_________________ Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
Ale jeste neni natocenej bo nekde na netu ? ze ne ?
Prý by měl vyjít 13.8.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
No doprdele :
...měří neuvěřitelných 211 cm a jeho hmotnost se pohybuje kolem 170 kg...
...Závodně praktikoval kulturistiku, box, zápas a hrál ragby za tým Brisbane Norths...
...Odseděl si sedm let ve vězení s maximální ostrahou, kam byl poslán za osm ozbrojených bankovních loupeží...
...Od poloviny 90. let se začal zúčastňovat nejrůznějších siláckých soutěží a nejen v Austrálii se stal uznávaným světovým šampionem....
_________________ Čokoláda je naprosto zdrcujícím důkazem toho, že tuk ve spojení s jednoduchými sacharidy na celé čáře chuťově válcuje proteiny se sacharidy komplexními.
No doprdele :
...měří neuvěřitelných 211 cm a jeho hmotnost se pohybuje kolem 170 kg...
...Závodně praktikoval kulturistiku, box, zápas a hrál ragby za tým Brisbane Norths...
...Odseděl si sedm let ve vězení s maximální ostrahou, kam byl poslán za osm ozbrojených bankovních loupeží...
...Od poloviny 90. let se začal zúčastňovat nejrůznějších siláckých soutěží a nejen v Austrálii se stal uznávaným světovým šampionem....
a magnus samuelsson mu pri pretláčaní zlomil ruku jak pierko...
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
a magnus samuelsson mu pri pretláčaní zlomil ruku jak pierko...
_________________ Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru