Aktuality aka fight news

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 187, 188, 189 ... 464, 465, 466  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Aktuality aka fight news  Úvodní stránka -> Bojové sporty -> Aktuality aka fight news
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
AHOLA

PříspěvekZaslal: út srpen 31, 2010 8:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
Toho Igyho bych tam viděl mooooc rád

Ja tiez...aj ked favoritom na sampiona teda rozhodne nie je, ale stale je to fenomen
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ygg

PříspěvekZaslal: út srpen 31, 2010 8:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

AHOLA napsal:
ygg napsal:
Toho Igyho bych tam viděl mooooc rád

Ja tiez...aj ked favoritom na sampiona teda rozhodne nie je, ale stale je to fenomen

Tak pokud uvážíme, že Hari je minimálně světová dvojka (byť momentálně na útěku:-)))), tak ten fajt s ním nebyl ale vůbec zlý....a nevypadalo to, že by se Hari nějak šetřil. Myslím, že v dnešní nejasné K-1 konstelaci, by to Igy v dobré formě mohl klidně dotáhnout až do "čtyřky".

Jinak zajímavých jmen tam samozřejmě bylo víc....
Geroj
Moderátor

PříspěvekZaslal: út srpen 31, 2010 9:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ten fight s Harim mě o ničem nepřesvědčil, Iggy jen takticky zvládnul boj z ústupu, takže nedostal KO, sám ale v útoku nic nepředvedl. Sice byl po dlouhý době prvním, kdo s Harim vydržel 3 kola, ale myslím, že lidi od něj čekali víc, než že "jen" přežije zápas s Harim.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
AHOLA

PříspěvekZaslal: út srpen 31, 2010 10:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak to cakali asi prilis, Iggy je za zenitom aj s ohladom na zranenia, ktore ho trapia. Ale to, ze sice prehral, ale bez ujmy so Schiltom a Harim, je dobre znamenie. Z ustupu bojoval vzdy.
ygg

PříspěvekZaslal: út srpen 31, 2010 10:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To je asi o úhlu pohledu...protože nevím jak ty, ale čekat "něco víc" proti Harimu od někoho, kdo už hezkých pár let nebyl ani v "šestnáctce", by bylo, čistě podle mého subjektivního názoru, trochu přehnané.

Nicméně....paživjóm i uvídim .... třeba (snad ) se do té "16" Ignashov dostane a bude jasno, jak na tom v porovnání s jinými zrovna je.
Geroj
Moderátor

PříspěvekZaslal: út srpen 31, 2010 10:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

já jsem spíše pro novou krev, Iggy už nic novýho nepředvede, když už sentiment -tak Aerts, ale jinak si myslím, že je potřeba udělat prostor novým tvářím Spong, Gerges,Ghita...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
owar

PříspěvekZaslal: st září 01, 2010 12:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

me by teda hodně zajímal Jaideep..jestli si dobre pamatuju, tak loni pekne masíroval Teixeru, kterej tak tak vyhrál na body..no a potom ve finále pekne usnul s AO..
Geroj
Moderátor

PříspěvekZaslal: st září 01, 2010 2:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

owar napsal:
me by teda hodně zajímal Jaideep..jestli si dobre pamatuju, tak loni pekne masíroval Teixeru, kterej tak tak vyhrál na body..no a potom ve finále pekne usnul s AO..

zápas Jaideep vs. Teixeira byl nejnudnější fight z celýho turnaje
owar

PříspěvekZaslal: st září 01, 2010 4:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Geroj napsal:
owar napsal:

budiž..sice je to úplně mimo kontext, ale stejně bych ho po roce zase rád viděl..
Geroj
Moderátor

PříspěvekZaslal: st září 01, 2010 8:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

owar napsal:
Geroj napsal:
owar napsal:

budiž..sice je to úplně mimo kontext, ale stejně bych ho po roce zase rád viděl..

kontext je ten, proč chceš vidět z těch všech fighterů zrovna Jaideepa? Nic proti němu, je to mladej kluk, určitě je dobrej a ještě poroste, ale stylově nic moc fighter na sledování.
AHOLA

PříspěvekZaslal: st září 01, 2010 9:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mne saq Jaideep paci prave stylovo, urcite mi z tohto hladiska pride zaujimavejsi ako Texiera, ci Jara Cimrman. Akurat este musi trosku dozriet a chyba mu drive. Pekne kombinuje, vytahuje nebezpecne kolena, keby to trosku spresnil a bol dravejsi, mohlo by to byt super.

Inak keby ma byt ta eliminacia? Uz sa na to tesim, davno som nepozeral k-1...
Geroj
Moderátor

PříspěvekZaslal: st září 01, 2010 9:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

AHOLA napsal:
Mne saq Jaideep paci prave stylovo, urcite mi z tohto hladiska pride zaujimavejsi ako Texiera, ci Jara Cimrman. Akurat este musi trosku dozriet a chyba mu drive. Pekne kombinuje, vytahuje nebezpecne kolena, keby to trosku spresnil a bol dravejsi, mohlo by to byt super.

Inak keby ma byt ta eliminacia? Uz sa na to tesim, davno som nepozeral k-1...

2. října v Soulu.

Teixeira mě taky moc nebaví, ale ten má automatickou účast, tak co se dá dělat, třeba zase dostan AO a dostane další kolínka.

I když od K-1 WGP 16 budou platit nový pravidla- je zakázán jakýkoliv boj v klinči x (dříve omezeno na jednu techniku v klinči), klinč jako takový byl zrušen, může se chytat jen jednou rukou x (dříve byl klinč povolen), a pár dalších úprav v bodování. Celkem na hovno změny.
Josef

PříspěvekZaslal: st září 01, 2010 10:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bez klinče to nebude ono, ale zas to třeba některé donutí k větší aktivitě.
Turakam

PříspěvekZaslal: čt září 02, 2010 5:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

event nič extra ale payroll teda mastný, James si mädlí ruky:
http://mmajunkie.com/news/20512/ufc-118-salaries-toney-500k-couture-250k-top-1-428-million-fighter-payroll.mma
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt září 02, 2010 6:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Toney půl mega na ruku za to hovno, co předvedl. To je výsměch.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Aktuality aka fight news Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 187, 188, 189 ... 464, 465, 466  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: