|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: čt srpen 12, 2010 8:13 pm Předmět: |
|
|
Kurva, založte si nějaké téma "Inception - diskuze nad dějem" a tam si spoilerujte do aleluja, ale tohle vlákno je o tipech na co jít do kina nebo co shlédnout! Už se tady milionkrát řešilo, že bez spoilerů !!!
Prosím moda, ať jim to přesune jinam...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Gohan

|
Zaslal: čt srpen 12, 2010 8:30 pm Předmět: |
|
|
Vymažte si ty spoilery, vyfackejte se a běžte spát,. Dík.
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: čt srpen 12, 2010 9:42 pm Předmět: |
|
|
Snad se tolik nestalo,neni to snad nici treningovy log a vyznat se v tom da porad.
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
|
| nahoru |
|
 |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: čt srpen 12, 2010 9:58 pm Předmět: |
|
|
Vždycky, když si člověk myslí, že je něco samozřejmé, objeví se někdo, kdo ho přesvědčí o opaku.
Tak třeba když se tu bavíme o filmech, které nemusí všichni vidět, zdálo by se logické, že prozrazovat děj právě kvůli těm, kteří jej ještě neviděli a případně jej chtějí vidět, by nebylo žádoucí.
|
|
| nahoru |
|
 |
OndraR

|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: čt srpen 12, 2010 10:18 pm Předmět: |
|
|
| agnez napsal: | | Snad se tolik nestalo,neni to snad nici treningovy log a vyznat se v tom da porad. | Už se to tady řešilo milionkrát. To je jako kdyby někdo v no spoiler sekci v bojových sportech postnul výsledky a někdo jiný by si to v dobré vůli rozkliknul a měl pokažený celý event...
|
|
| nahoru |
|
 |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: čt srpen 12, 2010 10:19 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: čt srpen 12, 2010 10:26 pm Předmět: |
|
|
| mirio napsal: | | To je jako kdyby někdo v no spoiler sekci v bojových sportech postnul výsledky a někdo jiný by si to v dobré vůli rozkliknul a měl pokažený celý event... |
rozumim
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: čt srpen 12, 2010 10:29 pm Předmět: |
|
|
mirio:ale vzdyt se tady pise o cem ty filmy jsou celou dobu.
A kdyz tak,cist to nikdo nemusi..Ale ok nebudu se vyptavat at tu neni bordel.
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: pá srpen 13, 2010 9:23 am Předmět: |
|
|
Napsat o čem ten film je a rozebírat konkrétní scény nebo prozrazovat dějové twisty jsou úplně rozdílné věci.
Já třeba ještě neměl čas zajít na Inception do kina a už teď jsem nasranej, že něco z toho dopředu vím, protože jsem si to nechtíc přečetl.
|
|
| nahoru |
|
 |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: pá srpen 13, 2010 11:32 am Předmět: |
|
|
tak jsem to zkouknul a bylo to dobrý. Takovéhle filmy mam rád, jak co do tématiky, tak i způsobu natočení. 7,5/10.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne srpen 15, 2010 7:43 am Předmět: |
|
|
Expendables mají a imdb 8.3/10 a raketově stoupá popularita. Už aby byla nějaká solidní kvalita...
http://www.imdb.com/title/tt1320253/ _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne srpen 15, 2010 8:08 am Předmět: |
|
|
Muži, kteří nenávidí ženy - aka The Girl with the dragon tattoo - lepší název je ten český, protože to je překlad švédského originálu. Je to podle předlohy zesnulého spisovatele Stiega Larssona. Hlavně z kraje hodně drsný a syrový film, ovšem hlavní příběh je velmi silný a napínavý. Je to vlastně pátrání po zmizelé dívce. Novináři v pátrání navíc pomáha mladá hackerka.
Doporučuju. Film je dlouhý, ale chtěl bych, aby měl ještě o hodinu víc.
Už stahuju druhý díl The girl who played with fire - což odpovídá švédskému Flickan som lekte med elden. Třetí díl The girl who kicked the hornet's nest - Luftslottet som sprängdes - v překladu asi něco jako Rozplynuté vzdušné zámky - už taky stahuju, ale našel jsem ho jen s embedded SWE titulky. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: ne srpen 15, 2010 8:29 am Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | Muži, kteří nenávidí ženy - aka The Girl with the dragon tattoo - lepší název je ten český, protože to je překlad švédského originálu. Je to podle předlohy zesnulého spisovatele Stiega Larssona. Hlavně z kraje hodně drsný a syrový film, ovšem hlavní příběh je velmi silný a napínavý. Je to vlastně pátrání po zmizelé dívce. Novináři v pátrání navíc pomáha mladá hackerka.
Doporučuju. Film je dlouhý, ale chtěl bych, aby měl ještě o hodinu víc.
Už stahuju druhý díl The girl who played with fire - což odpovídá švédskému Flickan som lekte med elden. Třetí díl The girl who kicked the hornet's nest - Luftslottet som sprängdes - v překladu asi něco jako Rozplynuté vzdušné zámky - už taky stahuju, ale našel jsem ho jen s embedded SWE titulky. |
ten první film jsem viděl, celkem syrový a drsný, nevěděl jsem, že to má pokračování. Mrknu na to.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|