Kolik vážíte?

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 13, 14, 15  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Kolik vážíte?  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Kolik vážíte?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Vaše váha?
Do 50kg - ženy
0%
 0%  [ 0 ]
Do 57kg - ženy
2%
 2%  [ 6 ]
Do 65kg - ženy
2%
 2%  [ 6 ]
nad 65kg - ženy
1%
 1%  [ 4 ]
do75kg - muži
9%
 9%  [ 26 ]
do 82kg - muži
14%
 14%  [ 39 ]
do 90kg - muži
23%
 23%  [ 61 ]
do 96kg - muži
14%
 14%  [ 39 ]
do 102kg - muži
7%
 7%  [ 19 ]
nad 102kg - muži
23%
 23%  [ 61 ]
Celkem hlasů : 261

Autor Zpráva
fedor

PříspěvekZaslal: st prosinec 17, 2003 3:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

PetkaB, Jose, Marcela: diki.. teraz uz stym inac problem nemam, motivacie nekonecno, atd.. a na par veci to bolo dokonca dobre...

Achtwan napsal:
Fedore, já sice neshazoval kvůli tlaku, ale poslední rok mě provázej samý zranění a když pak nemůžu cvičit, tak to ta váha letí dolu. Znám ten pocit, když jsi 2 měsíce v háji a hodí tě to o pár let nazpět. Dost často si řikám, že jsem si vybral blbej sport, protože je to strašně nevděčný. Sypačky, přežírání se, stojí to balík peněz a máš z toho sem tam dobrý pocit, kterej střídaj zase špatný pocity z toho, když to zrovna nejde, když vysadíš, atd. Kdybych se měl znova rozhodovat, co dělat za sport, tak vlítnu na thaibox. Nějakej čas jsem ho dělal a bavil mě a je to super sport, hodí se i v životě a hlavně se naučíš techniku a když si udržuješ kondičku a vyprdneš se na to třeba na 2 měsíce, tak tě to nehodí o 2 roky nazpět. Někdy přemýšlím o tom, jestli mi to všechno za to stojí.

z motivaciou problem nemam, mozem povedat ze aj bohuzial, pretoze jak debilny sport to je a kolko si koli tomu vytrpis, tak som natom totalne zavysli a myslim na to jak rano, tak cely den, tak ked idem spat a este sa mi o tom aj sniva.. ked hrozilo ze som docvicil, tak som rozmyslal ze co budem robit.. a ja som fakt nevymyslel ani prd, cumel som do plafona a len som sa modlil aby som mohol este makat..
nikdy by som to nevymenil za ziadny iny sport a dokym budem moct dret, budem dret...

thaibox som tiez robil, ale tam ma totalne srali vytrvalostne veci.. okrem toho trojboj je vymakany vtom, ze to mas skoro najobjektivnejsi sport jaky moze byt, mas cinku a bud to das alebo nedas.. ked mas natrenovane na 300kilovy drep, tak proste drepnes 300kilo a nestane sa ti ze drepnes 150... v thaiboxe nemozes tak dobre sledovat jak sa zlepsujes a okrem toho mozes narazit na nakeho blbeho supera a budes cumet jak.. jak keby si mal natrenovane na ten 300kilovy drep a drepol by si len 150... a take veci (by) ma srali teda omnho viacej...
tu mas cinku a ked sa zlepsis o 1kg, tak si sa zlepsil a mozes sa tesit... v thaiboxe nevidis zlepsenie o "1kg".. to bol tiez jeden zdvovodov preco som sa na to vysral...

trojboj je proste makacina.. najlepsi sport na svete.. a aj ked si riadne pritom vytrpis, neni lepsi pocit jak jebnut naky osobak..
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
DrLift

PříspěvekZaslal: st prosinec 17, 2003 7:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

fedor napsal:

trojboj je proste makacina.. najlepsi sport na svete.. a aj ked si riadne pritom vytrpis, neni lepsi pocit jak jebnut naky osobak..

Jo jo moje rec
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Arnie

PříspěvekZaslal: čt prosinec 18, 2003 2:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

DrLift napsal:
fedor napsal:

Jo jo moje rec

Přesně tak, naprosto souhlasim.Neni nic lepšího, než zvednout o trochu větší váhu
Arnie

PříspěvekZaslal: pá prosinec 19, 2003 12:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Váhy vysoký, jedete teď na zimu spíše objem?Nebo je tu i někdo, kdo se snaží trochu vylepšit definici?
nikkolas

PříspěvekZaslal: út srpen 17, 2004 4:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no vy ste tu sami silaci. Kolko toho denne skonzumujete? To by ma fakt zaujimalo. Prosim odpiste mi, take ze co jete rano, na o bed , vecer a tak, prosim napiste mi niekto na mail. zda sa mi to az neuveritelne, diky moc
Mike Tyson

PříspěvekZaslal: út srpen 17, 2004 4:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ze by 107kg?
DreamFace

PříspěvekZaslal: út srpen 17, 2004 10:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

76 kg ...... 17 let a právě začínám, takže to teprve půjde nahoru
DrLift

PříspěvekZaslal: st srpen 18, 2004 8:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Sakra mam 109kg. Nevim, nevim, jestli se vejdu do me kategorie -100kg *16*
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Mike Tyson

PříspěvekZaslal: st srpen 18, 2004 9:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

DrLift napsal:

za jak dlouho?
Bubu

PříspěvekZaslal: st srpen 18, 2004 10:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mam 101 kg pri 185 cm. Nastesti do zadne kategorie nemusim hladovet. Ma kategorie se jmenuje - citit se dobre
DrLift

PříspěvekZaslal: st srpen 18, 2004 10:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mike Tyson napsal:
DrLift napsal:

za jak dlouho?

Akutni to bude nastesti az za hoooodne dlouho (unor-brezen). Ted je to blby jen tim, ze sila zustala stejna ne-li horsi (jsem nejakej prejetej) a tak to bude na podzim pri soutezi druzstev celkem chaby.

Ja si hlavne nedovedu predstavit, ze bych jedl jeste min nez ted. To uz bych musel snad chcipnout hlady
Mike Tyson

PříspěvekZaslal: st srpen 18, 2004 12:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

je fakt ze tvuj jidelnicek patri k tem hroznejsim mozna jen vymenit za suepr kvalitni jdilo a par min aerobky pridat ne?
zacatecn1k

PříspěvekZaslal: st srpen 18, 2004 12:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

lift a aerobka?
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: st srpen 18, 2004 12:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DrLift napsal:
Mike Tyson napsal:
DrLift napsal:

za jak dlouho?

Akutni to bude nastesti az za hoooodne dlouho (unor-brezen). Ted je to blby jen tim, ze sila zustala stejna ne-li horsi (jsem nejakej prejetej) a tak to bude na podzim pri soutezi druzstev celkem chaby.

Ja si hlavne nedovedu predstavit, ze bych jedl jeste min nez ted. To uz bych musel snad chcipnout hlady

ty jsi z Nymburka....to je daaaaaleko, ale neznáš náhodou liftera jménem Lahoda ( tuším Petr )? soutěží za Rosice....asi ne co?
DrLift

PříspěvekZaslal: st srpen 18, 2004 12:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jasne, ze ho znam. Parkrat jsem s nim zavodil. Nekolik let jsem ho, ale na zavodech nevidel.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Kolik vážíte? Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 13, 14, 15  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: