|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Sloty

|
Zaslal: so září 04, 2010 8:10 am Předmět: |
|
|
Nemusí se vypít do 5 ti minut po smíchání to je kravina... i za 24 hodin jenom velmi malá část creatinu konvertuje na kreatinin takže tohle vůbec neni tak horký klidně to smíchej doma k dávkování já osobně to dělal tak, že jsem v netréninkovej den bral ráno 5g s gainerem a tréninkovej první 3tejdny 5g před a 5 po s gainerem a potom 5g vždycky po, já beru creatin třeba 3 měsíce v kuse takhle přijde mi to lepší :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
grogy

|
Zaslal: so září 04, 2010 9:50 am Předmět: |
|
|
| Sloty napsal: | | Nemusí se vypít do 5 ti minut po smíchání to je kravina... i za 24 hodin jenom velmi malá část creatinu konvertuje na kreatinin takže tohle vůbec neni tak horký klidně to smíchej doma k dávkování já osobně to dělal tak, že jsem v netréninkovej den bral ráno 5g s gainerem a tréninkovej první 3tejdny 5g před a 5 po s gainerem a potom 5g vždycky po, já beru creatin třeba 3 měsíce v kuse takhle přijde mi to lepší :) |
tak to je dobrý... já jsem někde četl článek že kreatin se nesmí míchat nějak moc předem... asi to byla blbost..
k tomu dávkování- asi to už nechám jak to mám... budu ho brát poprvé, tak zkusím klasicky těch 8 týdnů (zkončí mi to přesně s kortem) a příště třeba zase něco jiného
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: so září 04, 2010 10:58 pm Předmět: |
|
|
Jídelníček
Snídaně - 2x toast+ 500 ml mléka
Oběd - 200g srnčí kýty+ 300g brambor
Svačina - proteinová tyčinka all stars 100g
Večeře - 200g srnčí kýty+ 200g brambor
II Večeře - 110g pečiva+ 45g taveného sýra
9842KJ
187B
280S
52T
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: ne září 05, 2010 4:40 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ghost333
|
Zaslal: ne září 05, 2010 7:13 pm Předmět: |
|
|
Ja myslim, ze jen blbec by ti to tady kritizoval nejak urazlive, vtipne nebo posmesne. Je dobre, ze sem das fotky pred Kortem a po nem, aspon budem moct porovnat, i kdyz bych mel vyhrady ke Kortemu a kreatinu v 15 letech, ale tvoje vec a tvoje hlava.
Uz to tu rikam potreti, ale ta tvoje strava je asi nejvetsi slabina. Zapracoval bych na ni, konkretne treba posledni 2. vecere - 110g pečiva+ 45g taveného sýra - jako naprosto nehodnotne jidlo (predpokladam, ze je to navic bile pecivo) a jako posledni jidlo pred spanim si dat trosku bilkovin a tolik sacharidu, no pak se nediv, ze budes nabirat tuk. Zkus si to trochu postelovat
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: ne září 05, 2010 7:28 pm Předmět: |
|
|
| ghost333 napsal: | Ja myslim, ze jen blbec by ti to tady kritizoval nejak urazlive, vtipne nebo posmesne. Je dobre, ze sem das fotky pred Kortem a po nem, aspon budem moct porovnat, i kdyz bych mel vyhrady ke Kortemu a kreatinu v 15 letech, ale tvoje vec a tvoje hlava.
Uz to tu rikam potreti, ale ta tvoje strava je asi nejvetsi slabina. Zapracoval bych na ni, konkretne treba posledni 2. vecere - 110g pečiva+ 45g taveného sýra - jako naprosto nehodnotne jidlo (predpokladam, ze je to navic bile pecivo) a jako posledni jidlo pred spanim si dat trosku bilkovin a tolik sacharidu, no pak se nediv, ze budes nabirat tuk. Zkus si to trochu postelovat |
Přesně to chci, abych věděl co jsem za těch 8 týdnů přibrat (jestli přiberu)
S jídlem se má má tak.. teorie je jedna věc ale praxe bohužel druhá.
Na papír ti napíšu jídelníček jak má bejt, zdravej, výživnej, v tom problém není.. ale když bych pak podle něj měl jíst...to už tak nejde, protože mlsnějšího člověka než jsem já, neznám .
ale teď po tu dobu korteho se chci snažit trochu držet a žrát trochu líp...
Ne že by na tom záleželo, ale to pečivo bylo celozrné, bílé prakticky nejím.. (jen hodně výjmečně)
Budu se snažit na tom zapracovat......
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: po září 06, 2010 10:21 pm Předmět: |
|
|
Den 1
Trénink
SQ
5x 75,5+ jedna rozehřívací 5x30
DL
5x 110,2+ jedna rozcvičovací 5x50
BP
5x 52,2+ jedna rozcvičovací 5x30
Jídelák
Dneska hrůza, byl jsem načekaně skoro celej den v prdeli...
Snídaně - 50g piškotů+ 300 ml mléka
Svačina - 100g pečiva+ šunka sýr (nevím kolik)
Oběd - 150g těstovin+ 100g vepřového
Svačina -gainer
Večeře - 150g bramborové kaše+ 150g kuřete
II Večeře - 1l mléka
14 199KJ
145B
417S
124T
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny HaRd
|
Zaslal: po září 06, 2010 10:27 pm Předmět: |
|
|
Vždyť nejsi tlustej. Nevím co pořád řešíš _________________ "To mi rve koule"
Eric Cartman
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: út září 07, 2010 6:36 am Předmět: |
|
|
| Johny HaRd napsal: | Vždyť nejsi tlustej. Nevím co pořád řešíš | to se ti zdá, protože z fotky mi to taky až tak nepříde. navíc většinou zatahuju břicho . kdybych udělal třeba fotku v sedě, tak by jsi něco viděl
ještě tak 5- 10 kg dolů....
|
|
| nahoru |
|
 |
Sloty

|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: út září 07, 2010 1:10 pm Předmět: |
|
|
| Sloty napsal: | 5-10kg dolů? to z tebe nezbyde nic pak vim o čem mluvim ;) jinak ten jídelňák neni zas tak špatnej před spanim tam dej tučnej tvaroh se zleninou a bude to supr |
de o to co považuješ za "nic z tebe nezbyde". když jsem před prázdninama začínal hubnout, tak jsem si říkal e dám tak 10 kg dolů a bude to ok. za prázdniny jsem zhubl 8kg a poznal jsem to jen podle váhy a metru.
samozdřejmě že kdybych zhubnul 3 kila a bylo to ok (což se nastane) tak dietu ukončím, a nebudu huhnout těch 10 . ale těch 10 (alspoň si to myslím) bude na pohled tak akorád..
k tvarohu mám odpor, protože jsem ho jedl skoro rok v kuse ale mohl bych ho zas zkusit..
jinak já nějakou zeleninu jím, ale nepíšu ji sem, protože si to do večera nikdy nepamatuju
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: út září 07, 2010 10:40 pm Předmět: |
|
|
Den 2
Jídelák
Snídaně -50 corn flakes+ 300 ml mléka
Svačina -50g pečiva+ 30g sýru
Oběd -200g brambor+ 150g kuřete
Svačina -3x cheeseburger
Večeře -200g pečiva+ 100g sýru
II Večeře -30g proteinu
10 933KJ
180B
321S
68T
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: st září 08, 2010 10:28 pm Předmět: |
|
|
Den 3
Trénink
SQ
5x 75,5+ jedna rozehřívací 5x50
DL
5x 110,2+ jedna rozcvičovací 5x90
BP
5x 52,2+ jedna rozcvičovací 5x30
Jídelák
Snídaně - 50g corn flakes+ 200 ml mléka
Svačina - 1x toast
Oběd - 150g kuřete+ 150g těstovin
Svačina - gainer 150g+ palačinka 70g
Večeře - 5 vajec+ 120g eidamu+ 70g slaniny
13 832KJ
154B
367S
133T
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: čt září 09, 2010 10:18 pm Předmět: |
|
|
Den 4
Trénink
Trocha blbnutí ve školní posilce.
Byly jsem tam s tělocvikem...doufám že mi to nenaruší korte.....
Jídelák
Snídaně -50g corn flakes+ 200 ml mléka
Svačina - 100g pečiva+ 100g eidamu
Oběd - 150g libového vepřového+ 150g rýže
Svačina - instantní nudle 120g
Večeře - 300g kuřete
II Večeře - tvaroh 250g+ cca 50g granka*
12 317KJ
179B
343S
92T
* už nejmíň 3 lidi mě přemlouvali abych se dal zase na tvaroh. tak jsem ho dnes po dlouhé době zase dal, a bylo to lepší než jsem čekal. ale aby to nebylo zase tak zdravé, ochutil jsem si to grankem
Dotaz
Zajímalo by mě po jaké době jste cítily nějaké účinky kreatinu.Asi je ještě čas, ale za ty 4 dny nevidím jediný rozdíl...
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: čt září 09, 2010 10:27 pm Předmět: |
|
|
| grogy napsal: | | Johny HaRd napsal: | Vždyť nejsi tlustej. Nevím co pořád řešíš | to se ti zdá, protože z fotky mi to taky až tak nepříde. navíc většinou zatahuju břicho . kdybych udělal třeba fotku v sedě, tak by jsi něco viděl
ještě tak 5- 10 kg dolů.... |
Snad nikho nema pekny bricho s buchtama v sede prosimte. to je spis o tom jak sam sebe vnimas
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|