|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Mám začít se suplementací nebo raději počkat ? |
| Začít |
|
41% |
[ 14 ] |
| Počkat |
|
58% |
[ 20 ] |
|
| Celkem hlasů : 34 |
|
| Autor |
Zpráva |
Culda13
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Mates-daoc

|
Zaslal: pá srpen 27, 2010 1:48 pm Předmět: poslouchej |
|
|
| kulíšek napsal: | | FandaCZ napsal: | Prej podvyživenej Vždyť se snažím jíst...cvičím pouze asi 9 měsíců...a předtím jsem byl sportovní typ...ale je to mnohem lepší než na začátku... Dám si na sobě záležet s kulturistikou to myslím vážně....Třeba jen do 75kg...přece jen jsem dost malý (170cm) ale vyhovuje mi to tak... |
Nikdo se Ti určitě nesměje... ale sám jistě víš, že je tam ještě potřeba hodně práce, než bude co rýsovat....
Držím palce! |
rada poslouchej Kulíška
dal jsem na jeji rady a rostu tak taky udělej to samý
jinak vydrž a chce to čas
|
|
| nahoru |
|
 |
Reichenberk

|
Zaslal: pá srpen 27, 2010 1:51 pm Předmět: |
|
|
| FandaCZ napsal: | Prej podvyživenej Vždyť se snažím jíst...cvičím pouze asi 9 měsíců...a předtím jsem byl sportovní typ...ale je to mnohem lepší než na začátku... Dám si na sobě záležet s kulturistikou to myslím vážně....Třeba jen do 75kg...přece jen jsem dost malý (170cm) ale vyhovuje mi to tak... |
Fanouši, dej si s tím jídelníčkem cos tu napsal trochu práce a rozepiš ho na kalorie a poměr T/B/S. Zdálky to vypadá že tam máš možná málo tuků, těch bílkovin je tam poměrně hodně velké množství.
Naposledy upravil Reichenberk dne pá srpen 27, 2010 1:56 pm, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Samec

|
Zaslal: pá srpen 27, 2010 1:54 pm Předmět: |
|
|
Jak vidím tvoje fotky, tak mě hlavně udivuje, že do sebe narveš půl kila masa denně.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tomt3
(ban)

|
Zaslal: pá srpen 27, 2010 1:54 pm Předmět: |
|
|
Tak ten jídelák stačí držet v nějaký normě, ne se zase přežírat, jednak mu pak bude trvale blbě a tělo to stejně nezpracuje a když to nevyblije, tak ten nadbytek uloží do tuků a to je v tomhle věku si myslim zbytečnost
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
Zaslal: pá srpen 27, 2010 1:59 pm Předmět: |
|
|
taky jsem zkoušel za den skoro kg kuřecího masa a za 5 dní jsem byl totálně na kaši a nemohl jsem jídlo ani vidět . Nyní stačí 400g kuřecího + 250 g tuňáka + 150g vepřového a dá se to . Pro rejpavé ,je to mimo tréninkovej den
|
|
| nahoru |
|
 |
Mates-daoc

|
Zaslal: pá srpen 27, 2010 2:01 pm Předmět: Pangrol |
|
|
Pokud má problém se zažíváním tolika jídla,
tak mín a častěji a použij Pangrol , vyzkoušeno a super . ( nebo něco podobneho )
|
|
| nahoru |
|
 |
FandaCZ

|
Zaslal: pá srpen 27, 2010 3:27 pm Předmět: |
|
|
500g masa denně...není žádný problém  K obědu 250g kuřecích prs...to je jak nic  a na večeři to samé....  A ano těch tuků je tam hodně málo o to jsem se přece snažil
|
|
| nahoru |
|
 |
Reichenberk

|
Zaslal: pá srpen 27, 2010 3:59 pm Předmět: |
|
|
| FandaCZ napsal: | 500g masa denně...není žádný problém K obědu 250g kuřecích prs...to je jak nic a na večeři to samé.... A ano těch tuků je tam hodně málo o to jsem se přece snažil |
No a ten poměr je tedy jaký? Kolik máš cukrů?
|
|
| nahoru |
|
 |
FandaCZ

|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
|
| nahoru |
|
 |
dunnoWayne
(ban)

|
Zaslal: pá srpen 27, 2010 6:20 pm Předmět: Kreatin ethyl ester + Z-Force |
|
|
..docela to nechápu ale za pár stovek jsem chytil anabo jako prase...mám to poprvé a dnes /po tydnu užívání/ opravdu musím doporučit .
Cvičím 6-8-10 opakování a přidal jsem na všech cvicích zhruba 30% opakování navíc nebo 10% zatěže na základních cvicích. Opravdu č u m í m
|
|
| nahoru |
|
 |
Samec

|
Zaslal: so srpen 28, 2010 9:26 am Předmět: |
|
|
| FandaCZ napsal: | 500g masa denně...není žádný problém K obědu 250g kuřecích prs...to je jak nic a na večeři to samé.... A ano těch tuků je tam hodně málo o to jsem se přece snažil |
Hmm, dost komické 130ti kg Mates-daoc si dává denně 400g masa a ty, 500g masa.
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
|
| nahoru |
|
 |
FandaCZ

|
Zaslal: so srpen 28, 2010 11:16 am Předmět: |
|
|
vy mi snad nevěříte ?  Vážně sním denně 500g (0,5kg) masa
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|