|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
redvous

|
Zaslal: so červenec 03, 2010 7:34 pm Předmět: |
|
|
| Scandale napsal: | | Luster napsal: | nazev to ma ale hodne zajimavej |
vite ja bydlim v cesku od nedavna a nevim zda je ten Clenburexin II tady dostupny-v obchodach to asi neni, ja jsem si to koupila v anglie. ale mi vyhovuje. |
jj a je to náhoda že ho ted prodávají jako novinku:D no už tu nebudu spamovat:D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
Johny34
|
Zaslal: st červenec 14, 2010 11:37 am Předmět: ... |
|
|
Zdravím přemýšlím že bych se koupil spalovač tuku Lean System 7 - tak se ptám jestli s tímto sppalovačem nemáte zkušenosti?
|
|
| nahoru |
|
 |
Tomas1.7
|
Zaslal: so červenec 17, 2010 11:26 am Předmět: |
|
|
Já mám výborný zkušenosti s Lipo 6. Pravidelně půl až kilo týdně dole (dva měsice), a to jedu dietu velmi volnou....
Naopak s Cutting Edge jsem se pozastavil, výsledky bídný a stagnoval jsem
|
|
| nahoru |
|
 |
arachnoo
|
Zaslal: so červenec 31, 2010 10:36 am Předmět: |
|
|
hodněkrát v tomhle topicu padla řeč na "Lipo 6 Black", ale de facto přímo nikdo nenapsal, jestli s tim má dobrý nebo špatný zkušenosti... mohl by se k tomu někdo (alespoň podle složení) vyjádřit a říct, jestli je mezi timhle spalovačem a jinýma (jako třeba compress fever apd) nějakej rozdíl ?
|
|
| nahoru |
|
 |
crazytea
|
Zaslal: po srpen 16, 2010 7:19 pm Předmět: spalovac |
|
|
ahoj nema nekdo zkusenosti se spalovačem jménem
Stimulant X . Bohuzel nemuzu pridat odkaz na nej..ale dá se prohlídnout napr na strankach bodybuildingfactory.com _________________ sparta vole! :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Tomas1.7
|
Zaslal: út srpen 17, 2010 6:57 pm Předmět: |
|
|
| arachnoo napsal: | | hodněkrát v tomhle topicu padla řeč na "Lipo 6 Black", ale de facto přímo nikdo nenapsal, jestli s tim má dobrý nebo špatný zkušenosti... mohl by se k tomu někdo (alespoň podle složení) vyjádřit a říct, jestli je mezi timhle spalovačem a jinýma (jako třeba compress fever apd) nějakej rozdíl ? |
Rozdíl mezi Black a starou Lipo 6 jsem nepoznal....pouze v ceně!!!
Compress chci ale vyzkoušet....sakra ještě tak 4, 5 kilíček potřebuju
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny34
|
Zaslal: út srpen 17, 2010 7:14 pm Předmět: .. |
|
|
Já tedkon mám asi 3 týdný Lean 7 System a musim říct že paráda, trochu sem se srýsnul a zhubnul 4,5kg a to mam jen takovou lehčí dietu plus aerobka
|
|
| nahoru |
|
 |
arachnoo
|
|
| nahoru |
|
 |
Tomas1.7
|
Zaslal: so srpen 21, 2010 3:20 am Předmět: |
|
|
| arachnoo napsal: | | já zase měl asi 2 balení c.f. a nic moc .)) |
hm...dneska mi to přišlo!
no co, vyzkoušíme, uvidíme....minimálně mně to donutí držet lepší dietu
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: ne srpen 29, 2010 7:31 am Předmět: |
|
|
Ted jsem si koupil kofein a teda maximalni spokojenost. Hlavne se mi to hodi i do prace a kdyz si dam hned po ranu tak jsem jak terminator cele dopoledne. Jeste ze jsem neinvsetoval do tech ruznych Super Ultra Nitrix NO Exlodu. Jen nechapu tu dobu davkovani. Doporucuje se 60 -90 minut pred fyzickym vykonem. Ja jsem mel najezd uz po 20 minutach po ranu. Mozna jen pri cviceni je to az moc velky mumrajs v hlave a proste hlave jde dopredu a telo nestiha. Teda, nechcu delat reklamu, ael zatim s kazdym doplnkem od Extrifitu jsem spokojen i kdyz zatim jsem od nich mel jen Kreatin a ten kofein. Srovnavat muzu jen kreatin a ten byl zatim jasne nejlepsi, treba ted mam kretin od Scitecu a nejak me to nefaka.
|
|
| nahoru |
|
 |
An-gel
|
Zaslal: ne srpen 29, 2010 8:14 am Předmět: |
|
|
Dej si espresso. Ještě si navíc pochutnáš.
|
|
| nahoru |
|
 |
spider1029

|
Zaslal: ne srpen 29, 2010 8:42 am Předmět: |
|
|
| 70mMyW!53 napsal: | | Srovnavat muzu jen kreatin a ten byl zatim jasne nejlepsi, treba ted mam kretin od Scitecu a nejak me to nefaka. |
Ja mam teraz Scitec Nutrition Creatine 100% Pure 500g a funguje ako ma. Za 8 dni +2 KG. V pase nastastie ziadna zmena.
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: ne srpen 29, 2010 3:49 pm Předmět: |
|
|
| spider1029 napsal: | | 70mMyW!53 napsal: | | Srovnavat muzu jen kreatin a ten byl zatim jasne nejlepsi, treba ted mam kretin od Scitecu a nejak me to nefaka. |
Ja mam teraz Scitec Nutrition Creatine 100% Pure 500g a funguje ako ma. Za 8 dni +2 KG. V pase nastastie ziadna zmena. |
Ja mam ten samy, nevim nejak ho proste na sobe necitim, coz se mi jeste u kreatinu nestalo. No jinak ten kofein jsem trosku prechvalil, prece se mne dnes zdalo ze nejak rychle prestal fakat... nejak rychle to zacalo ucinkovat, ale o to driv prestalo.
|
|
| nahoru |
|
 |
spider1029

|
Zaslal: po srpen 30, 2010 7:58 pm Předmět: |
|
|
Moze byt ze ten kofein ti neguje ucinok kreatinu.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Agrezz ® | ExtrifitMaximálně napumpované svaly, dokonalá koncentrace na trénink, skutečná intenzita! 699 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|