|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
grogy

|
Zaslal: pá srpen 27, 2010 3:29 pm Předmět: |
|
|
díky, podívám se nato ale chvíli to zabere.
edit- zapoměl jsem ti říct že nemám přístup ke strojům, cvičím doma a jen s činkama...a v tom co jsi posílal nejsou jen činky
bwt- vím že se mě snažíš přesvědčit, ale nechápu proč....
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
_Lundgren

|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: pá srpen 27, 2010 4:35 pm Předmět: |
|
|
| _Lundgren napsal: | | grogy napsal: |
díky, podívám se nato ale chvíli to zabere.
edit- zapoměl jsem ti říct že nemám přístup ke strojům, cvičím doma a jen s činkama...a v tom co jsi posílal nejsou jen činky
bwt- vím že se mě snažíš přesvědčit, ale nechápu proč.... |
Protože 15 letejch kluků, co se odsrali váhama jsou plný ordinace. btw taky mám doma víceméně jenom činky a 5x5 je na to supr tréning |
Tak to zas ne, já taky vím kdy mám dost...
ale když to řekneš takhle tak nevidím rozdíl mezi tím jestli bych jel korte teď nebo za rok, pokud bych si měl dojebat záda tak je jedno jestli teď nebo za měsíc..
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: pá srpen 27, 2010 11:08 pm Předmět: |
|
|
Jídelák
Snídaně - 120g pečiva+ 30g lučiny
Oběd - hovězí guláš s 5ti knedlíky
Svačina - 50g pečiva+ 10g lučiny
Večeře - 300g kuřete+ 50g rýže
II Večeře - 1 l mléka
10 377KJ
144B
319S
65T
ranní váha- 85,5
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: so srpen 28, 2010 6:48 pm Předmět: |
|
|
dneska jsem udělal zase nějaké měření a zpracoval jsem tabulku...mám zápis ze začátku půlky a konce diety
myslím si že to není špatný, na to že v červenci jsem byl na týden na dovolené, kde jsem žral jak prase
edit- jinak spokojenej s výsledkem určitě nejsem, ale už ně ta dieta nudí, takže teď si dám trošku objem, hlavě silovku, a přes zimu si dám pak ještě třeba 2-3 měsíce dietku, ale něco účinějšího
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: so srpen 28, 2010 11:25 pm Předmět: |
|
|
Jídelák
Snídaně - 50g corn flakes+ 300 ml mléka+ 450g nízkotučného kefíru
Oběd - 250g kuřete+ 200g brambor
Svačina - brambory 100g+ eidam 20 % 100g
Večeře - 2 kousky pizzy (á 150g)
II Večeře - 250g kuřete
8005KJ
170B
201S
45T
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny HaRd
|
Zaslal: ne srpen 29, 2010 1:53 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: ne srpen 29, 2010 3:30 pm Předmět: |
|
|
| Johny HaRd napsal: | | grogy napsal: | | edit- jinak spokojenej s výsledkem určitě nejsem, ale už ně ta dieta nudí, takže teď si dám trošku objem, hlavě silovku, a přes zimu si dám pak ještě třeba 2-3 měsíce dietku , ale něco účinějšího |
Pardon, ale tohle mi z úst 15letýho kluka přijde docela vtipný.
Sám časem přijdeš na to, že střídat objem a dietku není ta nejlepší cesta, a už vůbec ne v tomhle věku. |
a můžeš mi říct proč?tak kdybych furt přibíral (což mi de) tak budu mít za chvilku 150kg, o což nestojím a kdybych furt rýsoval, tak zas nebude co rýsovat..
proč není střídání ta nejlepší cesta????? a co to má společné s věkem ?
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: ne srpen 29, 2010 10:42 pm Předmět: |
|
|
Jídelníček
Snídaně - 100g musli+ 300 ml mléka
Oběd - 200g kroket+ 200g roštěné
Svačina - 1 l mléka
Večeře -200g bramborové kaše+ 150g kuřete
II Večeře -30g proteinu
+ v průbehu dne 1/2 tabuky 70ti% čokolády
9098KJ
141B
238S
94T
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: po srpen 30, 2010 9:15 pm Předmět: |
|
|
Trénink
dneska jen taková rozcvička....aktivní odpočinek
DL
10x 90, 90
5x 90, 90
SQ
10x 50, 50
5x 50, 50
BP
10x 30, 30
5x 30, 30
Jídelák
Snídaně - 300ml mléka+ 100g corn flakes
Oběd - 300g bramborové kaše+ 200g kuřete
Svačina -4x cheese burger (z mcdonaldu) na tohle jsem se těšil po prvním dni diety
Večeře -100g bramborové kaše+ 100g eidamu 20%
II Večeře - 1 l mléka
12 559KJ
193B
333S
97T
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny HaRd
|
Zaslal: po srpen 30, 2010 9:54 pm Předmět: |
|
|
| grogy napsal: | a můžeš mi říct proč?tak kdybych furt přibíral (což mi de) tak budu mít za chvilku 150kg, o což nestojím a kdybych furt rýsoval, tak zas nebude co rýsovat..
proč není střídání ta nejlepší cesta????? a co to má společné s věkem ? | Přibírat se dá taky kvalitně, i když je to trošku složitější a nejde to tak rychle.
A s věkem to má společnýho hodně. Seš mladej, vyvíjíš se, a stejně jako není vhodný, abys cvičil se zbytečně velkýma váhama, tak není vhodný aby ti váha lítala nahoru a dolů. _________________ "To mi rve koule"
Eric Cartman
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: po srpen 30, 2010 10:00 pm Předmět: |
|
|
| Johny HaRd napsal: | | grogy napsal: | a můžeš mi říct proč?tak kdybych furt přibíral (což mi de) tak budu mít za chvilku 150kg, o což nestojím a kdybych furt rýsoval, tak zas nebude co rýsovat..
proč není střídání ta nejlepší cesta????? a co to má společné s věkem ? | Přibírat se dá taky kvalitně, i když je to trošku složitější a nejde to tak rychle.
A s věkem to má společnýho hodně. Seš mladej, vyvíjíš se, a stejně jako není vhodný, abys cvičil se zbytečně velkýma váhama, tak není vhodný aby ti váha lítala nahoru a dolů. |
Přesně jak píše Johny, dieta - objem - dieta - objem opravdu není moc super co se zdraví týče. Radši nabírej pomalu, pár kg nahoru za měsíc třeba, ale kvalitně, s min. tuku a pak žádnou dietu nebudeš potřebovat. A na nějakou "extra silovku" se taky vyprdni, je ti 15 , jsi ve vývinu, takže to s váhama prosímtebe nepřeháněj, na to bude ještě času dost . _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: po srpen 30, 2010 10:04 pm Předmět: |
|
|
| Johny HaRd napsal: | | grogy napsal: | a můžeš mi říct proč?tak kdybych furt přibíral (což mi de) tak budu mít za chvilku 150kg, o což nestojím a kdybych furt rýsoval, tak zas nebude co rýsovat..
A s věkem to má společnýho hodně. Seš mladej, vyvíjíš se, a stejně jako není vhodný, abys cvičil se zbytečně velkýma váhama, tak není vhodný aby ti váha lítala nahoru a dolů. |
já chci později znova hubnout protože jsem ještě nezhubnul zdaleka všechno..dám sem potom zase nějaké foto..kdybych zhubnul ještě jednou tolik tak na dietu dlouho nepomyslím....to se neboj
Já taky nechci aby mi lítala váha..právě proto nechci dělat žádné extrémy... chci teď přibrat něco okolo 5ti kil a pak zase pár kilo shodit..
a s těma velkýma váhama...to je jak kdyby jsi chtěl dítěti zakázat čokoládu, stejně tě neposlechne
u mě jsou ty váhy taková úchylka.....
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: po srpen 30, 2010 10:07 pm Předmět: |
|
|
frozz- jak jsem psal kdybych zhubnul ten "lavor" tak na to už seru, ale furt ještě není pryč...přes tu zimu ho chci zhodit úplně, tak třeba dietu pojedu dýl... a pak bude dlouuuuho jen objem a silovka
|
|
| nahoru |
|
 |
ghost333
|
Zaslal: po srpen 30, 2010 10:08 pm Předmět: |
|
|
pripojuju se k tomu nazoru, ze bys to fakt nemel stridat, krome toho, co rekli nademnou, coz je navic naprosto presne, bych jeste pripojil, ze jsem nedavno cetl, ze cim casteji to takto budes delat,tzn. prasit a pak zas hubnout, tak tim hur ti to postupne pujde,par takovych "cyklu" a nebudes moct nabirat a spalovat tuk pak budes taky hur, ted jsi mlady a jde to dobre,ale za par let na tom budes hur nez lidi o deset let starsi, proste to nedelej
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|