Doplňky stravy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Doplňky stravy  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Doplňky stravy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Mám začít se suplementací nebo raději počkat ?
Začít
41%
 41%  [ 14 ]
Počkat
58%
 58%  [ 20 ]
Celkem hlasů : 34

Autor Zpráva
Culda13

PříspěvekZaslal: pá srpen 27, 2010 1:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

buď rád ,že jsi tak mladej , já na o v tvém věku sral a nyní si myslím ,že to doženu ,ale roky nezastavím
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mates-daoc

PříspěvekZaslal: pá srpen 27, 2010 1:48 pm    Předmět: poslouchej Odpovědět s citátem

kulíšek napsal:
FandaCZ napsal:
Prej podvyživenej Vždyť se snažím jíst...cvičím pouze asi 9 měsíců...a předtím jsem byl sportovní typ...ale je to mnohem lepší než na začátku... Dám si na sobě záležet s kulturistikou to myslím vážně....Třeba jen do 75kg...přece jen jsem dost malý (170cm) ale vyhovuje mi to tak...

Nikdo se Ti určitě nesměje... ale sám jistě víš, že je tam ještě potřeba hodně práce, než bude co rýsovat....

Držím palce!

rada poslouchej Kulíška
dal jsem na jeji rady a rostu tak taky udělej to samý
jinak vydrž a chce to čas
Reichenberk

PříspěvekZaslal: pá srpen 27, 2010 1:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

FandaCZ napsal:
Prej podvyživenej Vždyť se snažím jíst...cvičím pouze asi 9 měsíců...a předtím jsem byl sportovní typ...ale je to mnohem lepší než na začátku... Dám si na sobě záležet s kulturistikou to myslím vážně....Třeba jen do 75kg...přece jen jsem dost malý (170cm) ale vyhovuje mi to tak...

Fanouši, dej si s tím jídelníčkem cos tu napsal trochu práce a rozepiš ho na kalorie a poměr T/B/S. Zdálky to vypadá že tam máš možná málo tuků, těch bílkovin je tam poměrně hodně velké množství.

Naposledy upravil Reichenberk dne pá srpen 27, 2010 1:56 pm, celkově upraveno 2 krát
Samec

PříspěvekZaslal: pá srpen 27, 2010 1:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak vidím tvoje fotky, tak mě hlavně udivuje, že do sebe narveš půl kila masa denně.
Tomt3
(ban)

PříspěvekZaslal: pá srpen 27, 2010 1:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak ten jídelák stačí držet v nějaký normě, ne se zase přežírat, jednak mu pak bude trvale blbě a tělo to stejně nezpracuje a když to nevyblije, tak ten nadbytek uloží do tuků a to je v tomhle věku si myslim zbytečnost
Culda13

PříspěvekZaslal: pá srpen 27, 2010 1:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

taky jsem zkoušel za den skoro kg kuřecího masa a za 5 dní jsem byl totálně na kaši a nemohl jsem jídlo ani vidět . Nyní stačí 400g kuřecího + 250 g tuňáka + 150g vepřového a dá se to . Pro rejpavé ,je to mimo tréninkovej den
Mates-daoc

PříspěvekZaslal: pá srpen 27, 2010 2:01 pm    Předmět: Pangrol Odpovědět s citátem

Pokud má problém se zažíváním tolika jídla,
tak mín a častěji a použij Pangrol , vyzkoušeno a super . ( nebo něco podobneho )
FandaCZ

PříspěvekZaslal: pá srpen 27, 2010 3:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

500g masa denně...není žádný problém K obědu 250g kuřecích prs...to je jak nic a na večeři to samé.... A ano těch tuků je tam hodně málo o to jsem se přece snažil
Reichenberk

PříspěvekZaslal: pá srpen 27, 2010 3:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

FandaCZ napsal:
500g masa denně...není žádný problém K obědu 250g kuřecích prs...to je jak nic a na večeři to samé.... A ano těch tuků je tam hodně málo o to jsem se přece snažil

No a ten poměr je tedy jaký? Kolik máš cukrů?
FandaCZ

PříspěvekZaslal: pá srpen 27, 2010 4:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nevím o cukrech a tucích toho moc nevím
Study

PříspěvekZaslal: pá srpen 27, 2010 5:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

já mít takovou váhu tak si pískám ... mám 180cm, 55kg ... a spíš mi přijde že nabírám stejně tuk, ale je pravda že jsem ted začal cvičit, tak uvidíme co z toho bude za pár měsíců...
dunnoWayne
(ban)

PříspěvekZaslal: pá srpen 27, 2010 6:20 pm    Předmět: Kreatin ethyl ester + Z-Force Odpovědět s citátem

..docela to nechápu ale za pár stovek jsem chytil anabo jako prase...mám to poprvé a dnes /po tydnu užívání/ opravdu musím doporučit .
Cvičím 6-8-10 opakování a přidal jsem na všech cvicích zhruba 30% opakování navíc nebo 10% zatěže na základních cvicích. Opravdu č u m í m
Samec

PříspěvekZaslal: so srpen 28, 2010 9:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

FandaCZ napsal:

Hmm, dost komické 130ti kg Mates-daoc si dává denně 400g masa a ty, 500g masa.
Culda13

PříspěvekZaslal: so srpen 28, 2010 10:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

taky miluju maso
FandaCZ

PříspěvekZaslal: so srpen 28, 2010 11:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

vy mi snad nevěříte ? Vážně sním denně 500g (0,5kg) masa

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Doplňky stravy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: