Filmy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 290, 291, 292 ... 614, 615, 616  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Filmy  Úvodní stránka -> Ostatní -> Filmy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
c87

PříspěvekZaslal: ne srpen 15, 2010 1:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a jak to mam asi poznat ze je zenska ked si tu dava takovej nick metrous jeden
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Seva98

PříspěvekZaslal: ne srpen 15, 2010 2:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

c87 napsal:
a jak to mam asi poznat ze je zenska ked si tu dava takovej nick metrous jeden

citace:
Ja ani tak neodsuzuju to, ze clovek na to nejde do kina jako to, ze je nekdo schopny na filmy koukat v priserne kvalite , to me vytaci asi ze vseho nejvic, protoze si nemyslim, ze by si nejaky film zaslouzil, aby na nej lidi koukali v kinoripu... Ne kazdemu musi sedet urcity zanr, ne kazdy ma rad akcni filmy, nekdo si radeji zajde do kina na komedii, takze bych to az tak neodsuzovala..

Inception
Ja si nemuzu pomoct, ale uz druhy film od Nolana, na kterem jsem byla v kine a zazila spis zklamani.. Pribeh byl rozhodne zajimavy (kam se na nej hrabe Temny rytir, ktery mi prisel mnohem vic horsi), ale nejak me to ani tak nenadchlo, proste to nebyl film typu " sla bych na to klidne hned znova". Asi mi Nolan moc v posledni dobe nesedi a nebo je to tim, ze vsichni od nej filmy vychvaluji do aleluja a ja pak od toho ocekavam vic nez bych mela .
6,5/10

Zas tak tezke to poznat nebylo

https://www.zonetraininglog.com
Reset

PříspěvekZaslal: ne srpen 15, 2010 2:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a jeste slovo ZAZILA
c87

PříspěvekZaslal: ne srpen 15, 2010 2:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

noo len mi dajte
Coolik

PříspěvekZaslal: ne srpen 15, 2010 4:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mne se Inception libil a Shutter Island taky, DiCaprio se mi v tehlech rolich zacina jako herec opravdu libit! Zato Arthur Conan Doyle's Sherlock Holmes ... to byla blbost.

Naposledy upravil Coolik dne ne srpen 15, 2010 9:04 pm, celkově upraveno 1 krát
Turakam

PříspěvekZaslal: ne srpen 15, 2010 4:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Na Kill Bill 2ku som čakal dva roky kým prišla k nám do kín, už dávno boli dobre dvdripy a pod. ale proste na isté filmy je faaakt skvelé vychutnať si v kine, tomu sa nič nevyrovná a argumenty typu, ale ja mám doma blue ray a 125cm obrazovku bla bla bla, neberem
Tojotomi

PříspěvekZaslal: ne srpen 15, 2010 9:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ZanyK napsal:
Inception
Ja si nemuzu pomoct, ale uz druhy film od Nolana, na kterem jsem byla v kine a zazila spis zklamani.. Pribeh byl rozhodne zajimavy (kam se na nej hrabe Temny rytir, ktery mi prisel mnohem vic horsi), ale nejak me to ani tak nenadchlo, proste to nebyl film typu "sla bych na to klidne hned znova". Asi mi Nolan moc v posledni dobe nesedi a nebo je to tim, ze vsichni od nej filmy vychvaluji do aleluja a ja pak od toho ocekavam vic nez bych mela .
6,5/10

S tím souhlasím. Tak nějak to vidím (cítím) i já a lépe bych to nenapsal. Nejlepší film od Nolana byl pro mě Memento.
badevil

PříspěvekZaslal: st srpen 18, 2010 10:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Inception - Super, 10/10. Nebudu si hrat na chytraka a hledat na tom nejaky chyby, ktery pak nedokazu ani specifikovat . Bavil jsem se kralovsky a 2,5hod me prislo jak 30min.

edit: Vyzdvihnul bych hudbu!, samozrejme pribeh, herecky vykony, zpracovani rozdilne bezicich casu a zpracovani triku..a hlavne zabavnost, ta prekvapila. Je to takovy lehky, zabavny, i kdyz pomerne slozity pribeh atd.
rudosh

PříspěvekZaslal: st srpen 18, 2010 1:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jj inception je super, byl jsem na tom dvakrat a na podruhe je to lepsi. Hlavne jsem vedel, ze to musim sledovat od prvniho okamziku. A ta hudba je fakt vyborna.
jari

PříspěvekZaslal: st srpen 18, 2010 1:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak včera jsem byl na Inception taky podruhý, měl jsem husinu jak sviňa, prostě super film. Není film od Nolana, který by se mi nelíbil, vždy mě prostě dostane. A to jsem do teď nenáviděl DiCapria...
redis

PříspěvekZaslal: st srpen 18, 2010 2:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Carodejuv ucen
http://www.csfd.cz/film/248883-carodejuv-ucen/
No mam z toho vselijaky pocity, ... rozhodne se na to dalo koukat, ale cekal jsem, kdyz uz to ma pod jmenem "FANTASY", ze to bude trosku neco jinyho, libilo se mi to ac jsem zvyklej na jinou kvalitu fantasy.

Okresek 13 + Okresek 13: Ultimatum
http://www.csfd.cz/film/182621-okrsek-13/
http://www.csfd.cz/film/245665-okrsek-13-ultimatum/
Oba filmy jsou dobry, je to takovej kyc, ale co se parkouru tyce, tak super, rozhodne bych se podival i dvakrat:) Vtipu tam je taky par a proste ... stoji to za shlednuti urcite:)
Michael Müller

PříspěvekZaslal: st srpen 18, 2010 2:48 pm    Předmět: Inception Odpovědět s citátem

Taky jsem Inception viděl, ne v kině tedy. Někdo někde jej označil za průlomový. Pokud jím je, tak asi v tom, že Nolan zpracovává problémové téma spánku ve filmu. Jenom to už vypadá divně. Ten průlom je nejspíš v tom, že na dnešní film to zpracoval dost dobře. Sny nám hodně říkají a i ten, kterému film nic neřekl by si měl odnést alespoň tolik, že se sny se vyplatí pracovat. Ne třeba podle Nolana, ale jak to kdo zvládá.
Já sladkého Di Capria taky nikdy nemusel, po Shutter Island (ještě v tom špionážním s Crouwem) jsem to měnil, mám rád lidi, kteří na sobě pracují nejenom fyzicky nebo nejenom duševně, prostě se snaží a je to vidět.
badevil

PříspěvekZaslal: st srpen 18, 2010 2:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jari napsal:
Tak včera jsem byl na Inception taky podruhý, měl jsem husinu jak sviňa, prostě super film. Není film od Nolana, který by se mi nelíbil, vždy mě prostě dostane. A to jsem do teď nenáviděl DiCapria...

Me nalomil uz v Shutter Island, jestli se ti libil Inception, tak SI je taky pecka. A tedka me dokazal, ze je fakt super herec. A hodne prijemne me prekvapil ten borec z "500 dni se Summer", jmeno nevim.
Marky V.

PříspěvekZaslal: st srpen 18, 2010 2:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jari napsal:

Smiř se s tím, že jsou hezounci, kteří jsou navíc i výborný herci. Di Caprio, Pitt, Depp... A když si projdeš filmografii právě Di Capria, tak je to IMHO už teď legenda.

Edit: a poslední dobou se mě zaujal i Mark Wahlberg.
_Lundgren

PříspěvekZaslal: st srpen 18, 2010 2:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Marky V. napsal:
jari napsal:

Smiř se s tím, že jsou hezounci, kteří jsou navíc i výborný herci. Di Caprio, Pitt, Depp... A když si projdeš filmografii právě Di Capria, tak je to IMHO už teď legenda.

Edit: a poslední dobou se mě zaujal i Mark Wahlberg.

Dicapriovi, jestli to ještě tak 20-30 let vydrží, tak to bude legenda srovnatelná s Brandem a s ním jsou podle mě zatím srovnatelní tak 2-3 herci.
Wahlberg je taky fajn, bohužel jeho agent je asi idiot vzhledem k tomu do jakejch filmů ho v minulosti uvrtal...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Filmy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 290, 291, 292 ... 614, 615, 616  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: