|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
danny1744

|
Zaslal: út září 28, 2010 8:27 pm Předmět: |
|
|
Když to ten dotyčný skutečně jede sám, tak proti hlášce " sám, sám " nic nemam, ale je to otázka pohledu na věc.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Spazik

|
Zaslal: út září 28, 2010 11:41 pm Předmět: |
|
|
Dneska přišl do fitka na bar kluk - cca 16-19let, oblečenej do hiphoperskejch kalhot, kam by se vešel 3x, mikina s kapucou, kterou ani nesundal, koupil si proteinovou tyčinku a !jednu! kapsli NOčka, tu kapsli strčil do krabičky co vytáhl s kapsy, zaplatil a odešel
Asi 5minut jsem přemejšlel, co to mělo znamenat, ale ani do teď jsem to nepochopil
Jediná varianta co mě napadla, že šel někam na šuk a chtěl si ho trochu napumpnout, nebo nevim
|
|
| nahoru |
|
 |
Manek49

|
Zaslal: st září 29, 2010 5:39 pm Předmět: |
|
|
Dneska jsem potkal ve fitku týpka od nás ze vsi, viděl jsem ho tam letos asi po čtvrtý...
on: "Co dneska jedeš?"
já: "Všechno jako vždycky."
on: "Jakto?"
já: "jedu fullbody."
on: "To jedeš udržovačku?"
já: "Ne proč?"
on: "Nemůžeš jet objem, bys tady musel bejt čtyři hodiny."
já: "Ale prosim tě."
Pak něco zabrblal, že jsem prej nejchytřejší a pokračoval asi čtyřicátou sérií na triceps _________________ Z Trutnova od r. 1582 :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Josef

|
Zaslal: čt září 30, 2010 12:23 pm Předmět: |
|
|
Před nedávnem v FM:
Cvičím přemístění, vedle mě kluk z obsluhy. Dojedu sérii, schodím činku z ramen a on na mě "nemlať s tím mrtvým tahem, máme tu provozní řád".
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
|
| nahoru |
|
 |
myval

|
|
| nahoru |
|
 |
myval

|
Zaslal: čt září 30, 2010 3:51 pm Předmět: |
|
|
není to z fitka, ale taky pobavilo..
kamarád: co to máš na levý ruce za jizvičky?
já: strie
on: aha, to máš z těch steroidů
|
|
| nahoru |
|
 |
BARBAR

|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: čt září 30, 2010 5:35 pm Předmět: |
|
|
| BARBAR napsal: | Ja mám jednu čerstvú hlášku Jeden pán si pýtal iontový nápoj. Opýtal som sa ho koľko chce dávok. On na to že stačí mu jedna dávka pretože je zima |
já nevím, čemu se směješ, iontový nápoj se pije, když je člověk velmi fyzicky aktivní, tzn., že se taky potí a ztrácí minerály, v létě, když se hodně opravdu potí, ztratí více minerálů než v zimě, když se potí méně, to je logické... _________________ Don't be afraid of doing what you're best at
rozvíjet vlastní osobnost je jedna z nejvíc naplňujících činností
|
|
| nahoru |
|
 |
BARBAR

|
Zaslal: čt září 30, 2010 6:43 pm Předmět: |
|
|
| cipinek napsal: | | BARBAR napsal: | Ja mám jednu čerstvú hlášku Jeden pán si pýtal iontový nápoj. Opýtal som sa ho koľko chce dávok. On na to že stačí mu jedna dávka pretože je zima |
já nevím, čemu se směješ, iontový nápoj se pije, když je člověk velmi fyzicky aktivní, tzn., že se taky potí a ztrácí minerály, v létě, když se hodně opravdu potí, ztratí více minerálů než v zimě, když se potí méně, to je logické... |
Smejem sa preto lebo ten starší pán ani nevie čo je to ionťák. To s minerálmi mi nemusíš vysvetľovať. To hovorím ľuďom denne vo fitku. Keď on je celý taký divný
|
|
| nahoru |
|
 |
EpsteinBarr
|
|
| nahoru |
|
 |
BARBAR

|
Zaslal: pá říjen 01, 2010 9:12 am Předmět: |
|
|
| EpsteinBarr napsal: | Co znamena "starsi" pan? A pokus sa ma neurazit |
No povedal by som že skôr taký dedko. Niečo okolo 60 - tky môže mať. Dúfam že som ťa nijak neurazil
|
|
| nahoru |
|
 |
EpsteinBarr
|
Zaslal: pá říjen 01, 2010 9:48 am Předmět: |
|
|
| BARBAR napsal: | | EpsteinBarr napsal: | Co znamena "starsi" pan? A pokus sa ma neurazit |
No povedal by som že skôr taký dedko. Niečo okolo 60 - tky môže mať. Dúfam že som ťa nijak neurazil |
To je ok Narazal som len na to, ze obcas 30-tnik je uz povazovany za starsieho pana
|
|
| nahoru |
|
 |
Tomkins

|
Zaslal: pá říjen 01, 2010 10:35 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
EpsteinBarr
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|