|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Wojtkingson

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
idoktor

|
Zaslal: ne srpen 15, 2010 9:25 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: |
btw co B1F u Grandu? Neni to nejaky ladies gym? nebo normal posilka |
Tak to je zase trochu jinej svět. Je to klub, takže se tam platí roční členství, který člověku ušijou na míru, podle toho jak moc a jak které služby využívá (je tam wellness atd.) Ale tady už člověk musí počítat s tím, že ho to ty 2-3 000 za měsíc bude stát. Fitko je ještě o fous lepší, plus body za kvalitní stroje, hodně stanovišt, dobře vyřešenou klimatizaci a pítka s vodou. Nevýhodou je, že je to asi hodně slečinkovský, u stojanu s velkou činkou nejsou ani gumy, takže nevím, jestli by se tam daly cvičit cviky, kdy se tříská s činkou o zem _________________ ---------
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt září 02, 2010 5:11 pm Předmět: |
|
|
Cvicili jste nekdy nekdo ve fitku v Internacionalu? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: pá září 03, 2010 11:42 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Cvicili jste nekdy nekdo ve fitku v Internacionalu? |
Přímo sem tam necvičil, ale chodil sem tam nějakou dobu na schwinn a moc dobrej dojem na mě to fitko neudělalo. Ne zrovna moc místa, podivný stroje a jednoručky prý jen do 30 kg.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá září 03, 2010 4:46 pm Předmět: |
|
|
| YUD napsal: | | Draper napsal: | | Cvicili jste nekdy nekdo ve fitku v Internacionalu? |
Přímo sem tam necvičil, ale chodil sem tam nějakou dobu na schwinn a moc dobrej dojem na mě to fitko neudělalo. Ne zrovna moc místa, podivný stroje a jednoručky prý jen do 30 kg . |
Tak to mne bude stacit bohate :D _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Nasser

|
Zaslal: pá září 03, 2010 5:07 pm Předmět: |
|
|
| idoktor napsal: | | Draper napsal: |
btw co B1F u Grandu? Neni to nejaky ladies gym? nebo normal posilka |
Tak to je zase trochu jinej svět. Je to klub, takže se tam platí roční členství, který člověku ušijou na míru, podle toho jak moc a jak které služby využívá (je tam wellness atd.) Ale tady už člověk musí počítat s tím, že ho to ty 2-3 000 za měsíc bude stát. Fitko je ještě o fous lepší, plus body za kvalitní stroje, hodně stanovišt, dobře vyřešenou klimatizaci a pítka s vodou. Nevýhodou je, že je to asi hodně slečinkovský, u stojanu s velkou činkou nejsou ani gumy, takže nevím, jestli by se tam daly cvičit cviky, kdy se tříská s činkou o zem |
Normální posilka to není, je to hodně luxusní ale na pořádný trénink s těžkýma váhama to není. Ale občas jsem tam cvičil záda, jsou tam super stroje (značka nautilus). Makat chodím raději na Dornych.
Často jsem chodil trénovat na Dornych a večer šel do Clubu do sauny :) _________________ IMPOSSIBLE IS NOTHING
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá září 03, 2010 5:13 pm Předmět: |
|
|
O Big1 se v Brne obecne povida, ze je to snobske fitko, coz jsem si myslel take, nez jsem tam zacal chodit. Snobske je spise to na Benesce, B1F na Dornychu je naprosto v pohode, lide jsou tam v pohode a sam jsem byl prekvapen velmi pratelskou atmosferou _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Nasser

|
Zaslal: pá září 03, 2010 5:25 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | O Big1 se v Brne obecne povida, ze je to snobske fitko, coz jsem si myslel take, nez jsem tam zacal chodit. Snobske je spise to na Benesce, B1F na Dornychu je naprosto v pohode, lide jsou tam v pohode a sam jsem byl prekvapen velmi pratelskou atmosferou |
Ty tam cvičíš? Jak začne škola (20.9.), tak tam budu zase pečený vařený :)
A pokud mě tam uvidíš, tak se ozvi - poznáš mě podle GASPu a jména na opasku :D _________________ IMPOSSIBLE IS NOTHING
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá září 03, 2010 5:37 pm Předmět: |
|
|
Jj cvicim. Super fitko.
Neboj, tebe poznam tak jako tak i bez toho jmena na opasku.
Btw. necvici tam ted tvuj otec? Jeden pan tam ti je strasne podobnej.....
Jinak ja uz jsem tam taky znamej, zeptej se na propocenyho silence, co kazdy den po treninku hodinu zdolava "vrcholy" na bezicim pasu a vsichni uz budou vedet _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Zacharo

|
Zaslal: pá září 03, 2010 5:58 pm Předmět: |
|
|
Drape jak je to tam přes ty happy hour pro studenty ohledně počtu cvičenců? Je tam nával? _________________ "Champions are made, not born!"
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá září 03, 2010 6:01 pm Předmět: |
|
|
| Zacharo napsal: | | Drape jak je to tam přes ty happy hour pro studenty ohledně počtu cvičenců? Je tam nával? |
ted v lete ok, porad ti sami lide a jelikoz je to celkem velke, tak se tam da v pohode zacvicit, jak to bude pres rok, to nevim
edit: a hodne hodne peknejch slecen :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: pá září 03, 2010 6:04 pm Předmět: |
|
|
Všichni tam,alespoň bude v ústřici prázdno:) _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
Zacharo

|
Zaslal: pá září 03, 2010 6:21 pm Předmět: |
|
|
Tak mi pak dej vědět jak to vypadá přes semestr. Kdyby tam bylo narváno, tak mne to žíly moc netrhá, bo mám fitko 4 minuty chůze od bytu s vlezným 35kč plus zdarma jonťák (: _________________ "Champions are made, not born!"
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: pá září 17, 2010 7:35 pm Předmět: |
|
|
http://mapy.cz/#mm=ZTtTcP@x=138139424@y=132841376@z=15
víte o dobrý posilce blízko tomu, co je na mapě? :D Respektive asi něc na Veveří, nebo v blízkosti. V pondělí nastupuju na školu, takže by se hodilo mít i nějaký místo na bejčení.
Určitě mě nezajímá nic se vstupem 100kč+. Jde mi čistě o posilku, kde není věčně plno, kde nehraje shit "muzika" (typu House, a podobný sračky z dneštních diskoték.... posilku, kde se dá dřepovat a jednoručky nekončej na 30kg.
Dík za tipy ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá září 17, 2010 7:48 pm Předmět: |
|
|
Fitness 2000 (v budove VUT koleji na Kounicove), Blue gym (Kotlarska), Spinning and fitness (kounicova), Pro Gym v Sokole (Kounicova, ale je to hroznej shit a v zivote me tam uz nikdo nedostane), na Kounicce pobliz krizovatky s Kotlarskou je jeste jedno fitko jak je lezecka stena..... _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|