhat stěhovat a čekají na nás lahůdky jako piáno do 4 patra bez výtahu atd. :-) a pak už budu 14 dní zvedat jenom svojí pr*el a nosit jí na pláž :D
Tohle byl muj první trénink zaměřenej na sílu a musim říct, že mi to nesmírně bavilo ... a chtěl bych zde poděkovat především uživateli KOTO , kterej mi se všim radil a hodně mi tim pomáhal a díky nemuž padaly PRka jedno za druhým. Dík patří i všem ostatním, kdo měli jakejkoliv komentář, ze kterých jsem se moh poučit.
Až se vrátim, tak rozjedu 9ti tejdenní ruskej silovej cyklus, možná lehoučce modifikovanej (benchpress pojedu asi pořád úzkej a možná 1x tejdně nahradim dřepy dřepama vpředu), nicméně se tím konečně vrátim k mému milovanému mrtvému tahu, na kterej se chci v rámci toho cyklu zaměřit nejvíc a rád bych pokořil 200kg, no uvidíme. _________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
|
|
| nahoru |
|
 |
KOTO
|
Zaslal: čt srpen 05, 2010 4:22 pm Předmět: |
|
|
Super,
Odvedl si kus dobré práce
Další tour má název asi 500kg v trojboji (175-125-200) ne?
Hlavně dál toč především ty Mrtvé tahy a i to středeční vzpírání.
Těším se za 14 dní zase ve tvém logu... _________________ Hoo-ah!
|
|
| nahoru |
|
 |
Rischard1
|
Zaslal: čt srpen 05, 2010 8:08 pm Předmět: |
|
|
uzivej dovolenou _________________ Rischard objevitel prvni !!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Morico

|
Zaslal: čt srpen 19, 2010 11:22 pm Předmět: |
|
|
PŘÍPRAVNÁ FÁZE 2: SÍLA, TECHNIKA, KONDICE
A hurá zpátky k tréninku ... I'm back!
Jelikož je tohle tréninkovej log, nebudu chodit okolo horký kaše a rovnou začnu s plánem pro příští měsíce ... jak už jsem psal, bude to lehoučce modifikovaný ruský 9-ti týdenní cyklus ... takže hodně optimistická varianta by mohla vypadat nějak takhle:
Pondělí :
Dřep, CG-bencgpress, doplňky
Úterý :
rehab plavání nebo volno
Středa :
Mrtvola, vzpěračský cviky
Čtvrtek :
rehab plavání nebo volno
Pátek :
Dřep vpředu, CG-benchpress, doplňky
Sobota :
Intervaly, sprinty, prostě kondice; případně volno kdyby byla potřeba
Neděle :
volno
EDIT: úprava vah

Co říci závěrem :) ... jelikož jsem měl u moře dostatek času na to, abych si přečet (a dělal si i poctivě poznámky) komplet celou knížku o sportovní výživě (Nancy Clark), která na výživu nahlíží z moderního (až vědeckého) hlediska a s 99% poznatků jsem se ztotožnil, budu se podle této knihy taky nadále řídit. Z toho vyplývá, že už nebudu zařazovat něco jako "objem" nebo "dieta", ale zaměřim se na kvalitní vyváženou sportovní výživu s 2 hlavními (a prakticky jedinými) účely, a to: podpora zdraví a podpora výkonnosti . _________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
Naposledy upravil Morico dne pá srpen 20, 2010 5:28 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
KOTO
|
Zaslal: pá srpen 20, 2010 4:36 pm Předmět: |
|
|
Super takhle jsem si to nějak představoval.
Vrátil jsi se opravdu ve velkém,tak hlavně nic neuspěchat a hodně zdaru a ať se ti vyhýbají zranění.
Jednu poznámku bych měl.Ty doplňky jak je máš teďka napsaný je podle mě hloupost.Doplňky krom core bych zařazoval jakmile budeš cítit nějakou slabinu. Jinak bych to bral fakt rekreačně.Třeba rotatory odcvičit, nějaké kladky a tak.Čím méně si ten rozpis budeš komplikovat tím líp.
Prostě bych ty doplňky řešil operativně až na místě...
EDIT: Nepřestřelil jsi trochu ty váhy?Ten bench je nějaký vysoký ne? _________________ Hoo-ah!
|
|
| nahoru |
|
 |
Morico

|
Zaslal: pá srpen 20, 2010 5:19 pm Předmět: |
|
|
| KOTO napsal: | Jednu poznámku bych měl.Ty doplňky jak je máš teďka napsaný je podle mě hloupost.Doplňky krom core bych zařazoval jakmile budeš cítit nějakou slabinu. Jinak bych to bral fakt rekreačně.Třeba rotatory odcvičit, nějaké kladky a tak.Čím méně si ten rozpis budeš komplikovat tím líp.
Prostě bych ty doplňky řešil operativně až na místě...
EDIT: Nepřestřelil jsi trochu ty váhy?Ten bench je nějaký vysoký ne? |
Já tak ty doplňky myslel, že je budu řešit podle aktuální potřeby, klidně je i vynecham, jenom sem si to tak jako trochu rozplánoval, abych měl nějakou kostru ... samozřejmě že do základních cviků v ten den dam 100% úsilí a doplňky pak buď budou s lehčím nasazením nebo vůbec.
Jinak když teď znova koukam na ten bench, tak je to asi přepálený, koukam, že se tam jede dost opakování i při 90%, takže asi 5 nebo 10kg hodim dolů. Celkově to asi trochu podseknu, ono i ty tahy vypadaj zle, když pořádně koukam na ty počty opak.
Dík, za přivítací post s názorama :) _________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
|
|
| nahoru |
|
 |
Morico

|
Zaslal: pá srpen 20, 2010 5:29 pm Předmět: |
|
|
Tak už jsem ty váhy podseknul, teď už se mi to zdá splnitelný.
EDIT: Teď pojedu tejden tenhle rozpis, ale naprosto rehab (podle pocitu budu přihazovat), abych se do toho po pauze dostal a od následujícího tejdne to rozjedu.
Musim si taky navyknout na nový botky, ve kterých sem ještě necvičil a taky jsem zakoupil celoneoprenový šortky, takže výbava je ... teď už musim jenom šetřit, cvičit a makat jako šroub, abych dodělal školu. Takže min. do ledna je naplánováno :D _________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
|
|
| nahoru |
|
 |
KOTO
|
Zaslal: pá srpen 20, 2010 6:00 pm Předmět: |
|
|
| Morico napsal: | Tak už jsem ty váhy podseknul, teď už se mi to zdá splnitelný.
EDIT: Teď pojedu tejden tenhle rozpis, ale naprosto rehab (podle pocitu budu přihazovat), abych se do toho po pauze dostal a od následujícího tejdne to rozjedu.
Musim si taky navyknout na nový botky, ve kterých sem ještě necvičil a taky jsem zakoupil celoneoprenový šortky, takže výbava je ... teď už musim jenom šetřit, cvičit a makat jako šroub, abych dodělal školu. Takže min. do ledna je naplánováno :D |
jeden týden dát zkušební je dobrý plán,alespoň budeš moci třeba ještě doupravit počáteční váhy...
Ono po dvou týdnech to bude přeci jen ,,trošičku,, těžší než normálně... _________________ Hoo-ah!
|
|
| nahoru |
|
 |
Morico

|
Zaslal: so srpen 21, 2010 1:38 pm Předmět: |
|
|
21.8.2010 - Sobota: 10:00 ~ 11:20
5 min. chůze do kopce (8°), 6 kmph
dřep :
- 12x15, 10x45, 8x75; 3x95; 3x100, 3x100, 3x100
předkopávání : rehab
- 30x5, 30x5, 30x5
cg benchpress :
- 10x15, 8x35, 5x55; 3x75; 3x75, 3x75
peck-deck : rehab
20x15, 20x15, 20x15, 20x20
zkracovačky s nohama na fitballu :
- 4 x max
20 min. chůze do kopce (8°), 6 kmph
- já mam normálně už teď svalovku, hlavně prdel :D _________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|