|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
AHOLA

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ygg
|
|
| nahoru |
|
 |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: út srpen 31, 2010 9:16 pm Předmět: |
|
|
ten fight s Harim mě o ničem nepřesvědčil, Iggy jen takticky zvládnul boj z ústupu, takže nedostal KO, sám ale v útoku nic nepředvedl. Sice byl po dlouhý době prvním, kdo s Harim vydržel 3 kola, ale myslím, že lidi od něj čekali víc, než že "jen" přežije zápas s Harim.
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: út srpen 31, 2010 10:10 pm Předmět: |
|
|
Tak to cakali asi prilis, Iggy je za zenitom aj s ohladom na zranenia, ktore ho trapia. Ale to, ze sice prehral, ale bez ujmy so Schiltom a Harim, je dobre znamenie. Z ustupu bojoval vzdy. _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: út srpen 31, 2010 10:17 pm Předmět: |
|
|
To je asi o úhlu pohledu...protože nevím jak ty, ale čekat "něco víc" proti Harimu od někoho, kdo už hezkých pár let nebyl ani v "šestnáctce", by bylo, čistě podle mého subjektivního názoru, trochu přehnané.
Nicméně....paživjóm i uvídim  .... třeba (snad  ) se do té "16" Ignashov dostane a bude jasno, jak na tom v porovnání s jinými zrovna je. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: út srpen 31, 2010 10:40 pm Předmět: |
|
|
já jsem spíše pro novou krev, Iggy už nic novýho nepředvede, když už sentiment -tak Aerts, ale jinak si myslím, že je potřeba udělat prostor novým tvářím Spong, Gerges,Ghita...
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: st září 01, 2010 12:09 am Předmět: |
|
|
me by teda hodně zajímal Jaideep..jestli si dobre pamatuju, tak loni pekne masíroval Teixeru, kterej tak tak vyhrál na body..no a potom ve finále pekne usnul s AO.. _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: st září 01, 2010 2:18 am Předmět: |
|
|
| owar napsal: | | me by teda hodně zajímal Jaideep..jestli si dobre pamatuju, tak loni pekne masíroval Teixeru, kterej tak tak vyhrál na body..no a potom ve finále pekne usnul s AO.. |
zápas Jaideep vs. Teixeira byl nejnudnější fight z celýho turnaje
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
|
| nahoru |
|
 |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: st září 01, 2010 8:27 am Předmět: |
|
|
| owar napsal: | | Geroj napsal: | | owar napsal: | | me by teda hodně zajímal Jaideep..jestli si dobre pamatuju, tak loni pekne masíroval Teixeru, kterej tak tak vyhrál na body..no a potom ve finále pekne usnul s AO.. |
zápas Jaideep vs. Teixeira byl nejnudnější fight z celýho turnaje | budiž..sice je to úplně mimo kontext, ale stejně bych ho po roce zase rád viděl.. |
kontext je ten, proč chceš vidět z těch všech fighterů zrovna Jaideepa? Nic proti němu, je to mladej kluk, určitě je dobrej a ještě poroste, ale stylově nic moc fighter na sledování.
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: st září 01, 2010 9:41 am Předmět: |
|
|
Mne saq Jaideep paci prave stylovo, urcite mi z tohto hladiska pride zaujimavejsi ako Texiera, ci Jara Cimrman. Akurat este musi trosku dozriet a chyba mu drive. Pekne kombinuje, vytahuje nebezpecne kolena, keby to trosku spresnil a bol dravejsi, mohlo by to byt super.
Inak keby ma byt ta eliminacia? Uz sa na to tesim, davno som nepozeral k-1... _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: st září 01, 2010 9:48 am Předmět: |
|
|
| AHOLA napsal: | Mne saq Jaideep paci prave stylovo, urcite mi z tohto hladiska pride zaujimavejsi ako Texiera, ci Jara Cimrman. Akurat este musi trosku dozriet a chyba mu drive. Pekne kombinuje, vytahuje nebezpecne kolena, keby to trosku spresnil a bol dravejsi, mohlo by to byt super.
Inak keby ma byt ta eliminacia? Uz sa na to tesim, davno som nepozeral k-1... |
2. října v Soulu.
Teixeira mě taky moc nebaví, ale ten má automatickou účast, tak co se dá dělat, třeba zase dostan AO a dostane další kolínka.
I když od K-1 WGP 16 budou platit nový pravidla- je zakázán jakýkoliv boj v klinči x (dříve omezeno na jednu techniku v klinči), klinč jako takový byl zrušen, může se chytat jen jednou rukou x (dříve byl klinč povolen), a pár dalších úprav v bodování. Celkem na hovno změny.
|
|
| nahoru |
|
 |
Josef

|
Zaslal: st září 01, 2010 10:46 am Předmět: |
|
|
Bez klinče to nebude ono, ale zas to třeba některé donutí k větší aktivitě.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: čt září 02, 2010 5:45 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: čt září 02, 2010 6:28 pm Předmět: |
|
|
Toney půl mega na ruku za to hovno, co předvedl. To je výsměch.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|