|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Bombay

|
Zaslal: po říjen 04, 2010 7:29 am Předmět: |
|
|
LJ: kua jaký by to mělo mít speciál název? Prostě obyč triko, které tím, jak nasaje vodu a bude plandat kolem, tak ti naruší aerodynamiku, atd. Pro pokročilé doporučuju dát i kalhoty a pro fajnšmekry apartní gumáčky na nožky
Ale to už by tě asi z bazénu vyrazil plavčík _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
LJ

|
Zaslal: po říjen 04, 2010 7:18 pm Předmět: |
|
|
Plavání
250m mix s tričkem, 250m klasika mix
Plavání s tričkem bez většího rozdílu, svoje dělá asi i to, že sem už před 14 dny vyměnil mini plavky za plavecký kraťase, sem sám o sobě poměrně těžkej a neaerodynamicky chlupatej, takže sem to prostě moc nepoznal ten rozdíl. Po 10 bazénech mě navíc vyhmátl plavčík  .
Takže plán je, že se podívám do nabídky specializovanejch plaveckejch obchodů a radši si koupím profi plavky a možná to závaží, nebo se tam s někým poradím.
|
|
| nahoru |
|
 |
m4l

|
Zaslal: po říjen 04, 2010 7:28 pm Předmět: |
|
|
kamo ser na tricko kup si tesny dziny a pak dej 250m :D
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: po říjen 04, 2010 7:32 pm Předmět: |
|
|
| m4l napsal: | | kamo ser na tricko kup si tesny dziny a pak dej 250m :D | Dobře víš, že mám JENOM těsný džíny, jiný nenosím .
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: út říjen 05, 2010 9:29 pm Předmět: |
|
|
Plavání
1000m prsa, 35 minut
Pohodový tempo, žádný stresy, protože se mi přetrhly brejle  .
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: čt říjen 07, 2010 12:30 am Předmět: |
|
|
Plavání
250m kraul, 250m prsa, 14 minut
Dneska bleskově, musím si pořídit ty nový brejle tohle je peklo  .
|
|
| nahoru |
|
 |
Prinz Eugen

|
Zaslal: čt říjen 07, 2010 9:53 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: čt říjen 07, 2010 5:17 pm Předmět: |
|
|
| Prinz Eugen napsal: | | nazdar ty buzno :) | čau ty píčo
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: čt říjen 07, 2010 10:46 pm Předmět: |
|
|
Plavání
250m prsa, 750m kraul sprint, 40 minut
Dneska trošku víc kraulu, udejchat to de, kilometr bych teď dokázal asi pod 30 minut stlačit kdybych se hecl.
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: čt říjen 07, 2010 11:34 pm Předmět: |
|
|
Nic proti, ale ty si chce koupit nejaky triko se zavazim nebo co a pak tady pises, ze kdyz se snazis, tak bys kilometr mohl stlacit pod 30 minut.....az ho budes mit za 15 minut, tak se teprve muzes zaobirat nejakym trikem se zavazim
|
|
| nahoru |
|
 |
Max H.
|
Zaslal: pá říjen 08, 2010 8:27 am Předmět: |
|
|
| cocman napsal: | | Nic proti, ale ty si chce koupit nejaky triko se zavazim nebo co a pak tady pises, ze kdyz se snazis, tak bys kilometr mohl stlacit pod 30 minut.....az ho budes mit za 15 minut, tak se teprve muzes zaobirat nejakym trikem se zavazim |
Viděl bych to stejně. Ovšem 1000 m za 15 minut je vynikající čas. To bude chvíli trvat než by ses na tuto hodnotu dostal. Nějakou dobu jsem plaval, ale jenom tak pro sebe jako ty bez nějaké předchozí zkušenosti např. z plaveckého oddílu a dostal jsem se kraulem na 1000 m za 22 min. Dál už to prostě stylem samouk nešlo. Existují i nějaké víkendové kurzy, kde se dá technika velmi rapidně zlepšit. Myslím, že jeden z nich se jmenuje "Totální plavání" / "Total Immersion". Nebyl jsem tam, nemůžu posoudit reálný přínos.
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
|
| nahoru |
|
 |
Bernhard
|
Zaslal: pá říjen 08, 2010 9:54 am Předmět: |
|
|
| Max H. napsal: | | cocman napsal: | | Nic proti, ale ty si chce koupit nejaky triko se zavazim nebo co a pak tady pises, ze kdyz se snazis, tak bys kilometr mohl stlacit pod 30 minut.....az ho budes mit za 15 minut, tak se teprve muzes zaobirat nejakym trikem se zavazim |
Viděl bych to stejně. Ovšem 1000 m za 15 minut je vynikající čas. To bude chvíli trvat než by ses na tuto hodnotu dostal. Nějakou dobu jsem plaval, ale jenom tak pro sebe jako ty bez nějaké předchozí zkušenosti např. z plaveckého oddílu a dostal jsem se kraulem na 1000 m za 22 min. Dál už to prostě stylem samouk nešlo. Existují i nějaké víkendové kurzy, kde se dá technika velmi rapidně zlepšit. Myslím, že jeden z nich se jmenuje "Totální plavání" / "Total Immersion". Nebyl jsem tam, nemůžu posoudit reálný přínos. |
Zkusil jsem "total immersion " kursy i víkendový u etriatlonu a jednoznačně bych případným zájemcům doporučil kurs u etriatlonu
|
|
| nahoru |
|
 |
Max H.
|
Zaslal: pá říjen 08, 2010 11:34 am Předmět: |
|
|
Cocman: tak to jsi fakt dobrej, zřejmě lepší oddíl.  Mně už to nějak nešlo.
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: so říjen 09, 2010 1:00 pm Předmět: |
|
|
Prosím moderátora o promazání. Teda prosím, no on to asi žádnej nečte  .
cocman: záleží jestli plaveš v kuse, nebo s pauzamama. Čili pokud odplavu 30 25m spirntů za 40 minut, logicky to je s pauzama, aby to byly opravdu sprinty, nicméně kraulem bych se v kuse asi doplaval hluboko pod 30 minut.
Jiná věc je, že plavu v šortkách a mám skoro 100kg, takže se mi plave trošku jinak, než nějakým hubeňourám. A protože je mi ve finále jedno, jestli zaplavu kilometr o pět minut rychleji, ale není mi jedno jestli z plavání vytřískám maximum a jestli mám tréninky variabilní a baví mě, tak radši přiberu nějaký maso sprintama a tréninkem se závažím, protože na soutěž v rychloplavání už sem moc starej  .
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|