|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Robb
|
Zaslal: ne srpen 15, 2010 6:15 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil Robb dne út listopad 06, 2012 11:41 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
LJ

|
Zaslal: ne srpen 15, 2010 6:18 pm Předmět: |
|
|
| Robb napsal: |
no ono tělu trvá tak půl roku nebo rok než se vyplave.... | A co se pak stane, budu vypadat jako Phelps?
|
|
| nahoru |
|
 |
_Lundgren

|
Zaslal: ne srpen 15, 2010 6:27 pm Předmět: |
|
|
LJ, jak jsi na tom s technikou? Já si myslel, že plavu jak pánbůh, až mi při kurzu jednou instruktor řek, že plavu moc silově, jako všichni lidi, co předtim prošli posilkou. Po dvou hodinách jsem se pomocí techniky zlepšil řádově.
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: ne srpen 15, 2010 6:35 pm Předmět: |
|
|
S technikou asi normálně, několikrát sem dostal radu od někoho kdo plaval závodně, ale nic zásadního.
Kraul mi docela jde rychle a většinou mě nikdo nepředplave - dělám dvě esíčka, snažím se o co nejdelší dráhu ruk pod hladinou, když dejchám, tak se snažím co nejmíň na ten nádech změnit polohu těla, dál jsem se nedostal.
A prsa nevím, ty rozhodně nemám na bazénu nejrychlejší, takže budou asi z prdele úplně  . Máš tip na nějakýho trenéra? Já nikoho neznám a říkat 70 letýmu dědkovi v Axe co tam hadicí umejvá kachličky se mi nechce  .
|
|
| nahoru |
|
 |
_Lundgren

|
Zaslal: ne srpen 15, 2010 6:41 pm Předmět: |
|
|
| LJ napsal: | S technikou asi normálně, několikrát sem dostal radu od někoho kdo plaval závodně, ale nic zásadního.
Kraul mi docela jde rychle a většinou mě nikdo nepředplave - dělám dvě esíčka, snažím se o co nejdelší dráhu ruk pod hladinou, když dejchám, tak se snažím co nejmíň na ten nádech změnit polohu těla, dál jsem se nedostal.
A prsa nevím, ty rozhodně nemám na bazénu nejrychlejší, takže budou asi z prdele úplně . Máš tip na nějakýho trenéra? Já nikoho neznám a říkat 70 letýmu dědkovi v Axe co tam hadicí umejvá kachličky se mi nechce . |
Já to měl v rámci USK od školy zadarmo :) Netušim, jestli existujou trenéři, co se v tom dají najmout pro jednotlivce nebo nějaký kurzy, ale snad jo. Ale jestli se v tom chceš nějak zlepšovat, tak by se to možná vyplatilo. Mě předělal komplet techniku od nádechů, koordinace, ale i takový ptákoviny jako jak mám prsty na rukou nebo špičky na nohou :)
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: ne srpen 15, 2010 6:43 pm Předmět: |
|
|
No zkusím se někde poptat. Zlepšovat se chci hlavně fyzicky - kondičku a postavu, jestli uplavu o bazén víc nebo ne mi asi je fuk  .
|
|
| nahoru |
|
 |
Bernhard
|
Zaslal: ne srpen 15, 2010 6:45 pm Předmět: |
|
|
Podívej se (nebo se zkus domluvit) třeba na trisportteam.cz nebo etriatlon.cz - pořádají pravidelné tréninky nebo víkendové kempy a ať už Radek Holinka nebo Petr Valeš by ti měli být scopni poradit.
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: po srpen 16, 2010 7:44 pm Předmět: |
|
|
Malta den 4
plavání 2x
Dneska unavenost, tak jsem se flákal a trénoval bojový umění  . Navíc byly strašný vlny, takže sem lítal jak špina v kýblu  . Zítra jedu na výlet džípem a lodí, ale zkusím si u toho posilovat  .
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: út srpen 17, 2010 6:15 pm Předmět: |
|
|
Malta den 5
plavání 2x
Dneska den plnej adrenalinu. Nevím jestli jsem se už zmínil, ale jsem hubenej docela  , teda na pohled, v kilech pokud se nepletu to 95 plus pořád je, teď už jenom dohnat toho Phelpse  .
cliffhanger
letní hubeňour
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: ne srpen 22, 2010 12:10 am Předmět: |
|
|
Malta den 6
Už pouze krátký rozplavání, sbalit a zpátky do chmurný východní Evropy  .
Od příjezdu jsem odpočíval a dodělával práci, včera sem si byl trsnout a ožral se, takže do plavek půjdu až dneska. Došly mi už proteinový tyčky, sežral sem jich krabici poměrně rychle, to je jediná změna u mě doma  .
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: ne srpen 22, 2010 6:37 pm Předmět: |
|
|
Plavání
1000m mix, 42 minut
Dneska milý a pohodový tempo, čas mi zlepšilo jenom to, že na posledních 100m vedle mě plavala nějaká pěkná buchta a jela závodní kraul a mně to bylo trapný, tak jsem začal sprintovat jako čůrák, abych byl rychlejší než ona. To se sice povedlo, ale nic to nemění na tom, že i holky plavou líp než já  .
Dnes jsem udělal jednu autentickou fotku, říkám tomu pan Ručník. Je v tom všechno, vášeň, voda i pomerančová barva!  Příště se zkusím oholit a udělat si pár kliků předtím, abych vypadal svalnatější  .
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: út srpen 24, 2010 11:13 pm Předmět: |
|
|
Plavání
20x25m sprinty kraulem
Změna je život a žena, musel jsem to trošku okořenit  .
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: ne srpen 29, 2010 10:52 pm Předmět: |
|
|
Plavání
20x25m sprinty
Bazén v Brně na Kraví hoře, milá změna, hezky se tam plave.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|