|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
grogy

|
Zaslal: čt září 09, 2010 10:32 pm Předmět: |
|
|
| Majesty napsal: | | grogy napsal: | | Johny HaRd napsal: | Vždyť nejsi tlustej. Nevím co pořád řešíš | to se ti zdá, protože z fotky mi to taky až tak nepříde. navíc většinou zatahuju břicho . kdybych udělal třeba fotku v sedě, tak by jsi něco viděl
ještě tak 5- 10 kg dolů.... |
Snad nikho nema pekny bricho s buchtama v sede prosimte. to je spis o tom jak sam sebe vnimas |
tak to je jasný, ale když si stoupnu před zrcadlo a "pozuju" tak to břicho vypadá úplně jinak, než normálně...
pekáč vůbec nepotřebuju/nechci, ale chci se ještě trochu přiblízit jeho směrem....
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
grogy

|
Zaslal: pá září 10, 2010 11:15 pm Předmět: |
|
|
Den 3
Trénink
SQ
5x 75,5
DL
5x 110,2
BP
6x 52,2
Jídelák
Snídaně - 50g corn flakes+ 300ml mléka
Svačina - 100g pečiva+ 100g eidamu
Oběd - 100g hrachové kaše ( )+ 100g chleba+ 75g uzenýho masa
Svačina - 150g gaineru
Večeře - 250g pečiva+ 300g prejtu
14 219KJ
195B
497S
66T
|
|
| nahoru |
|
 |
lalala
|
Zaslal: so září 11, 2010 1:48 am Předmět: |
|
|
proč si dáváš 150 g gaineru, takové hnusné sračky?  raději přitlač na mase na oběd a na přílohách
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: so září 11, 2010 8:57 am Předmět: |
|
|
| lalala napsal: | proč si dáváš 150 g gaineru, takové hnusné sračky? raději přitlač na mase na oběd a na přílohách |
gainer dávam jen po tréninku.
nevim proč hnusná sračka, mě to docela chutná
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: so září 11, 2010 10:57 pm Předmět: |
|
|
Den 6
Jídelák
Snídaně - 200g pečiva+ 50g marmelády
Oběd - pizza
Svačina - 500 ml mléka
Večeře 4x toast
II Večeře - tvaroch 500g+ granko 50- 100g
12 562KJ
174B
358S
94T
|
|
| nahoru |
|
 |
Janze
|
Zaslal: ne září 12, 2010 8:16 am Předmět: |
|
|
| grogy napsal: | Den 6
Jídelák
Snídaně - 200g pečiva+ 50g marmelády
Oběd - pizza
Svačina - 500 ml mléka
Večeře 4x toast
II Večeře - tvaroch 500g+ granko 50- 100g
12 562KJ
174B
358S
94T
|
ty to jídlo teda pěkně flákáš
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
|
| nahoru |
|
 |
Jayson
|
Zaslal: ne září 12, 2010 9:56 am Předmět: |
|
|
50-100g granka na noc? Není to trochu zbytečné?
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: ne září 12, 2010 10:09 am Předmět: |
|
|
| cocman napsal: | Myslim, ze asi komplet cely jidelnicek |
ani nevíš, jak tohle potěší. Mohl by jsi komentovat konkrétní jídla?dík
jayson- já to mám na ochucení toho tvarohu, samotnej bych ho asi nestrávil
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: ne září 12, 2010 10:25 am Předmět: |
|
|
Ke snidani pecivo s marmeladou? Kde jsou nejaky bilkoviny?
K obedu Pizza? Vzdyt je to jenom hnusny "junk food"
Ke svacine mliko....no snad bylo aspon plnotucny
K veceri toust...ten by se hodil spis na svacinu k tomu mliku....chtelo by to neco poranyho k jidlu..hlavne maso
No a pred spanim 500 gramu tvarohu...to uz se tady preci rikalo tolikrat, ze je to moc....a to granko je snad zbytecny.....staci tam hodit 2 sladidla, trochu mlika a skorici a vyborny jidlo je na svete
|
|
| nahoru |
|
 |
digitalm
|
Zaslal: ne září 12, 2010 10:25 am Předmět: |
|
|
mas tam 5 jedal, z toho s prizmurenim oka 4 su na hovno  . naco ti pred spanim pol kila tvarohu? staci jedna 250g vanicka a mozno k tomu granko ani potrebovat nebudes, lebo naozaj na noc je granko kaloricky luxus, ktory skutocne nepotrebujes (nehovorim ani o rychlych sacharidoch, ktore pred spanim v jedalnicku nemaju co robit)... rano: ako proti chlebu s marmeladou ja osobne nic nemam, sam tak niekedy ranajkujem, lebo to jedlo proste zboznujem  , ale je to trochu malo, rozhodne k tomu prihod aspon pol litra mlieka, jednoducho nejaky kavlitnejsi zdroj bielkovin. a uz si chutnal chleba s tvarohom a marmeldaou?  (btw nezabudaj na vlocky s mliekom a nejakym ovocim, to je asi to najlepsie, co rano mozes zjest)
dalej: obed-maso s prilohou-klasika, este aj ta pizza to sa da zniest.
svacina: pol liter mlieka (nie si z toho ani trochu hladny?).. radsej chleba so sunkou a syrom (100g syra, 100g sunky)... vecer, preco nedat radsej konzervu tuniaka s pecivom? 4 toasty su skutocne malo...
Jedz aspon tych 6 jedal denne. 3 vacsie, 3 mensie... nezabudaj maso, mlieko, syry, cottage, tuniak, tvarohy, sunka a samozrejme jedz OVOCIE A ZELENINU, absolutne ti tam chyba
No, tak dufam, ze som ti aspon trochu pomohol
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: ne září 12, 2010 11:07 am Předmět: |
|
|
| cocman napsal: | Ke snidani pecivo s marmeladou? Kde jsou nejaky bilkoviny?
K obedu Pizza? Vzdyt je to jenom hnusny "junk food"
Ke svacine mliko....no snad bylo aspon plnotucny
K veceri toust...ten by se hodil spis na svacinu k tomu mliku....chtelo by to neco poranyho k jidlu..hlavne maso
No a pred spanim 500 gramu tvarohu...to uz se tady preci rikalo tolikrat, ze je to moc....a to granko je snad zbytecny.....staci tam hodit 2 sladidla, trochu mlika a skorici a vyborny jidlo je na svete |
většinou snídám mléko, když se podíváš zpět, tak je tam každý den, jen včera jsem nějak vynechal.
Co je špatného na pizze?? (samozdřejmě občas)
mléko bylo polotučné. já vím že je to jako svačina hodně málo, ale lepší než nic
hele on je toust a toust, když jsem já snědl ty 4 tousty, tak jsem byl přejezenej. u mě 4 toasty jsou- 8 chlebů (200g), 100-150g eidamu a 50-100g šunky, tohle, si myslím, je dostatečná večeře
já vím že z 500 g tvarohu nevyužiju, ale měl jsem hlad, tak jsem dal 2 vany. jinak běžně 2 vany neberu
na granku jsem závyslej vím že to jde i osladit sladidlem, ale to není ono
ale dobře, díky, beru to, zkusím se zlepšit
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: ne září 12, 2010 11:19 am Předmět: |
|
|
| digitalm napsal: | mas tam 5 jedal, z toho s prizmurenim oka 4 su na hovno . naco ti pred spanim pol kila tvarohu? staci jedna 250g vanicka a mozno k tomu granko ani potrebovat nebudes, lebo naozaj na noc je granko kaloricky luxus, ktory skutocne nepotrebujes (nehovorim ani o rychlych sacharidoch, ktore pred spanim v jedalnicku nemaju co robit)... rano: ako proti chlebu s marmeladou ja osobne nic nemam, sam tak niekedy ranajkujem, lebo to jedlo proste zboznujem , ale je to trochu malo, rozhodne k tomu prihod aspon pol litra mlieka, jednoducho nejaky kavlitnejsi zdroj bielkovin. a uz si chutnal chleba s tvarohom a marmeldaou? (btw nezabudaj na vlocky s mliekom a nejakym ovocim, to je asi to najlepsie, co rano mozes zjest)
dalej: obed-maso s prilohou-klasika, este aj ta pizza to sa da zniest.
svacina: pol liter mlieka (nie si z toho ani trochu hladny?).. radsej chleba so sunkou a syrom (100g syra, 100g sunky)... vecer, preco nedat radsej konzervu tuniaka s pecivom? 4 toasty su skutocne malo...
Jedz aspon tych 6 jedal denne. 3 vacsie, 3 mensie... nezabudaj maso, mlieko, syry, cottage, tuniak, tvarohy, sunka a samozrejme jedz OVOCIE A ZELENINU, absolutne ti tam chyba
No, tak dufam, ze som ti aspon trochu pomohol |
hele na něco jsem odpověděl kolegovy nad tebou tak odpovím jen to co nepsal on
tvaroh a granko je o post výš
Chleba s marleládou a tvarohem jsem nikdy neměl, ani si to moc neumím představit, ale můžu to zkusit
snídaně by měla být větší, to vím, ale já mám docela "problém" po ránu jíst takže jsem rád že do sebe alspoň něco dostanu.
vločky nemůžu, dříve jsem je žral furt, teď k nim mám averzi
ten půl litr mléka byla docela taková recese, většinou se najím líp
ovoce i zeleninu taky jím (přiznám se že málo) ale nazapisuju to do jídelníčku protože to nezapočítávám do příjmů.
jak jsem říkal není toast jako toast, viz výše
určitě jsi mi pomohl, děkuji za dlouhou a určitě vyčerpávající zprávu
|
|
| nahoru |
|
 |
Beast34
|
Zaslal: ne září 12, 2010 12:21 pm Předmět: |
|
|
ten jedalnicek je fakt na figu... takto sa stravuje bezny clovek nie clovek co maka vo fitku a chce aj "nejak vypadat"... aspon si myslim
co takto:
vlocky + mlieko + protein
maso + ryza
tuniak + celozrnne pecivo
PTN: protak + mozes nejake rychle sachre (pripadne upravit PTN kvoli kreatinu tak aby ti to vyhovovalo)
maso + zemiaky
cottage (alebo tvaroh)
plus mozes zaradit aj vajicka
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|