| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
teflondon
|
Zaslal: st září 15, 2010 5:41 pm Předmět: Čím nahradit mrtvý tah |
|
|
Nazdar, jedu druhym tydnem korte a uz mam docela dost namozene spodni zada, chtel bych mrtvolu nahradit na tyden necim jinym,..ale cim aby to bylo efektivni ?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
redvous

|
Zaslal: st září 15, 2010 5:54 pm Předmět: Re: Čím nahradit mrtvý tah |
|
|
| teflondon napsal: | | Nazdar, jedu druhym tydnem korte a uz mam docela dost namozene spodni zada, chtel bych mrtvolu nahradit na tyden necim jinym,..ale cim aby to bylo efektivni ? |
Freimen doporučuje u korteho pokud tě bolí spodní záda vyměnit za MT shyby. Nevím které korte jedeš, já jedu to jeho upravené a u MT které jedu 5x5 doporučuje shyby 6x6 s maximální technikou _________________ "Uhni z cesty, jestli chceš zestárnout."
|
|
| nahoru |
|
 |
teflondon
|
Zaslal: st září 15, 2010 6:17 pm Předmět: |
|
|
Diky, nahradim to tedy temi shyby,snad na to ten tyden bude stacit a pak se vratim k MT,ja jedu klasicky 5x5+doplnky
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: st září 15, 2010 7:36 pm Předmět: |
|
|
Pokud vím tak obecně uznávaným cvikem na spodní záda je více hyperextense než shyby (tam se musí hodně umět technika abys procvičil spodní záda).
|
|
| nahoru |
|
 |
Big Muscle

|
Zaslal: st září 15, 2010 7:46 pm Předmět: |
|
|
Já bych spíš nahradil přítahama VČ v předklonu podhmatem. Ale jelikož je tam nutné taky držet záda rovně a v předklonu, tak to asi tvůj problém nevyřeší. Mně to ale kdysi pomohlo, když jsem měl po MT problémy se spodními zády a necvičil jsem ho vůbec.
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: st září 15, 2010 8:20 pm Předmět: |
|
|
otázka spíše je, jestli má cenu dále pokračovat v korte bez MT, když MT je vlastně 1/3 tréninku
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: st září 15, 2010 8:24 pm Předmět: |
|
|
a já bych to nahradil lehkýma goodmornings - cvik dobré ráno (aby zas někdo nekomentoval moje anglický vsuvky do textu:D) _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
redvous

|
Zaslal: st září 15, 2010 8:26 pm Předmět: |
|
|
Tak například Freimen na rozpisu svého korte přímo píše pokud začnou bolet spodní záda což se může stát při častějším cvičení MT než se většinou cvičí,tak 1-2krát vynechat a jet zase dál.
přímo citace z jeho stránek:
"pokud jste nebyli dosud zvyklí cvičit MT (natož 3x týdně), může se stát, že Vás v průběhu týdnů začnou bolet vzpřimovače (spodní záda), proto pak jeden den v týdnu nahraďte MT 5x5 za shyby 6x6 opět s velmi technických provedením v plném rozsahu opakování!!! Takže se spusťte až hezky dolů a nahoře až po bradu:-)!" _________________ "Uhni z cesty, jestli chceš zestárnout."
|
|
| nahoru |
|
 |
Tomt3
(ban)

|
Zaslal: st září 15, 2010 8:28 pm Předmět: |
|
|
Možná špatně regeneruješ anebo jsi přehnal váhu a na začátku sis dal víc než se doporučuje
|
|
| nahoru |
|
 |
redvous

|
Zaslal: st září 15, 2010 8:32 pm Předmět: |
|
|
| Tomt3 napsal: | | Možná špatně regeneruješ anebo jsi přehnal váhu a na začátku sis dal víc než se doporučuje |
je fakt že já ho jedu ted taky druhý týden a po prvním jsem byl docela dost rozhozený protože jsem jedl celkem normálně a nebylo to ideální, od 3.tréninku jsem začal víc jíst a zatím pohoda. _________________ "Uhni z cesty, jestli chceš zestárnout."
|
|
| nahoru |
|
 |
Tomt3
(ban)

|
Zaslal: st září 15, 2010 8:36 pm Předmět: |
|
|
Tak už u snad prvního řádku, kde se píše o kortem, tak je samozřejmostí, že se bude jíst víc, než běžně. Kvalitní zdroje bílkovin a hlavně sacharidy, pak se ti nemůže stát, že tě budou záda bolet, když tam taháš skoro poloviční váhy, než normálně
|
|
| nahoru |
|
 |
teflondon
|
Zaslal: st září 15, 2010 8:37 pm Předmět: |
|
|
Je to tak,dneska uz me dost zacaly bolet ty vzprimovace tak bych to nahradil temy shyby,ale myslim ze ty pritahy bych jeste zvladl ,... a co takhe veslovani na kladce ?
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: st září 15, 2010 8:40 pm Předmět: |
|
|
vzprimovace nebo bedra? _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
teflondon
|
Zaslal: st září 15, 2010 8:50 pm Předmět: |
|
|
naprimovace patere ve spodni casti zad,tak bych to rekl
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: st září 15, 2010 8:52 pm Předmět: |
|
|
No jakoze svaly nebo pater? jestli svaly tak si zvyknou a neresil bych to.. jestli pater tak nekde neco bude spatne a jeden trenink shybu misto mrtvol ti moc nepomuze.. _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |