|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
grogy

|
Zaslal: st srpen 18, 2010 10:30 pm Předmět: |
|
|
Trénink
(konečně jsem mám co napsat )
Dřep
5x 30, 50, 70, 70, 90
Benč
5x 30, 30, 50, 50
3x 70
Tlaky na ramena
5x 30, 30, 30, 30
Bicepsový zdvih
5x 30, 30, 30, 30
Tricepsové kliky na bradlech
5x já, já, já, já
dneska to bylo lehčí, takovej rozjezd po pauze
Jídelníček
Snídaně - 50g piškotů+ 200ml mléka+ 450g nízkotučného kefíru
Oběd - 250g kuřete+ 60g těstovin
Svačina - 150g roštěné
Večeře - 250g kuřete
II Večeře - 1 l mléka
8255KJ
176B
185S
54T
ranní váha- 86,4 . Začíná mě to znepokojovat, hubnu až moc rychle.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
grogy

|
Zaslal: čt srpen 19, 2010 8:15 pm Předmět: |
|
|
Trénink
DL
5x30, 50, 70, 90, 110, 130
kraťounký, v pohodě.jediný co mi docela vadilo že mě dost bolely dlaně (nevím proč)
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: pá srpen 20, 2010 9:20 am Předmět: |
|
|
Včera jsem sem zapoměl napsat, tak to hned napravím
Jídelníček
Snídaně - 50g corn fakes+ 300 ml mléka+ nízkotučné kefírové mléko 450g
Oběd - 250g kuřete+ 50g těstovin
Svačina - pečivo 110g+ 15g lučiny+ 500 ml mléka
Večeře - 250g kuřete
II Večeře - 500 ml mléka
8654KJ
168B
254S
35T
Ranní váha- 86,8
|
|
| nahoru |
|
 |
Bernard
|
Zaslal: pá srpen 20, 2010 11:51 am Předmět: |
|
|
docela me štve, že nejsi z prahy, bych si s tebou šel rád zacvičit.
Jsem na tom snad stejně jako ty :))
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: pá srpen 20, 2010 12:04 pm Předmět: |
|
|
| Bernard napsal: | docela me štve, že nejsi z prahy, bych si s tebou šel rád zacvičit.
Jsem na tom snad stejně jako ty :)) |
jo, taky jsem si všiml.. zvedáme skoro stejný váhy, jsme stejně starý a máme stejnej cíl...
třeba se někdy potkáme na nějaký soutěži
jinak kdyby jsi přijel do Jihlavy, tak si ten trénink klidně dát můžem
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: pá srpen 20, 2010 7:13 pm Předmět: |
|
|
Trénink
Dneska je to trochu netradiční. všechny závaží mi začaly děsně reznout tak si je všechny barvím.... to znamená že dneska jsem bez závaží (zítra už to bude). Tak jsem si říkal že se na to dneska vyseru ale pak jsem si to rozmyslel a dal jsem si takový trénink s vlastní vahou+ 30ti kilovou činkou (kterou nebarvím)
něco mi říkalo že nemám cvičit, ale já cvičil tak, jsem na to doplatil....zrovna jsem dělal kliky s tlesknutím, a při dopadu mi křuplo v zápěstí . Ale naštěstí s tím nic nemám už to pomalu rozhejbávám, kdybych ho měl zlomené tak bych to nepřežil
teď k samotným cvikům
Dřep s 30kg činkou a výskokem 5x5
Shyby 5x3
Bic zdvihy 5x30kg
francouzké tlaky 5x20kg
Kliky 2x 20
Kliky s tlesknutím 1x5 (při čtvrtým kliku fail )
dnešek bych zhodnotil takto
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: pá srpen 20, 2010 11:09 pm Předmět: |
|
|
Jídelníček
Snídaně - 50g piškotů+ 200 ml mléka+ 500g nízkotučného kefíru
Oběd - 250g kuřete+ lžíce oleje (14g)+ 70g rýže
Svačina - 140g pečiva+ 50g lučiny
Večeře - 250g kuřete+ 30g rýže
II Večeře - 150g nízkotučného jogurtu
8732KJ
148B
262S
45T
ranní váha- 86,6
Dotaz pro trojbojaře
přečetl jsem si pravidla trojboje (http://uloz.to/5627146/pravidla2007-1-.pdf) a nevěřil jsem že to je pravda. vážně se dodržují všechna ta pravidla a to ostatní co se píše v té "příručce" ??
A pokud ano má normální smrtelník který jde na trojboj poprvé a bez někoho kdo s tím má zkušenosti, zvládnout všechny ty pravidla, nahlašování kategorií, váhy činek atd. ? Nebo si musím sehnat někoho kdo už se v tom trošku vyzná aby tam byl se mnou a pomohl mi?
a ještě jeden dotaz.
co všechno si musím pořídit když chci závodit?
pokud vím tak potřebuji:
Superdress
Benčové tričko
Bandáže kolen
Podkolenky
Pásek (mám)
to je asi všechno ne?
EDIT:ještě jedna věc. když chci závodit tak nemusím být v žádné organizaci, svazu...na soutěž jdu jen sám za sebe ?
díky těm kdo si dají práci s odpovědí
Naposledy upravil grogy dne ne srpen 22, 2010 11:01 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Bernard
|
Zaslal: so srpen 21, 2010 8:08 am Předmět: |
|
|
já mam docela dost zniceny kolena, takze si musim dat pauzu. Dostahnul jsem na svuj cil RAW 400kg driv, nez jsem chtel, takze ted se na to asi vypecu.. nebo si dam delsi pauzu. Ty se drz a zvedej zvedej :))
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: so srpen 21, 2010 8:31 am Předmět: |
|
|
| Bernard napsal: | | já mam docela dost zniceny kolena, takze si musim dat pauzu. Dostahnul jsem na svuj cil RAW 400kg driv, nez jsem chtel, takze ted se na to asi vypecu.. nebo si dam delsi pauzu. Ty se drz a zvedej zvedej :)) |
já už se taky těším na 400 raw. ale myslím že to bude asi až po dietě
jinak teď mám 385
|
|
| nahoru |
|
 |
Bernard
|
Zaslal: so srpen 21, 2010 12:23 pm Předmět: |
|
|
co ti zaostává? :) Však MT máš dost silnej, zaměř se spíš na dřepy, tam mi šla síla po korte nahoru jak prase.
Jinak ten bench 85 sem dal decline, takže nevím jak bych dal rovnej, ale dal sem i 90 rovnej (nevim jak spar pomahal)...
MT sem mel rezervu a drep jsem dal snad 4x tech 140 :D
nejlepší u MT a Dřepu je, si věřit. Prostě k tomu přijit, nes*at se s tím, zvednout to a jít tam přihodit další kila.. když sem dal poprvý 170, tak sem byl tak naadrenalinovanej, že sem vnimal jen cinky, a hudbu sem neslysel, a okamzite nasledovalo 175. Věř si že to pude, ja ti verim. Drzim palce :)
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: so srpen 21, 2010 2:41 pm Předmět: |
|
|
já mám zeď
Mrtova- 180
Dřep- 120
Benč 85
největší rezerva je na dřepu, tam budu mít 130, možná i 135... na DL si taky věřím alspoň na dalších 5 kg. ale Benč byl nadoraz (ten mě sere nejvíc)
|
|
| nahoru |
|
 |
Bernard
|
Zaslal: so srpen 21, 2010 3:50 pm Předmět: |
|
|
j, benč je napicu totalne :D na to sem se vubec nesoustredil, hlavne na stehna a tim padem Dřep a Mrtvola. )
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: so srpen 21, 2010 4:20 pm Předmět: |
|
|
| Bernard napsal: | | j, benč je napicu totalne :D na to sem se vubec nesoustredil, hlavne na stehna a tim padem Dřep a Mrtvola. ) |
já se snažím rozvíjet všechno stejně.. ale ten benč prostě nejde (asi pro to že necvičím zadní delty ). Až dojedu dietku (pravděpodobně konec září) tak půjdu na korte, k tomu nasadím kreatin a doufám že se pořádně posunu....
ty teda teď necvičíš vůbec? kdy máš v plánu zase začít? co pojedeš za trénink?
|
|
| nahoru |
|
 |
Bernard
|
Zaslal: so srpen 21, 2010 4:44 pm Předmět: |
|
|
cvicim cvicim, ale vypustil jsem silove treninky, chodim treba na břicho zezačátku, hezky v klidečku... s protažením a protáhnutím mi to vezme 30min, pak dam par cviku na triceps/biceps, obcas kozy/bic nebo zada/tric, a nakonci davam ramena, treba 10x10 military press + 10x10 upazovani :)) :D V zari uvidim jak se mi bude chtit, fitko uz neni priorita, spis nadherne zpestreni zivota :)) s postavou jsem spokojen, tak nac to hrotit :) mozna rozjedu beara, nebo fullbody. To jsem jeste nejel :)
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: so srpen 21, 2010 5:08 pm Předmět: |
|
|
| Bernard napsal: | | cvicim cvicim, ale vypustil jsem silove treninky, chodim treba na břicho zezačátku, hezky v klidečku... s protažením a protáhnutím mi to vezme 30min, pak dam par cviku na triceps/biceps, obcas kozy/bic nebo zada/tric, a nakonci davam ramena, treba 10x10 military press + 10x10 upazovani :)) :D V zari uvidim jak se mi bude chtit, fitko uz neni priorita, spis nadherne zpestreni zivota :)) s postavou jsem spokojen, tak nac to hrotit :) mozna rozjedu beara, nebo fullbody. To jsem jeste nejel :) |
Vidím že ty už seš "za vodou"... já trénuju furt...jediný co omlouvá je zranění mám pro tenhle rok ještě spoustu cílů... teď potřebuju něco zhubnout (vypadám jak prase) ale potom bych chtěl taky těch 400 RAW. myslím že do konce roku bych na mrtvolu dát třeba i 200, v dřepu snad pokořím 140, ale o benči si nebudu dělat iluze.. bojím se i tipovat
já jsem zase nikdy nejel split... vždy jen full body
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|