LJ - myška tanečnice, crossfit kluk od vedle a tak!

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 52, 53, 54 ... 80, 81, 82  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - LJ - myška tanečnice, crossfit kluk od vedle a tak!  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> LJ - myška tanečnice, crossfit kluk od vedle a tak!
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Robb

PříspěvekZaslal: ne srpen 15, 2010 6:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Naposledy upravil Robb dne út listopad 06, 2012 11:41 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
LJ

PříspěvekZaslal: ne srpen 15, 2010 6:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Robb napsal:

no ono tělu trvá tak půl roku nebo rok než se vyplave....
A co se pak stane, budu vypadat jako Phelps?
_Lundgren

PříspěvekZaslal: ne srpen 15, 2010 6:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

LJ, jak jsi na tom s technikou? Já si myslel, že plavu jak pánbůh, až mi při kurzu jednou instruktor řek, že plavu moc silově, jako všichni lidi, co předtim prošli posilkou. Po dvou hodinách jsem se pomocí techniky zlepšil řádově.
LJ

PříspěvekZaslal: ne srpen 15, 2010 6:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

S technikou asi normálně, několikrát sem dostal radu od někoho kdo plaval závodně, ale nic zásadního.

Kraul mi docela jde rychle a většinou mě nikdo nepředplave - dělám dvě esíčka, snažím se o co nejdelší dráhu ruk pod hladinou, když dejchám, tak se snažím co nejmíň na ten nádech změnit polohu těla, dál jsem se nedostal.

A prsa nevím, ty rozhodně nemám na bazénu nejrychlejší, takže budou asi z prdele úplně . Máš tip na nějakýho trenéra? Já nikoho neznám a říkat 70 letýmu dědkovi v Axe co tam hadicí umejvá kachličky se mi nechce .
_Lundgren

PříspěvekZaslal: ne srpen 15, 2010 6:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

LJ napsal:
S technikou asi normálně, několikrát sem dostal radu od někoho kdo plaval závodně, ale nic zásadního.

Kraul mi docela jde rychle a většinou mě nikdo nepředplave - dělám dvě esíčka, snažím se o co nejdelší dráhu ruk pod hladinou, když dejchám, tak se snažím co nejmíň na ten nádech změnit polohu těla, dál jsem se nedostal.

A prsa nevím, ty rozhodně nemám na bazénu nejrychlejší, takže budou asi z prdele úplně . Máš tip na nějakýho trenéra? Já nikoho neznám a říkat 70 letýmu dědkovi v Axe co tam hadicí umejvá kachličky se mi nechce .

Já to měl v rámci USK od školy zadarmo :) Netušim, jestli existujou trenéři, co se v tom dají najmout pro jednotlivce nebo nějaký kurzy, ale snad jo. Ale jestli se v tom chceš nějak zlepšovat, tak by se to možná vyplatilo. Mě předělal komplet techniku od nádechů, koordinace, ale i takový ptákoviny jako jak mám prsty na rukou nebo špičky na nohou :)
LJ

PříspěvekZaslal: ne srpen 15, 2010 6:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No zkusím se někde poptat. Zlepšovat se chci hlavně fyzicky - kondičku a postavu, jestli uplavu o bazén víc nebo ne mi asi je fuk .
Bernhard

PříspěvekZaslal: ne srpen 15, 2010 6:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Podívej se (nebo se zkus domluvit) třeba na trisportteam.cz nebo etriatlon.cz - pořádají pravidelné tréninky nebo víkendové kempy a ať už Radek Holinka nebo Petr Valeš by ti měli být scopni poradit.
cocman

PříspěvekZaslal: ne srpen 15, 2010 7:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Etriatlon a Petra Valese muzu vrele doporucit...ale bacha na nektery ty treninky....obcas je to dost vrazda
LJ

PříspěvekZaslal: po srpen 16, 2010 7:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Malta den 4
plavání 2x

Dneska unavenost, tak jsem se flákal a trénoval bojový umění . Navíc byly strašný vlny, takže sem lítal jak špina v kýblu . Zítra jedu na výlet džípem a lodí, ale zkusím si u toho posilovat .
LJ

PříspěvekZaslal: út srpen 17, 2010 6:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Malta den 5
plavání 2x

Dneska den plnej adrenalinu. Nevím jestli jsem se už zmínil, ale jsem hubenej docela , teda na pohled, v kilech pokud se nepletu to 95 plus pořád je, teď už jenom dohnat toho Phelpse .

cliffhanger

letní hubeňour
LJ

PříspěvekZaslal: ne srpen 22, 2010 12:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Malta den 6
Už pouze krátký rozplavání, sbalit a zpátky do chmurný východní Evropy .

Od příjezdu jsem odpočíval a dodělával práci, včera sem si byl trsnout a ožral se, takže do plavek půjdu až dneska. Došly mi už proteinový tyčky, sežral sem jich krabici poměrně rychle, to je jediná změna u mě doma .
LJ

PříspěvekZaslal: ne srpen 22, 2010 6:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Plavání
1000m mix, 42 minut

Dneska milý a pohodový tempo, čas mi zlepšilo jenom to, že na posledních 100m vedle mě plavala nějaká pěkná buchta a jela závodní kraul a mně to bylo trapný, tak jsem začal sprintovat jako čůrák, abych byl rychlejší než ona. To se sice povedlo, ale nic to nemění na tom, že i holky plavou líp než já .

Dnes jsem udělal jednu autentickou fotku, říkám tomu pan Ručník. Je v tom všechno, vášeň, voda i pomerančová barva! Příště se zkusím oholit a udělat si pár kliků předtím, abych vypadal svalnatější .
LJ

PříspěvekZaslal: út srpen 24, 2010 11:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Plavání
20x25m sprinty kraulem

Změna je život a žena, musel jsem to trošku okořenit .
LJ

PříspěvekZaslal: pá srpen 27, 2010 2:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mám chřipku. Ale nožky pořád tančí jako zamlada.
LJ

PříspěvekZaslal: ne srpen 29, 2010 10:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Plavání
20x25m sprinty

Bazén v Brně na Kraví hoře, milá změna, hezky se tam plave.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - LJ - myška tanečnice, crossfit kluk od vedle a tak! Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 52, 53, 54 ... 80, 81, 82  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: