AMINOKYSELINY

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 36, 37, 38 ... 106, 107, 108  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - AMINOKYSELINY  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> AMINOKYSELINY
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: po srpen 30, 2010 6:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Šťouralové... kdyby jste si raději zkontrolovali jídelníček s tréninkem a neřešili hovadiny.
bigflex

PříspěvekZaslal: út srpen 31, 2010 9:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

eSko napsal:
Šťouralové... kdyby jste si raději zkontrolovali jídelníček s tréninkem a neřešili hovadiny.

Asi tak BEEF se mi líbí :-)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Prdka27

PříspěvekZaslal: ne září 12, 2010 7:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co myslite o pure BCAA od EXTRIFITU? Mate zkusenosti? Jestli mam objednat..:)
Chci je do diety..
petr616

PříspěvekZaslal: pá září 24, 2010 7:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Prdka27 napsal:
Co myslite o pure BCAA od EXTRIFITU? Mate zkusenosti? Jestli mam objednat..:)
Chci je do diety..

Ted sem si ten jejich akcni balicek objednal, uz je mam doma, uvidime no, ja myslim ze by mely byt v pohode...
Houdys

PříspěvekZaslal: po září 27, 2010 10:36 am    Předmět: BCAA Odpovědět s citátem

Dobrý den !
Chtěl bych se zeptat jestli je vhodné používat BCAA (extrifit) do tréninku objem, síla, když mám náročné tréninky. Jsem ve fázi nabírací.

Věk: 16 let
Váha: 75 kg
Výška: 182 cm

Děkuji
ZdenekRazic

PříspěvekZaslal: po září 27, 2010 12:20 pm    Předmět: Re: BCAA Odpovědět s citátem

Houdys napsal:
Dobrý den !
Chtěl bych se zeptat jestli je vhodné používat BCAA (extrifit) do tréninku objem, síla, když mám náročné tréninky. Jsem ve fázi nabírací.

Děkuji

Co se týče kvality bcaa Extrifit, tak pomer cena/ kvalita /mnozstvi je bezkonkurencni. jestli jsi v nabiraci fázi, pouzil bych spise komplexni aminokyseliny Amino Hydro od Extrifitu, nebo Beef amino Extrifit. Bcaa se vice hodi do diety. ale kazdopadne nic nezkazis, kdyz je budes pouzivat i v nabiraci fazi.
jak ale koukam na tvé míry (vaha, výska, vek), tak bych spis koupil gainer 30% Extrifit a k tomu, nebo misto toho protein 60% Extrifit.. chutove ti budou oba vyrobky chutnat a "vyzdimes" z toho asi vic. myslim jako, ze by bylo lepsi pouzit tyto vyrobky. jeste ale dodam: zamysli se nad tvym jidelnickem. jestli ho mas vyresený, sahni po doplncich.
bigflex

PříspěvekZaslal: ne říjen 03, 2010 1:02 pm    Předmět: Re: BCAA Odpovědět s citátem

ZdenekRazic napsal:
Houdys napsal:
Dobrý den !

Děkuji

Co se týče kvality bcaa Extrifit, tak pomer cena/ kvalita /mnozstvi je bezkonkurencni. jestli jsi v nabiraci fázi, pouzil bych spise komplexni aminokyseliny Amino Hydro od Extrifitu, nebo Beef amino Extrifit. Bcaa se vice hodi do diety. ale kazdopadne nic nezkazis, kdyz je budes pouzivat i v nabiraci fazi.
jak ale koukam na tvé míry (vaha, výska, vek), tak bych spis koupil gainer 30% Extrifit a k tomu, nebo misto toho protein 60% Extrifit.. chutove ti budou oba vyrobky chutnat a "vyzdimes" z toho asi vic. myslim jako, ze by bylo lepsi pouzit tyto vyrobky. jeste ale dodam: zamysli se nad tvym jidelnickem. jestli ho mas vyresený, sahni po doplncich.

Tak za tu cenu mi ty amina nepřipadají zase tak super, ani ty BCAA. Samozřejmě není na nich co zkazit a poměr 2:1:1 je jasný. Co říkáte ale na BCAA od aminostaru, těch 300 gramových tablet? BCAA Max Protect
ZdenekRazic

PříspěvekZaslal: po říjen 04, 2010 6:05 am    Předmět: Re: BCAA Odpovědět s citátem

bigflex napsal:
ZdenekRazic napsal:
Houdys napsal:
Dobrý den !

Děkuji

Tak za tu cenu mi ty amina nepřipadají zase tak super, ani ty BCAA. Samozřejmě není na nich co zkazit a poměr 2:1:1 je jasný. Co říkáte ale na BCAA od aminostaru, těch 300 gramových tablet? BCAA Max Protect

Tak jo, jak myslis.. kup si ty nejlevnejsi amina a bcaa na ktere narazis.. stejne tipuju, ze ti jedno baleni vydrzi tak tri mesice vid? ja delal tu samou chybu, ale na to casem mozna prijdes..
StrongerYAAHO

PříspěvekZaslal: čt říjen 14, 2010 7:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

https://obchod.ronnie.cz/s-279-bcaa-mega-forte.html Chtěl bych otci koupit tyto BCAA k vánocům. Myslíte , že je to dobrá volba? Nebo byste mi doporučili jiné? Chci pro tátu co nejvyšší kvalitu co se týká složení.
JOga

PříspěvekZaslal: čt říjen 14, 2010 10:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

StrongerYAAHO napsal:
https://obchod.ronnie.cz/s-279-bcaa-mega-forte.html Chtěl bych otci koupit tyto BCAA k vánocům. Myslíte , že je to dobrá volba? Nebo byste mi doporučili jiné? Chci pro tátu co nejvyšší kvalitu co se týká složení.

1500,- bych tedy na vánoce investoval líp, něž do nějakejch podělanejch 30-ti dávek s BCAA

PS : znám eshop (kdyžtak PM) kde seženeš bcaa přinejmenším stejné kvality za 270,- a k tomu to vyjde na zhruba 38 dávek, tudíš za 1500,- KČ máš zde 190 dávek a to se vyplatí

PS 2 : nevíte kde se dá sehnat jenom samotná ta ampule? ...vypadá to sypačsky jako svině, proto bych si to chtěl vzít do školy a trochu si zamachrovat, znáte to...
StrongerYAAHO

PříspěvekZaslal: pá říjen 15, 2010 6:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

kód:
přinejmenším stejné kvality za 270

Tomu mam rozumět , že to neni moc kvalitní? Já jen , že to za 270kč už vypadá celkem lacině a chci to objednávat z Ronnie.cz
Vyzvednu si to na čerňáku v obchodě a mam tu jistou důvěru
nanobeast

PříspěvekZaslal: st říjen 27, 2010 11:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No myslim ze ty Sanas bcaa je zbytecny luxus a ze najdes za daleko mene penez vice muziky...za 400-500 korun uz koupis kvalitni od extrifitu popripade jestli radeji davas prednost zahranicni produkci doporucim ti BCAA fuel od twinlab...
nanobeast

PříspěvekZaslal: st říjen 27, 2010 11:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No myslim ze ty Sanas bcaa je zbytecny luxus a ze najdes za daleko mene penez vice muziky...za 400-500 korun uz koupis kvalitni od extrifitu popripade jestli radeji davas prednost zahranicni produkci doporucim ti BCAA fuel od twinlab...
jiri733

PříspěvekZaslal: pá listopad 05, 2010 7:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem tohle téma dočetl až sem, uf. Kromě invektiv mezi několika účastníky jsem se dozvěděl, že BCAA jsou tedy na udržení svalové hmoty během diety.
Znamená to tedy, že pokud chci shodit pneu v pase a neztratit svalovou hmotu, kterou jsem předtím nabral, tak BCAA ve spojení s méně žrádlem by tohle měly umožnit?
Vrátil jsem se po pár letech pauzy zpět ke cvičení a zjištuji, že svalová paměť docela funguje
Houdys

PříspěvekZaslal: pá listopad 05, 2010 8:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ano, mělo by to takhle funguvat, ale s tím jídlem bych to neomezoval. Spíše bych jedl jídlo s menším obsahem tuku Přece jenom.. jídlo je základ
Instant BCAA | Extrifit
Skutečně čistá instantní BCAA bez jakýchkoli jiných složek.
499 Kč
BCAA Instant | Survival
Instantní aminokyseliny s obsahem BCAA, glutaminu a argininu s výbornou rozpustností i chutí.
499 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - AMINOKYSELINY Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 36, 37, 38 ... 106, 107, 108  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: