|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
abc123
|
Zaslal: čt prosinec 03, 2009 6:10 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
prochm
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt prosinec 03, 2009 6:17 pm Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | | abc123 napsal: | Takze zeru si takhle vlocky, v pohode vid a ted se kouknu od misky a plave tam mol. Tak ji vyhodim, prohrabuju se vlockami a tam dalsi, tak jsem nasranej vsechno splachnul a koupil si novy vlocky. Mam je doma otevreny tak tyden, ale pevne uvazany, aby se tam nic nedostalo. Zase si udelam vlocky s mlikem, zeru je a za chvyli si vsimnu ze mi tam plavou 4 larvy a malem jsem se poblil.
Stava se vam to taky. Me uz to pekne sere, rpestavam zrat vlocky. Nejaka jina nahrada? |
Proteiny navic a ty si nasrany? |
tak tak....ti lidi jsou dnes fakt hrozne nevdecni _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
No_pain

|
Zaslal: pá prosinec 04, 2009 11:48 am Předmět: |
|
|
Vločky jedině z lídlu... jsou v takovém modrém balení jako mouka, je to nějaká značka Nordwaldtaler... výtečné!!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
honda20

|
|
| nahoru |
|
 |
Tojotomi

|
Zaslal: ne leden 24, 2010 7:02 pm Předmět: |
|
|
Pročítat xy stran o ovesných vločkách nebudu, takže sem hodím recept, který už tu možná někde je anebo taky není.
Ingredience na 1 palačinku/lívanec:
Hrníček ovesných vloček tj. cca 100-120g
3 bílky
špetka soli
trocha cukru
krapet skořice
To vše rozmixujeme na kašičku a uděláme na teflonové pánvi. Recept obsahuje základní přísady, je možnost dochutit dle libosti, jak při přípravě, tak hotovou palačinku. Osobně si je dělám takhle a pojídám při jízdě autem na služební cesty.
Pokud by si to chtěl někdo ukuchtit a vzít sebou např. do školy, tak doporučuji šetřit skořicí, jinak neujdete pozornosti všech přísedících :).
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne leden 24, 2010 7:41 pm Předmět: |
|
|
Neco podobneho jsem do nedavna taky delal a nekolikrat denne a bylo to vynikajci Jen jsem tam tech vajicek daval vice, trochu jsem to naredil mlekem, misto cukru daval sladidlo a aby to nabylo na objemu, tak jsem do toho daval bud nastrouhana a nebo na male kousky nakrajena jablka. Co se tyka dochuceni, tak jsem pouzival rumove aroma, citronove aroma, citronovou a pomerancovou kuru, skorici, jablecny zavin, kakao pripadne i rozinky. Az z toho byly placicky, tak jsem to ve finale (uz na taliri) zalil tvrohovym kokteilem (uslehany tvaroh se sladidlem a jahodovym jogurtem) a nebo nejaky husty protein (weider, sanas...) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
monicca1004
|
|
| nahoru |
|
 |
Tojotomi

|
Zaslal: út leden 26, 2010 5:26 pm Předmět: |
|
|
| monicca1004 napsal: | ovesny vlocky kupuju za 9 kc v tescu a davam si je s mlikem, susenym ovocem a trosku oricku a fakt supr.. lepsi nez kupovany preslazeny vlocky (instanti apod.) a vyjde to aji levneji |
Mě se hlavně libí ta cena. Kdybych za ty prachy sehnal vločky pro celiaka, tak měsíčně ušetřím mraky peněz. Řeším to náhradou (jáhlové, kukuřičné nebo rýžové), ale i tak vyjde 500g na necelých 40 kaček. A když chci klasické vločky, tak si občas koupím speciálně upravené bez lepku. Ale ty už vyjdou skoro na 60 Kč/500g.
|
|
| nahoru |
|
 |
cohy
|
Zaslal: so únor 13, 2010 1:09 pm Předmět: |
|
|
já kupuji vlocky bud z lidlu nebo z billy. Klasika přes noc nechat v lednici nasáknout pak dosypat protein + osladit a míchat
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: ne březen 14, 2010 2:01 pm Předmět: |
|
|
musim se podelit, recept sem sam vyzkousel a je to fakt hrozne dobry a jednoduchy..neni to sice uplne dietni, ale o to je to samozrejme lepsi
ps.: ten parmazan se muze nahradit jinym tvrdym sejrem
zdroj: casopis Gurman _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: pá srpen 27, 2010 7:37 pm Předmět: |
|
|
100g vloček (porce pro mě)
trochu namletých oříšků
špaldové klíčky namleté (asi 10g)
"hodně" skořice
mléko
Všechno dáme do hrnce, zalijeme mlékem ale jen tolik mléka, aby vločky neplavali a dáme do ledničky uležet přes noc... ráno vytáhnem, přidáme trošku mléka (50-100ml)... ohřejem na kamnech za stálého míchání, přídáme lžičku - dvě medu... není to moc sladké sice, ale aspon to není žádný "prohřešek"
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá srpen 27, 2010 9:13 pm Předmět: |
|
|
jednoduchy a velmi osvezujici recept.
ovesne vlocky zalit varici vodou, osladit sladidlem nebo cukrem, pokud nekomu nevadi jednoduche cukry, pockat az vlocky vodu nasaji a zchladnou, pak strctit do lednicky, klidne na cely den (cim ledovejsi, tim lepsi, ja to tam vzdy hodim rano a jim az odpoledne a vecer). Pak si k tomu vzit treba pekne vychlazeny jogurt, kefirove mleko nebo protein s mlekem (vse chlazene). V lete opravdu velmi osvezujici a ty nasate vychlazene a oslazene vlocky maji uple jinou chut _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
OndraR

|
Zaslal: pá srpen 27, 2010 10:19 pm Předmět: |
|
|
Vločky+mlíko => Mikrovlnka => Rozvařit => Sníst
Podle chuti přidat sladidlo a nebo cukr
|
|
| nahoru |
|
 |
Darion

|
Zaslal: pá srpen 27, 2010 10:50 pm Předmět: |
|
|
ovecky, mliko, granko, vorechy nebo mandle a cau _________________ "Sahni si na dickense, at poznas klasiku..." Jan Tomasik
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|