|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
grogy

|
Zaslal: st srpen 25, 2010 11:19 pm Předmět: |
|
|
Trénink
nic
potřebuju si odpočinout, řekl bych že začínám být mírně přetrénovaný
Jídelníček
Snídaně - 100g piškotů+ 300 ml mléka
Oběd - 400g srnčí kýty
Svačina - 60g eidamu 20%
Večeře - jogobela light 150g
II Večeře - protein 30g
5343KJ
160B
107S
23T
ranní váha 86,4
dneska jsem se (kromě snídaně) držel jen na bílkovinách
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
grogy

|
Zaslal: čt srpen 26, 2010 11:03 am Předmět: |
|
|
Trénink
Vykopáno a odvozeno cca 40 kotoučů hlíny, každej kotouč jsem vozil asi 50 metrů
Čas- netuším začal sem v 6 a končil jsem mezi 10- 12 hodinou
|
|
| nahoru |
|
 |
Sir Lukas ze Strmilova

|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: čt srpen 26, 2010 11:08 am Předmět: |
|
|
| Sir Lukas ze Strmilova napsal: | | grogy napsal: | Trénink
Vykopáno a odvozeno cca 40 kotoučů hlíny, každej kotouč jsem vozil asi 50 metrů
Čas- netuším začal sem v 6 a končil jsem mezi 10- 12 hodinou |
Kdybys chtěl zas někdy potrénovat, dej vědět. Potřebuju na zahradě něco vykopat |
Jasně, zítra ráno jsem tam
Možná se budeš divit ale mě to baví...když to neděláš každej den, tak je to úplně v pohodě
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt srpen 26, 2010 4:19 pm Předmět: |
|
|
Presne tak, ja bych se takove praci v ramci treninku obcas vubec nebranil. Skoda ze jsem ted v Brne, ale kdyz jsem bydlel doma na Vysocine, tak tam byly podobne prace skoro na dennim poradku a casto jsem si v tom nasel i velikou oblibu.Nejvic mne asi bavilo celodenni tahani tezkych klad z pokacenych stromu do prudkeho svahu a dalsi 2 dny od rana do vecera sekani onoho dreva. To byl trenink na ktery do smrti nezapomenu. Pro me rozhodne prijemnejsi nez nejake natirani plotu pekne v klidnu bez namahy nebo neco podobneho.
A jak je o me znamo, kdyz me neco bavi, tak to nedelam jen na 100%, ale rovnou na 200% a od toho se odvijely i pracovni vysledky :D _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: čt srpen 26, 2010 7:10 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | Presne tak, ja bych se takove praci v ramci treninku obcas vubec nebranil. Skoda ze jsem ted v Brne, ale kdyz jsem bydlel doma na Vysocine, tak tam byly podobne prace skoro na dennim poradku a casto jsem si v tom nasel i velikou oblibu.Nejvic mne asi bavilo celodenni tahani tezkych klad z pokacenych stromu do prudkeho svahu a dalsi 2 dny od rana do vecera sekani onoho dreva. To byl trenink na ktery do smrti nezapomenu. Pro me rozhodne prijemnejsi nez nejake natirani plotu pekne v klidnu bez namahy nebo neco podobneho.
A jak je o me znamo, kdyz me neco bavi, tak to nedelam jen na 100%, ale rovnou na 200% a od toho se odvijely i pracovni vysledky :D |
úplně přesně, každej nad manualní prácí zavrhuje, ale pokud to neděláš každej den, tak je to příjemné, často i zábavné, odreagování
edit: to sekání dřeva patří mezi nejlepší práce
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: čt srpen 26, 2010 11:08 pm Předmět: |
|
|
Jídelníček
Snídaně - 50g corn flakes+ 300 ml mléka
Svačina - 120g pečiva+ 30g lučiny
Oběd - 150g těstovin+ 112g tuńáka
Svačina - 120g pečiva+ 30g lučiny
Večeře - 1 l mléka
II Večeře - 30g proteinu
10 351KJ
153B
349S
50T
váha- 86,3
už pomalinku přecházím z diety, ať to pro tělo pak není šok, škočit do objemu
|
|
| nahoru |
|
 |
ghost333
|
Zaslal: pá srpen 27, 2010 11:56 am Předmět: |
|
|
Taky v nejbližší době plánuju založit log, tak jich teď co nejvíc sleduju. Připadá mi to jako dobrá motivace a všem fandím, ale teda moc nechápu z toho tvého jídla. Nevím teda, jestli ti sedí množství bílkovin, řekl bych, že jich bude tak o 20-30 míň, než máš tady u toho posledního jídla napsané, ale přesně počítat se mi to nechtělo. A litr mlíka jako večeři - no nevím, ty jo, ale večeře by měla asi vypadat jinak. Ale jinak přeju hodně úspěchů.
|
|
| nahoru |
|
 |
_Lundgren

|
Zaslal: pá srpen 27, 2010 12:09 pm Předmět: |
|
|
Nechci ti do toho kecat, ale co jsem ti prošel log, tak jsi buď přetrénovanej nebo na to prdíš. To si myslim, že neni dobře, kor v tvym věku. Chápu že chceš co nejdřív zvedat tunu na všechny cviky :) Ale hodil bych tam trochu menší rychlostní stupeň a nějakej pohodovější program jako třeba lehčí FB nebo HST, kde ti síla a objem ve tvém věku půjde při nějaké aspoň trochu optimální stravě aspoň tak jako tak nahoru.
Jsem přesvědčenej o tom, že se ti to co jsem napsal nebude líbit. Ale je to přátelská, dobře míněná rada. Méně je někdy z dlouhodobějšího hlediska více  Hrdinů jsou plný ordinace. _________________ Ahoj, já jsem Lundgren a jsem vesloholik...
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: pá srpen 27, 2010 12:30 pm Předmět: |
|
|
ghost333- množství bílkovin mi sedí určitě, počítám to na floře.cz tam se mi to spočítá samo. Teď je to s jídelníčkem takový blbý, já vím, dieta se mi už absolutně otrávila, pomalu chci přejít na objem...
_Lundgren- čekal jsem kdy mě tady za to někdo konečně zjebe  máš pravdu, jsem přetrénovanej, doufal jsem že se tomu vyhnu, ale bohužel... Ale nejvíc mě sere že když jsem si zakládal log tak jsem mi to říkaly že se přetrénuju a já věřil (doufal) že ne.
Víš jak to je, jsem mladej, blbej, horlivej a tvrdohlavej.Všechno si musím zkusit sám a musím padnout na hubu abych si uvědomil že jsem udělal blbost.
Nicméně si myslím že korte zvládnu první fáze je aktivní odpočinek a v tý druhý snad až ty poslední 2 týdny sou trošku horší...
Ty si myslíš že se i z korteho přetrénuji?
Teď zkusím korteho, a za těch 8 týdnů si dám něco klidnějšího
korteho začnu asi druhý týden v září, to je spousta času na to abych se dal 100% ně dohromady
Máš pravdu, tvůj příspěvek se mi nelíbí  ale jsem rád žes mi sem napsal  .
|
|
| nahoru |
|
 |
_Lundgren

|
Zaslal: pá srpen 27, 2010 2:04 pm Předmět: |
|
|
Osobně si myslím, že je na Korteho brzo, protože ty ho stopro přepálíš, když se budeš honit za vahama, který si sem napíšeš. Přijde mi fakt zbytečný vystřílet všechny zbraně hned na začátku. Hodil bych teď být tebou nějaký rozumný fullbody, vršek/spodek, push/pull nebo i klidně pěkně postavenej split. Můžeš jezdit málo opakování, ale míle od selhání, 2-3 cviky odjet pořádně, zbytek doplňky. 100% se budeš zlepšovat i s tímhle a místo korteho, toho můžeš zařadit potom, až se progress zastaví, což může být třeba už v zimě nebo klidně za rok :)
Hlavně se fakt vyser na to honit se za váhama. _________________ Ahoj, já jsem Lundgren a jsem vesloholik...
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: pá srpen 27, 2010 3:04 pm Předmět: |
|
|
jen tak mimochodem, já jsem korteho už jednou jel...byl to můj úplně první trénink, naordinoval mi ho jeden rádoby trenér
Hele, na korteho jsem si dal takové to váhy, +10 na dřep a tach a +5 na benč. Myslíš že to přepálím? Protože tohle jsou váhy (alspoň si to myslím) u korteho normální.
Já mám jeden zásadní problém... Nebaví mě cvičit s malou vahou. Ale nemyslím s malou vahou obecně ale s malou vahou vzhledem k mým výkonům. např. když mám osobáka na dřep 120 tak mě nebaví cvičit dřepy s 70 ti kily, prostě to potřebuju na krev, takhle to mám u všech cviků..když necvičím na plno tak mě to pak nebaví...
V tom je právě dobrý korte že už teď mám všechny váhy předem určené...
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
Zaslal: pá srpen 27, 2010 3:11 pm Předmět: |
|
|
taky to tak mám , na dřep dám 145 ( 2x2 ) ,ale cvičím se 100 kg a to se držím jinak bych to jel se 130 kg , bench to samé . Proto se mi osvědčilo cvičit jen základní cviky a přetrénovanost nikde . Momentálně končím korte a vrhnu se na HST . Korte mi dal jen sílu , objem žádnej .
|
|
| nahoru |
|
 |
_Lundgren

|
Zaslal: pá srpen 27, 2010 3:12 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: pá srpen 27, 2010 3:28 pm Předmět: |
|
|
| Culda13 napsal: | | taky to tak mám , na dřep dám 145 ( 2x2 ) ,ale cvičím se 100 kg a to se držím jinak bych to jel se 130 kg , bench to samé . Proto se mi osvědčilo cvičit jen základní cviky a přetrénovanost nikde . Momentálně končím korte a vrhnu se na HST . Korte mi dal jen sílu , objem žádnej . |
Tak alspoň nejsem sám
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|