Ovesné vločky

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 31, 32, 33 ... 51, 52, 53  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Ovesné vločky  Úvodní stránka -> Kuchařka -> Ovesné vločky
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
abc123

PříspěvekZaslal: čt prosinec 03, 2009 6:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak vidim tak hmyz ve vlockach je normalka
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
prochm

PříspěvekZaslal: čt prosinec 03, 2009 6:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já je kupuju v Kauflandu.Mají je tam v regále nedbale naházené a kolikrát musí člověk opravdu dobře vybírat aby jsi nevzal nějaké protržené.Hned vedle tam měli ty drcené vločky Emco a teď je tam už nemají,že prý je nikdo nekupoval tak je zrušili
Draper

PříspěvekZaslal: čt prosinec 03, 2009 6:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gohan napsal:
abc123 napsal:
Takze zeru si takhle vlocky, v pohode vid a ted se kouknu od misky a plave tam mol. Tak ji vyhodim, prohrabuju se vlockami a tam dalsi, tak jsem nasranej vsechno splachnul a koupil si novy vlocky. Mam je doma otevreny tak tyden, ale pevne uvazany, aby se tam nic nedostalo. Zase si udelam vlocky s mlikem, zeru je a za chvyli si vsimnu ze mi tam plavou 4 larvy a malem jsem se poblil.
Stava se vam to taky. Me uz to pekne sere, rpestavam zrat vlocky. Nejaka jina nahrada?

Proteiny
navic a ty si nasrany?

tak tak....ti lidi jsou dnes fakt hrozne nevdecni
No_pain

PříspěvekZaslal: pá prosinec 04, 2009 11:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vločky jedině z lídlu... jsou v takovém modrém balení jako mouka, je to nějaká značka Nordwaldtaler... výtečné!!!!
honda20

PříspěvekZaslal: so prosinec 05, 2009 10:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No_pain napsal:
Vločky jedině z lídlu... jsou v takovém modrém balení jako mouka, je to nějaká značka Nordwaldtaler... výtečné!!!!

Naprosto souhlasím, jsou super a stojí pár korun. Rychle nasáknou a jsou opravdu takové jemné.....:) Žádné zbytky obilí a pod. Holt německá kvalita za 11 kaček.....
Tojotomi

PříspěvekZaslal: ne leden 24, 2010 7:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pročítat xy stran o ovesných vločkách nebudu, takže sem hodím recept, který už tu možná někde je anebo taky není.

Ingredience na 1 palačinku/lívanec:
Hrníček ovesných vloček tj. cca 100-120g
3 bílky
špetka soli
trocha cukru
krapet skořice

To vše rozmixujeme na kašičku a uděláme na teflonové pánvi. Recept obsahuje základní přísady, je možnost dochutit dle libosti, jak při přípravě, tak hotovou palačinku. Osobně si je dělám takhle a pojídám při jízdě autem na služební cesty.

Pokud by si to chtěl někdo ukuchtit a vzít sebou např. do školy, tak doporučuji šetřit skořicí, jinak neujdete pozornosti všech přísedících :).
Draper

PříspěvekZaslal: ne leden 24, 2010 7:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Neco podobneho jsem do nedavna taky delal a nekolikrat denne a bylo to vynikajci Jen jsem tam tech vajicek daval vice, trochu jsem to naredil mlekem, misto cukru daval sladidlo a aby to nabylo na objemu, tak jsem do toho daval bud nastrouhana a nebo na male kousky nakrajena jablka. Co se tyka dochuceni, tak jsem pouzival rumove aroma, citronove aroma, citronovou a pomerancovou kuru, skorici, jablecny zavin, kakao pripadne i rozinky. Az z toho byly placicky, tak jsem to ve finale (uz na taliri) zalil tvrohovym kokteilem (uslehany tvaroh se sladidlem a jahodovym jogurtem) a nebo nejaky husty protein (weider, sanas...)
monicca1004

PříspěvekZaslal: ne leden 24, 2010 7:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ovesny vlocky kupuju za 9 kc v tescu a davam si je s mlikem, susenym ovocem a trosku oricku a fakt supr.. lepsi nez kupovany preslazeny vlocky (instanti apod.) a vyjde to aji levneji
Tojotomi

PříspěvekZaslal: út leden 26, 2010 5:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

monicca1004 napsal:
ovesny vlocky kupuju za 9 kc v tescu a davam si je s mlikem, susenym ovocem a trosku oricku a fakt supr.. lepsi nez kupovany preslazeny vlocky (instanti apod.) a vyjde to aji levneji

Mě se hlavně libí ta cena. Kdybych za ty prachy sehnal vločky pro celiaka, tak měsíčně ušetřím mraky peněz. Řeším to náhradou (jáhlové, kukuřičné nebo rýžové), ale i tak vyjde 500g na necelých 40 kaček. A když chci klasické vločky, tak si občas koupím speciálně upravené bez lepku. Ale ty už vyjdou skoro na 60 Kč/500g.
cohy

PříspěvekZaslal: so únor 13, 2010 1:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

já kupuji vlocky bud z lidlu nebo z billy. Klasika přes noc nechat v lednici nasáknout pak dosypat protein + osladit a míchat
Luster

PříspěvekZaslal: ne březen 14, 2010 2:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

musim se podelit, recept sem sam vyzkousel a je to fakt hrozne dobry a jednoduchy..neni to sice uplne dietni, ale o to je to samozrejme lepsi

ps.: ten parmazan se muze nahradit jinym tvrdym sejrem

zdroj: casopis Gurman
Study

PříspěvekZaslal: pá srpen 27, 2010 7:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

100g vloček (porce pro mě)
trochu namletých oříšků
špaldové klíčky namleté (asi 10g)
"hodně" skořice
mléko

Všechno dáme do hrnce, zalijeme mlékem ale jen tolik mléka, aby vločky neplavali a dáme do ledničky uležet přes noc... ráno vytáhnem, přidáme trošku mléka (50-100ml)... ohřejem na kamnech za stálého míchání, přídáme lžičku - dvě medu... není to moc sladké sice, ale aspon to není žádný "prohřešek"
Draper

PříspěvekZaslal: pá srpen 27, 2010 9:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jednoduchy a velmi osvezujici recept.

ovesne vlocky zalit varici vodou, osladit sladidlem nebo cukrem, pokud nekomu nevadi jednoduche cukry, pockat az vlocky vodu nasaji a zchladnou, pak strctit do lednicky, klidne na cely den (cim ledovejsi, tim lepsi, ja to tam vzdy hodim rano a jim az odpoledne a vecer). Pak si k tomu vzit treba pekne vychlazeny jogurt, kefirove mleko nebo protein s mlekem (vse chlazene). V lete opravdu velmi osvezujici a ty nasate vychlazene a oslazene vlocky maji uple jinou chut
OndraR

PříspěvekZaslal: pá srpen 27, 2010 10:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vločky+mlíko => Mikrovlnka => Rozvařit => Sníst
Podle chuti přidat sladidlo a nebo cukr
Darion

PříspěvekZaslal: pá srpen 27, 2010 10:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ovecky, mliko, granko, vorechy nebo mandle a cau

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Ovesné vločky Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 31, 32, 33 ... 51, 52, 53  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: