|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
mentzers boy

|
Zaslal: po srpen 30, 2010 5:05 pm Předmět: |
|
|
| aptor napsal: | | O super pomalých opakováních jsem čet, že kladně působí na hypertrofii svalu ale také na hyperplazii, což je namnožení svalových buněk a něco podobného dokáže snad jen růstový hormon. Sám jsem je minulý rok několikrát v týdnu dával. Je to hodně náročné a připadalo mi, že cítím každé svalové vlákno a že mi sval snad exploduje. Každopádně doporučuji jako pořádný šok pro svaly. Na podzim je určitě zase zařadím. |
Jsem rád za každý kladný příspěvek k tomuto tréninku,přesně tak je to hodně náročné,ale jak jsem si na to zvykl tak už od toho nedokážu upustit,člověk je potom neskutečně napumpovaný a navíc tento druh cvičení má kladnou odezvu,doporučuji vyskoušet i superpomalá opakovaní 30 vteřin pozitivní fáze/30 vteřin negativní fáze nebo maximum contraction (maxcontraction.com).
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
An-gel
|
Zaslal: po srpen 30, 2010 5:22 pm Předmět: |
|
|
| aptor napsal: | | O super pomalých opakováních jsem čet, že kladně působí na hypertrofii svalu ale také na hyperplazii, což je namnožení svalových buněk a něco podobného dokáže snad jen růstový hormon. Sám jsem je minulý rok několikrát v týdnu dával. Je to hodně náročné a připadalo mi, že cítím každé svalové vlákno a že mi sval snad exploduje. Každopádně doporučuji jako pořádný šok pro svaly. Na podzim je určitě zase zařadím. |
A já jsem zase četl, že hyperplazii způsobují explozivní opakování. Tak si to přeber. Podle mně jsou to kecy, jak v jednom, tak v druhém případě. _________________ Anální gel
|
|
| nahoru |
|
 |
mentzers boy

|
Zaslal: po září 13, 2010 2:52 pm Předmět: |
|
|
13.9.
1.Bench press na stroji .............................7op.- 1:20 -14 cihel
2.Kladka podhmatem ..............................5op.- 1:30 -13cihel
3.Mrtvý tah ..............................................4,1/2op.- 1:15 -129kg
Celkový čas: 7:21
|
|
| nahoru |
|
 |
mentzers boy

|
Zaslal: st září 15, 2010 2:51 pm Předmět: |
|
|
15.9.
specializace na ramena
1.delt-deck ......................... 7op.- 1:42 -3,1/2cihel
2. upaž. na stroji ................. 6op.- 1:26 -4 cihly
supersérie
3 .tlaky s j.č . ...................... 5op.- 1:00 -14kg
4.biceps s velkou činkou ..... 6op.- 1:27 -37kg
5.triceps kladka .................. 7op.- 1:45 -6 cihel
celkový čas: 11:50
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st září 15, 2010 3:01 pm Předmět: |
|
|
Ty časy jsou super. To je jen pracovní série? _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
mentzers boy

|
Zaslal: st září 15, 2010 3:09 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Ty časy jsou super. To je jen pracovní série? |
Je to doba jedné série pod ,,napětím''.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st září 15, 2010 3:12 pm Předmět: |
|
|
Nějak tak?
Promiň, pak to smažu, když budeš chtít. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
mentzers boy

|
Zaslal: st září 15, 2010 3:14 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | Nějak tak?
Promiň, pak to smažu, když budeš chtít. |
,klidně to nech.
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: st září 15, 2010 3:19 pm Předmět: |
|
|
predpokladam ze cvicis doma... protoze kuli 10 minutam platit vstup do fitka by me mohlo... _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
mentzers boy

|
Zaslal: st září 15, 2010 6:18 pm Předmět: |
|
|
| magion napsal: | | predpokladam ze cvicis doma... protoze kuli 10 minutam platit vstup do fitka by me mohlo... |
je to tak cvičím doma.
|
|
| nahoru |
|
 |
blackaned

|
Zaslal: čt září 16, 2010 5:59 pm Předmět: Začiatočník:) |
|
|
Stýlom HIT cvičím len pár týždňov a už cítim výsledky.Pred tým som skúšal klasický objemový tréning a vyskúšal som aj všetky možné splity no s heavy duty som nadmieru spokojný..Som ešte len študent, takže mi vyhovuje časová nenáročnosť tohto tréningu (4krát týždenne po 45-60 min.)Som tip,ktorý sa musí vo fitku úplne zničiť,inak to pre mňa nemá zmysel..Preto využívam zhadzovačky,rest-pause a aj vynútené opakovania.Svalovú partiu precvičím raz za týždeň po 6-8 sérii po 8-12 opakovaní v strednom tempe.prestávky držím tak na 1-2 min.podľa toho o aký cvik ide.Vo fitku zbytočne nekecám.Len tak pre predstavu mám 18 rokov, meriam asi 185 cm a vazim 73 kg.Viem, nie je to vela, ale mam súťažnú formu so skvelým vyrisovaním, no chcem pribrať, lebo ako samy viete na moju výšku je treba aspoň o 15 kg svalov viac..O pár týždňov sa ozvem s novými výsledkami a skúsenosťami
|
|
| nahoru |
|
 |
mentzers boy

|
Zaslal: pá září 17, 2010 4:06 pm Předmět: Re: Začiatočník:) |
|
|
| blackaned napsal: | Stýlom HIT cvičím len pár týždňov a už cítim výsledky.Pred tým som skúšal klasický objemový tréning a vyskúšal som aj všetky možné splity no s heavy duty som nadmieru spokojný..Som ešte len študent, takže mi vyhovuje časová nenáročnosť tohto tréningu (4krát týždenne po 45-60 min.)Som tip,ktorý sa musí vo fitku úplne zničiť,inak to pre mňa nemá zmysel..Preto využívam zhadzovačky,rest-pause a aj vynútené opakovania.Svalovú partiu precvičím raz za týždeň po 6-8 sérii po 8-12 opakovaní v strednom tempe.prestávky držím tak na 1-2 min.podľa toho o aký cvik ide.Vo fitku zbytočne nekecám.Len tak pre predstavu mám 18 rokov, meriam asi 185 cm a vazim 73 kg.Viem, nie je to vela, ale mam súťažnú formu so skvelým vyrisovaním, no chcem pribrať, lebo ako samy viete na moju výšku je treba aspoň o 15 kg svalov viac..O pár týždňov sa ozvem s novými výsledkami a skúsenosťami |
Ahoj,vítej,přesně tak,já zkoušel různe splity,nic nepůsobilo tak jak HD,jesli ti můžu doporučit tak nejlepší počet opakování na vršek těla je podle mě 4-8 a na nohy min. 10,nejlépe 12-15 op., s těma r/p a shazoványma op. to nepřehaněj,dávej to každý 2.-3. trenál,mi se osvědčil způsom 3xtýdně po-st-pá,teď zkouším jen 2x týdně,dej vědět jak si vedeš,hodně štěstí.
|
|
| nahoru |
|
 |
mentzers boy

|
Zaslal: pá září 17, 2010 4:14 pm Předmět: |
|
|
17.9.
1.dřepy na multipressu ..................... 11op.- 2:01 -110kg
2.výpony ve stoji ............................. 10op.- 2:17 -96 kg
3.zkracovačky na stroji .................... 11op.- 2:21 -5cihel
4.zdvihy nihou ................................. 8op.- 1:50
celkový čas: 12:01
|
|
| nahoru |
|
 |
mentzers boy

|
Zaslal: po září 20, 2010 2:48 pm Předmět: |
|
|
20.9.
1. rozpažky s jednoručkami ........................... 8op.-1:32 -22kg
supersérie
2. bench press na stroji ................................. 4op.- 0:48 -12cihel
3.peck-deck ........................................................................ 25/20 -13cihel
4.přítahy na stroji ........................................6op.- 1:50 -10cihel
5.kladka podhmatem ...................................6op.- 1:15 -11cihel
6.kladka na hrudník .....................................5op.- 1:00 -8cihel
7.mrtvý tah ................................................6op.- 1:06 -124kg
celkový čas: 17:03
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po září 20, 2010 4:14 pm Předmět: |
|
|
Jen taková čistě technická. Tohle je spíš tréninkový log a jsi ve špatné sekci, nechceš to přesunout do logů? _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|