Vpravdě krásně trénink. Těžkej. Naložil jsem těch 40kg. Uvědomil jsem si, že mám dost kotoučů na naložení jedné čtyřicítky a druhé pětatřicítky, tak jsem to udělal. Sice mi to zabírá doma místo, ale pod židlí se to ztratí :-)
Shyby ani kliky dnes nebyly na čas. Je to už třetí trénink po sobě a nechtěl jsem to hrotit. Zítra budu mít volno, ale jdu ráno do bazénu, na což se moc těším a pokud budu plavat, moc pauza to nebude. Takže proto trochu omezení režimu.
Celkově to bylo fakt povedený. Floor-pressy masakrovitý, ale dal jsem to pokaždé osmkrát a ani nebyly moc dlouhé pauzy. Už začínám plánovat, jak udělat ty padesátky. Mám to teda už vymyšlený, jen to realizovat.
shyby 20
kliky 30
obrácené výstupy na lavičku vleže 4x10
trhy s JČ 4x3x40kg
přemístění s KB 3x10
swingy s KB 3x15
ČAS: 0:33 hod
Dnes poměrně krátce. Hlavním cvikem dne byly jednoznačně trhy s JČ. Vzal jsem tu nejtěžší činku co mám. U těchto vyšších vah to začíná být teprve prdel. Už to tam nejde nějak švihnout. Musí se už udržet úchop, pořádně dynamicky zabrat, koordinovat pohyb. Neříkám, že to všechno umím, ale vím, že je to potřeba :-)
Celkově se to dnes v práci neskutečně táhlo a jsem hrozně rád, že jsem doma.
sklopky 2x10
russian twist s MB 2x10
zkracovačky na míči 2x10
boční zkracovačky na míči 2x?
kolečko 2x15
střečink
ČAS: ?? hod
Dnes je krátce, všechno mě dnes s**e a jsem zničenej z práce. Trénink měl být kondiční, ale nemám energii, tak jen břicho. Zítra bude asi taky pauza, ještě nevím jak to vyjde časově. Pokud budu v sobotu doma, bude zítra pauza, jinak asi trénink.
Suplementace:
mám novej protein, tak jsem zkoušel asi tak 40g
_________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
Dnes to bylo lehoučký, to jen tak, aby se neřeklo. Včera to bylo jiné kafe. Z těch trhů cítím svaly od prdele až po trapézy. Od té doby, co jsem přestal chodit do posilovny jsem přibral asi 2 kila s to držím stravu jako nikdy předtím.
Bicepsy jsem asi 2 měsíce necvičil a lepší jsem nikdy neměl. To samé lýtka :-)
EDIT: abych pokračoval, tak se cítím silnější než kdykoli předtím, i když bych asi na MT nebo MP toho moc nezvedl, nemám ponětí. Měl jsem zanedbaný střed těla. Teď cokoli dělám, mám prostě pocit síly. Cokoli zvedám v práci, na zahradě, mám chuť pracovat. Včera jsem si dal jen tak na rozcvičku 20 shybů, tolik jsem nikdy nedal ani když jsem měl o 20 kilo míň. Nemůžu si stěžovat a začínám uvažovat, že do tý posilovny se jen tak nevrátím a nějaké cíle jako 220kg na mrtvý tah jsou mi momentálně silně u zadele :-)
Tréninkový den: 491 - 26.9.2010 horní polovina těla
shyby 4x10
kliky na bradlech 4x10
přítahy v předklonu s JČ 3x10x40kg
floor-press s JČ 3x8x40kg
upažování s JČ 3x15x7kg
zapažování s JČ 3x10x7kg
bicepsový zdvih s JČ 3x10x18kg
ČAS: 1:00 hod
Dnes jsem to chtěl nazvat fitness trénink. Chtěl jsem trochu změnu. Hlavně jsem si uvědomil, že vůbec nedělám kliky na bradlech a proto jsem je zařadil. Dobře, nejsou to kliky na bradlech, ale kliky na opěradlech židlí, ale říkejme tomu bradla :-) Maličká poznámka. Včera ani v pátek trénink nebyl, protože jsem se připravoval na sobotní kácení stromů na chalupě. Průběh byl sice těžký, protože jsem byl utahaný a nevyspalý (fock olympie), ale to nebylo všechno. Hned první haluz, která padala z nebe šla na mě a já nevěděl nic lepšího, než nastavit ruku. Výsledkem je lehce naražené zápěstí. Dnes mě to trochu limitovalo u těch kliků a maličko při úchopu u přítahů. Ale jinak je to maličkost. Žádná změna velikosti ani barvy se nekoná.
Trénink celkově dobrý. Trochu musím ten trénink předělat. Už ho cvičím dlouho beze změny. První změna budou kliky na bradlech, to už bylo dnes. Druhá bude tak, že vedle shybů na "výdrž" jako občas cvičívám budu dávat shyby se zátěží. Zatím jsem to ještě doma nedával, ovšem neměl by s tím být problém. Provaz mám a nějaké závaží-činka se vždycky někde povaluje.
Zítra bych chtěl dát kondici a břicho. V úterý doufám dynamiku.
Dnes krátce, ale těžce. Hroznej záhul na moje unavený tělo. Nevím proč, ale nemám žádnou energii. Ani na myšlení, ani na práci, ani na cvičení, což mě sere nejvíc. Jen bych jedl.
Trénink zpětným pohledem parádní. Je mi teď úžasně.
Nevím proč, ale nemám žádnou energii. Ani na myšlení, ani na práci, ani na cvičení, což mě sere nejvíc. Jen bych jedl.
Mam to samy, co kdybysme to svedli treba na to, ze je podzim? akorat s tim jidlem to mas lepsi, ja jeden den chut mam, takze zeru jak prase (nutno dodat ze samy hruzy) a druhej den zase nejim vubec
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Asi fakt jo V mém případě ještě na počasí, protože to mi fakt nevyhovuje, ale do tohoto mého plánu tě zatahovat nebudu, protože vím, že ty máš radši zimu než léto
trhy s JČ 4x4x40kg
výrazy s JČ 5,4,3x40kg
swingy s KB 3x15
ČAS: ?? hod
Bylo to zase dobrý dnes. Včerejší trénink mě výborně nakopnul a celý večer jsem byl plný síly, dnes jsem byl zase plný energie na trénink. Sice jsem se trochu déle rozhýbával, protože je jakási zima. Čas jsem dnes zapomněl měřit.
U trhů jsem přidal v každé sérii po jednom opakování. Místo přemístění jsem dal dnes výrazy a to byla neskutečná pecka a makačka. Swingy už klasicky, nějak mě u toho dne bolela kolena, nevím proč.
Tréninkový den: 494 - 30.9.2010 horní polovina těla
shyby 6xTH+6kg, 6xTH+12kg, 6,6,5xTH+18kg, 2x8
kliky 15 minut
přítahy v předklonu s JČ 3x12x40kg
floor-press s JČ 10,8,8x40kg
upažování s JČ 3x15x6kg
zapažování s JČ 3x10x6kg
ČAS: 1:12 hod
Dnes to bylo zase maličko pomalejší. Hlavně na vyčištění hlavy z práce. Což ale stejně bude dokonale až zítra odpoledne. Hned jak jsem otevřel log, tak jsem zjistil, že jsem to dnes posral. Minule byly krásné kliky na bradlech a dnes jsem na ně zapomněl. Škoda škoda. Příště budou, už jsem si udělal důraznou poznámku do deníku.
Shyby dnes masakrovitý. Pak ty kliky. Udělal jsem rekordních asi 8 kliků nohama na lavici a ještě na gymnastickém míči a rukama na medicinbalu. Hypernestabilní poloha. Přítahy taky maso. Floor-press mega maso.
Ramena pěkně napumplý po těch vyšších počtech opakování na upažování a zapažování. Zítra se na trénink nedostane, ale dám si břicho a spodní záda obvyklým způsobem.
Jak jsem včera řekl, dnes pro forma střed těla. Trénink bych chtěl dát zítra, dynamiku. Činka ještě není, nejsou kapacity, ale od včerejška čeká na zhotovení.
Suplementace:
nic
trhy s JČ 3x5x40kg
výrazy s JČ 3x5x40kg
swingy s KB 3x15
ČAS: 0:44 hod
Perfektní trénink. Podal jsem výborné výkony jak v trzích, kdy jsem už na třech sériích po pěti (minule 3x4 a předtím 3x3), i na výrazech, kde jsem taky na 3x5 (minule 5,4,3). Dál asi už zvyšovat počty opakování nebudu, ale přidám sérii. Swingy jsem jel maximální silou a švihem až nad hlavu.
U tréninku jsem trochu uvažoval, jestli má cenu se do posilovny záměrně vracet. Usoudil jsem, že ne. Vytyčené cíle jsem nesplnil. Tečka. Vykřičník. Chození do posilovny mi nic nepřinášelo, jen falešný pocit, že něco "zvednu", ale funční síla to nebyla. Dnes jsem u malého testu zjistil, že síla celého těla šla velmi nahoru a to za pár týdnů superjednoduchého tréninku.
{
shyby 10x
kliky s tlesknutím 10x
sklopky 10x
supermany 10x
kolečko 10x
kliky na bradlech 6x
} x3
ČAS: 12:00min
Dnes na kondici menší cvičeníčko. Šlo to hezky. Byla mi celý den nějaká zima, tak jsem se hezky zahřál. Po včerejšku jsem docela zničenej. Na těle necítím nic ale na shybech nebo na klicích jsem cítil všechno :-)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru